Görücü usulü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
uahahhahahahahahahah o kadar salaksın ki kocan döve döve sende beyin hücresi bırakmamış. Ak çıkmadın canım sen kendini kandırmaya devam et. Sana je Allah mısın peygamber misin milletin günahını cezasını dert ediniyorsun sana mı kalmış sen önce leş hayatına bak

Güya benden yanlış bulmağa çalışıyorsun .evet Almak-ağız alışkanlığı bizler böyle söylüyoruz neyse senle çene yoracağıma gideyim çocuklarımla ilgileneyim

ya ben bu tartışmanın ortasına bomba atar gibi olmak istemem ama çok net bir şey söylemek istiyorum.
kızımi canımın içi; bak az çok subay çevresi olan bir ablan olarak söylüyorum: yapma aşkım. yeni nesil subaylar maalesef son harp okulları yapılandırılmasından sonra subay olan adamlar. ve maalesef bunların hepsi farklı farklı tarikatlara hizmet eden adamlar. işin derinlemesine inmek istemiyorum forum kuralları gereği. özel mesaj atarsan ayrıntılı da anlatabilirim. ama yapma ablacım

Hayatım leş ola bilir!ama senin kalbin gibi LEŞ değil en azından çok şükür

Konu ekseninden fazlasıyla kayıyor ama bu din namus günah konusuna girince tepem atıyor. Günahsa herkese günah bizimkinin sözde ispatı (!) var diye neden canı yanan biziz. Kanamayan, esnek, hatta hiç olmayanı varken ne bu bekaret meselesi. Ben zar dikimine de karşı değilim, öyle saça böyle tarak oh olsun. Hangi erkek bakire kadın haledecek kadar temiz ki.

Benim çok güzel kalbim var ama senin gibilerine karşı kötü ola bilir onu söyleyemem
ya sen kimsin bana kötü olacaksın be öfff senin salak salak düşüncelerin benim için sadece KOMİK ayrıca benim gibi derken ben namus bekaret yorumu yaptı diye seni uyaran birisiyim fazlası değil. ne diyim ki senin hayatın zaten belli sevgisizlik şiddet içinde yaşa bakire gittin diye ak ol o çocuklarını da böyle kötü kötü fikirlerle zehirle şiddet olan evde büyüt lokman sayılsın üstüne boynuzu ye bana ne senin hayatın. Sen de ben temiz gittim ehehehh diye kendini avut dur

Daha tanışıp beğenmediğin adama şeyini beğendirmeye çalışman da ilginç

Mune hanım bu yorumu ben yapsaydım “sen kimsin”çoktan ban almıştım ama şuna bir uyarı gelmiyor sizden.sana geldikçe gardenfx misin nesin sana söylecek lafım falan yok sana serfedecek zamanım dahi yok çünkü zamana yazık çocuklarım beni bekliyor .çok yazık ki söylediklerinin bazısı doğru (hayatımla ilgili)

of ne kadar acınacak duruma düşürüyor insanlar kendini. kendilerince bi .m piyasası oluşturuyorlar ve piyasa içerisinde kendilerini değerli kılmak için bekareti kendi sermayeleri yapıyorlar
Git Kuran-I Kerim oku istersen zaten hayatımızı Onun istediği gibi yaşamalıyız kadını sadece eşi göre bilir başkası artık haram ve bunun adı Zina

o zaman gelip burda millete ahlakçılık namusçuluk yapacak yüzü bulma hele böyle bir hassas konuda. Bu salak çağdışı düşünceler yüzünden öldürülen zarar gören o kadar kadın varken hele hiç utanmıyor musun? gerçekten soruyorum hiç utanmıyor musun insanların cinsel organını dert edinecek kadar. Banlanacak bir şey yapmadım ama senin hayattan banlanman lazım çağdışı gelip bana din muhabbeti hiiiiç yapma. cinsellik insanın tercihidir ister yaşar ister yaşamaz birini kirli temiz namussuz yapmaz

Niye utanmalıyım?ben bir tek kadın için demiyorum ki suç zina ikisi için de suç günah.onu yapanların cezasını Allah versin

Senin hangi sınıfa mensup olduğun bana artık belli,sana cevap vermiyorumkorktugum için değil sinirlerime yazık olduğu için.inşaAllah sen olursun ban şu hayattan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…