Hayırlı olduğu aslında ama biliyorum nelere katlanacagamin aslında çok fedakâr olmam gerekecekti .Neyse bu psikoloji den kurtulur beni beğeneçek biri çıkar işallahMuhtemelen, hani sağda solda oğlumuz istemedi derler millet konuşur diye, bu açıdan haklısın da ama lütfen takıntı yapma bu işi, ille olsun değil hayırlısı olsun de bak neler okuyoruz burda
Yok tam öyle değil hep böyle görüşmelerin olumsuz olması elektrik olmamasıYazından aldığım elektrik amacın sadece evlenmek olduğu, hani nefes alsın yeter gibi, cok değişik geldi bana
Hayırlı olduğu aslında ama biliyorum nelere katlanacagamin aslında çok fedakâr olmam gerekecekti .Neyse bu psikoloji den kurtulur beni beğeneçek biri çıkar işallah
Keske anladiktan sonra yorum yapsaydiniz. Ben tercume edeyim konu sahibesinin ne demek istedigini. Bayan, kendisini vazgecilmez veya asik olunacak derecede guzel falan gormuyor. Diyor ki belirli bir yasa geldik, bu yastan sonra armudun sapi-uzumun copu demeyip tanima firsati verseydik birbirimize. 2 saatte kestirip atmasaydi diyor. Yani, mantigi on plana cikariyor.
Uzulme tatlim hersey okuyir sirayla. Benim inancim su, ise de yarar. Evlenmek istiyorum evlenmek istiyorum diye ustune gittikce (dusuncede yani) kismet kacar. Armudun sapi uzumun copu de bakalim biraz. Miy miy yap bak nasil degisecek hersey. Ama kendini de inandir bu sene olmazsa seneye de, uf aman nokcak falan de. Naza cektikce yapisir bu kismet insana. Bi de sanssizim dedikce insan gercekten sanssiz, kismetsizim dedikce de kismetsiz oluyor. Sansliyim de bakalim neler olacak. Azcik bunu dene sonra olacak goreceksin tatlim:)ÇOK YALNIZ KALDIM ARTIK ÇOK ... YUVA KENDİ AİLEMİ KURMAK BİR YANA .. GURBETTEYİM .. ARKADAŞLARIM DA VAR AMA HEPSİ NİŞAN DÜGÜN MODUNDALAR HERKES BİR HAVALARA GİRDİ KONUŞAMAZ HALE GELDİK.HEPSİ SENEYE BURADA OLMAYACAK. YAPAYANLIZ KALDIM İYİCENE BU DAĞ BAŞINDA ...
Çok teşekkür ederim umursamaz olacağım artık başka çaresi yok .Allahın yazdığı kişi bir türlü bulur beni işte .Sağolun varolunUzulme tatlim hersey okuyir sirayla. Benim inancim su, ise de yarar. Evlenmek istiyorum evlenmek istiyorum diye ustune gittikce (dusuncede yani) kismet kacar. Armudun sapi uzumun copu de bakalim biraz. Miy miy yap bak nasil degisecek hersey. Ama kendini de inandir bu sene olmazsa seneye de, uf aman nokcak falan de. Naza cektikce yapisir bu kismet insana. Bi de sanssizim dedikce insan gercekten sanssiz, kismetsizim dedikce de kismetsiz oluyor. Sansliyim de bakalim neler olacak. Azcik bunu dene sonra olacak goreceksin tatlim:)
konu aynı sizin zorunuza gitmiş bu durum ve sebebini oturtamamışsınız kafanızda tatmin olamıyorsunuz ki tekrar dile getirmişsiniz. Tanıştırıldığınız adam size efendi ve gayet normal davranmış ama siz bunu biraz yanlış anlamış olabilirmisiniz? Sonuçta siz bir bayansınız iki medeni insan gibi oturup konuşmuşsunuz insan olarak size güzel yaklaşmış fakat birşey hissetmediği içn iyi bir kız ama evlilik adına birşey hissetmedim olmaz dese bu onun kötü bir insan olduğunu ya da bişeyler yapmaya çalıştığını göstermezki. Benim fikrimce bu tür tanışma meselelerine insanların çok fazla anlam yükleyip sırf istemediğim belli olsun aman yanlış anlamasın falan diye kırıcı davranması alenen sanki diger taraf daha ilka andan yakasına yapışacak gibi olması daha kötü birsey bence. iki insan bir bardak kahve içip evine bıraktı diye bunda anlam aramamak lazım. hakkınızda hayırlısı...
İyi bir insan olduğundan eminim kuşkum yok.Belki de çevre bu işin iyi olacağını inandir di. Ben orada iyi vakit geçirdim .İşte durumu kabullenemedim. Belki hiç tanımadığım biri olsaydı bu kadar yoğun duygulara kapilmayacaktim .Bende anlam veremiyorum bu kadar neden kafa yorup üzüldüğüme sorguladigima....konu aynı sizin zorunuza gitmiş bu durum ve sebebini oturtamamışsınız kafanızda tatmin olamıyorsunuz ki tekrar dile getirmişsiniz. Tanıştırıldığınız adam size efendi ve gayet normal davranmış ama siz bunu biraz yanlış anlamış olabilirmisiniz? Sonuçta siz bir bayansınız iki medeni insan gibi oturup konuşmuşsunuz insan olarak size güzel yaklaşmış fakat birşey hissetmediği içn iyi bir kız ama evlilik adına birşey hissetmedim olmaz dese bu onun kötü bir insan olduğunu ya da bişeyler yapmaya çalıştığını göstermezki. Benim fikrimce bu tür tanışma meselelerine insanların çok fazla anlam yükleyip sırf istemediğim belli olsun aman yanlış anlamasın falan diye kırıcı davranması alenen sanki diger taraf daha ilka andan yakasına yapışacak gibi olması daha kötü birsey bence. iki insan bir bardak kahve içip evine bıraktı diye bunda anlam aramamak lazım. hakkınızda hayırlısı...
Beni beğenecek kişi çıkar mantığıyla kendinize haksızlık ediyorsunuz. Önemli olan karşılıklı birbirinizi beğenmeniz olmalı. Sanki birisi sizi beğense hemen koşacak gibi olmayın.Hayırlı olduğu aslında ama biliyorum nelere katlanacagamin aslında çok fedakâr olmam gerekecekti .Neyse bu psikoloji den kurtulur beni beğeneçek biri çıkar işallah
Gercekten öyle oldu çünkü kkmseye anlatamıyorum çıkış yolu bulamadım gurbete geldim olay olur olmaz bu olay çok büyüdü kafamda çünkü arada çok tanıdık varNeden aynı konu üzerine bir kaç tane konu açıyorsunuz ? (benim bildiğim 3 tane) gerçekten çok ilginçsiniz
arkadaşım bu bahsettiğin olay kadın ve erkeklerin biyo-psikolojik yapısıyla, insanlığın sosyal ilişkilerin evliliklerin tarihsel gelişim sürecinde erkeğe biçilen rol ve kadına biçilen rollerin, insan beynin en alttaki ve en az gelişmiş tabakası olan ilkel cortexiyle alakalı. sürüngen beyinli diyolar bu erkeklere. erkeğe yıllarca rol ve tavsiye verildi, kızlar peşinden koşacak, fıstık gibi hatunlarla gününü gün etçen, sen erkek adamsın çıkar şeyini..... vs vs. erkek sabırsızdır, çabuk ödüllendirilmeye alışmıştır. kadın sabırlıdır plancıdır emek vererek kazanır. bundan ötürü erkek ilk görüşte hoşlanmaya çalışır. bu hoşlantının en az %50'si fiziksel görünümdür. çoğu erkek yok ya bu şişman der keser atar. kimisi yok ya burnu eğri der. ama biz kadınlar öyle değil, biz erkek değil ADAM arıyoruz. onlarsa adam değil, büyük memeli, sıkı basenli, ince belli birini arıyo. Çok ön yargılı konuştum belki de biliyorum ama ben böyle olduğunu düşünüyorum, sizin bu anlattıklarınızdan çıkardığım izlenim bu.Merhaba hanımlar
Geçenlerde akrabam vesilesi ile biriyle tanıştırıldım. İki ailede birbirini tanıyor seviyor ve uygun bu işin olacağını ön görüyordu. Görüşmem arkadaş ortamı şeklinde yanımızda karşılıklı iki aile bireyleri şeklinde oldu .İkimizde birbirimizi hiç tanımadığımız için tek görüşmek istemedik. Daha rahat ettik . Güzel keyifli bir akşam geçti. Ben olumlu düşünmüştüm . İlk başta beğenmedim. Ama sıcak konuşma oldukça ısındım. Sonra arada akrabalık olduğu ve güvendiğim ve yalnız kalmak isteyeceği konuşmak isteyeceği düşüncesi ile ısrarla eve bırakması konusunu getirince gittik. Onunda olumlu düşündüğünü sandım.İzlenim öyleydi. Yolda havadan sudan birbirimize tanımaya dair konuştuk. Bilmiyorum ne olması gerekiyordu. Ne sormam gerekiyor. Yani sadece yeni bir kişi ile tanıyordum. Öyle evlenecek gibi sorulara boğmadık birbirimizi. Neyse eve geldim. Haber geldi istememiş çoçuk. Çok şaşırdım. Ailelerde çok şaşırdı. Bu erkekler ne tutarsız böyle . Yani birde görücü usulü olmuş zaten temel şeylerimizi biliyoruz .Birbirimize yakıştırılmışız.Belli yaşlara gelmişiz. Ben de öyle ahım şahım elektrik almadım. Ama daha da tanımak için hep şans tanımak isterim. Ama hep aklı karışık aile önerisi ile gelen erkeklere böyle oluyor. Erkekler neden böyle hemen kestirip atıyor ki ??? Evlenmek için gelmiyor mu ? Çoğu taş yerine oturmuş hayatımızda belli yaşlara gelmişiz. Birilerinin önerisi sağlamdır diyorum ama çürük çıkıyor. Ya geçmişte ailesini istemediği bir kız olup ben öneriliyorum. Kafasındaki beklentileri karşılayamıyorum.
Tam da anlatmak istediğim bu ben tanimak için fırsat bekliyirum veriyorum ama işte böyle her erkeğin kafasındaki kadın tipi farklı herkese göre güzelliği değişir. Sosyal yaşama baktığımızda ise başta arkadaş olur taniR tanıdıkça sever ısınır sin. Böyle bakacak olursak çirkin çekici olmayan kadınların evlenmemesi lazımdı. Hani bir çok arkadaşım böyle tanıştı çoğu ortalama güzelliğin altında ya da şişman eğer erkek dış görünuş önemli ise suan düğüne yurumemeleri gerekiyordu galiba arkadaki kimyasal uyum. Ya da benim görüştüğüm kişi ailesinin olsun gözüyle baktığı için ters tepti .Aile baskısi yüzündenarkadaşım bu bahsettiğin olay kadın ve erkeklerin biyo-psikolojik yapısıyla, insanlığın sosyal ilişkilerin evliliklerin tarihsel gelişim sürecinde erkeğe biçilen rol ve kadına biçilen rollerin, insan beynin en alttaki ve en az gelişmiş tabakası olan ilkel cortexiyle alakalı. sürüngen beyinli diyolar bu erkeklere. erkeğe yıllarca rol ve tavsiye verildi, kızlar peşinden koşacak, fıstık gibi hatunlarla gününü gün etçen, sen erkek adamsın çıkar şeyini..... vs vs. erkek sabırsızdır, çabuk ödüllendirilmeye alışmıştır. kadın sabırlıdır plancıdır emek vererek kazanır. bundan ötürü erkek ilk görüşte hoşlanmaya çalışır. bu hoşlantının en az %50'si fiziksel görünümdür. çoğu erkek yok ya bu şişman der keser atar. kimisi yok ya burnu eğri der. ama biz kadınlar öyle değil, biz erkek değil ADAM arıyoruz. onlarsa adam değil, büyük memeli, sıkı basenli, ince belli birini arıyo. Çok ön yargılı konuştum belki de biliyorum ama ben böyle olduğunu düşünüyorum, sizin bu anlattıklarınızdan çıkardığım izlenim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?