Görücü usulü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye utanmalıyım?ben bir tek kadın için demiyorum ki suç zina ikisi için de suç günah.onu yapanların cezasını Allah versin
allah senin cezanı versin dicem de zaten vermiş belli ki hala aynı bağnaz kafa yapısındasın PES ben sana hiçbir şey demiyorum artık. Azıcık insanda düşünce olur bana ne gubahtsn zinadan tek günah bu mu? kul hakkı dedikodu fitne bunlar çok daha büyük bir günah.

Mune hanım ve diğerleri bakın artık haddini bilmez laflar ediyor,ben bunları yaptığımda beni kötü gibi kaleme vermiştiniz

Senin hangi sınıfa mensup olduğun bana artık belli,sana cevap vermiyorumkorktugum için değil sinirlerime yazık olduğu için.inşaAllah sen olursun ban şu hayattan
hahahahhahh ya kafaya bak evet canım duymak istiyorsan bakire değilim utanılacak ayıp bir şey olduğunu düşünmüyorum senin sinirlerinden bana ne benden korkma git kendi leş hayatından kork zaten. Sen kendini tertemiz pür ak sanmaya devam et hadi

Ne ortaçağı ya?elini vicdanına koyup doğruyu söyle.senin eğer oğlun varsa ona öyle bir kız alırsın yoksa almazsın?ve ya yakın bir erkek akraban için
Ben oğluma kız almam, ne haddime. Oğlum birini beğenir ve evlenir. Evleneceği insanın da seks hayatı aklımın ucundan geçmez. Neyim ben sapık mı?

Ne ortaçağı ya?elini vicdanına koyup doğruyu söyle.senin eğer oğlun varsa ona öyle bir kız alırsın yoksa almazsın?ve ya yakın bir erkek akraban için
Ay sen kiz oglan kiz evlendin, Bas taci olsun Dimi. Evdeki pas pasin degeri senden daha cok

Utan sen utan Allah inşaAllah seni cehennemine davet eder bunun için kendini paralıyorsun sabahtan evet Zina çokkkk büyük bir günah senin zaten cezanı Allah vermiş bu dünya geçici bir yer öbür dünyanı yakmışsın vah vah sen zavallının önde gidenisin seni ben daha fazla üzmeyeyim Allah seni affetsin

Kuran'a demiyor zina yapan evlenmesi. Diyor ki zina yapan zina yapanla evlensin

Ay sen kiz oglan kiz evlendin, Bas taci olsun Dimi. Evdeki pas pasin degeri senden daha cok
Benim evimde mi yaşıyorsun sen bacım?benim bu evde değerim öyle ola bilir ama Allah karşısında ki öyle değilim sen git kendi Haline yan belliki çoktan işini birisi bitirmiş

Mune hanım ve diğerleri bakın artık haddini bilmez laflar ediyor,ben bunları yaptığımda beni kötü
Ya sen mi karsr veriyorsun benim cennete ya da cehenneme gideceğime sen kimsin acaba ben niye üzüleyim sen üzül haline hala aynı şeyleri anlatıp duruyorsun ya beynin almıyor anladım bunu. Kendimi paralamıyorum şükür kimsenin onayına ihtiyaç duymuyorum. Kendi hayatına bak sen hadi

günahsa günah yahu. günahı bizim boynumuzu. sen neden kendini bu kadar yoruyorsun? sen yürü git kendi cennetine. belki biz senin cennetine gelmek istemiyoruz?

Yine “sen kimsin”diyor Mune

ggünahsa günay yahu. günahı bizim boynumuzu. sen neden kendini bu kadar yoruyorsun? sen yürü git kendi cennetine. belki biz senin cennetine gelmek istemiyoruz?
Ben hak olanı diyorum senin cehenneminle ilgili bir şey söylemiyorum sana iyi ateşler

Yine “sen kimsin”diyor Mune
Al tekrar diyorum bu yüzden ban yiceksem yiyim SEN KİMSİN İNSANLARI YARGILIYORSUN BÖYLE HASSAS BİR KONU YÜZÜNDEN NAMUS ADI VERİLEN SAÇMA SAPAN DAYATMALAR YÜZÜNDEN O KADAR GENÇ KIZ ZARAR GÖRMÜŞKEN SEN KİMSİN GELİP YOK CEHENNEMLİK YOK ALLAH CEZANI VERSİN DİYORSUN? ZİNA GÜNAH ALLAH KARIŞTIRIYORSUN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…