- Konu Sahibi Legendwomen
-
uahahhahahahahahahah o kadar salaksın ki kocan döve döve sende beyin hücresi bırakmamış. Ak çıkmadın canım sen kendini kandırmaya devam et. Sana je Allah mısın peygamber misin milletin günahını cezasını dert ediniyorsun sana mı kalmış sen önce leş hayatına bakBenim sevgilim zamanında olmuş ama cinsellik konusuna girmedim benden istedi ben yapmadım namusumu korudum sen her halde yapmış birisin ki kendi adına diğerlerini savunuyorsun!evet AK çıktım temiz çıktım var mı başka sözün?!din sadece kadın için değil Onu da biliyorum yapanların Allah cezasını versin
Güya benden yanlış bulmağa çalışıyorsun .evet Almak-ağız alışkanlığı bizler böyle söylüyoruz neyse senle çene yoracağıma gideyim çocuklarımla ilgileneyimöncelikle sana bir haberim var, Nilüfer: ben çocuk sahibi olmamayı tercih eden kadınlardanım. Dolayısıyla oğlum da olmayacak. oğlumun olduğu senaryoda ise, kendine nasıl bir eş seçeceği tamamiyle onun tercihlerine kalmış bir durum olurdu. kendi ayakları üzerinde durabilen, cinselliğini özgürce yaşamış ve bunun için kimseye hesap vermek zorunda hissetmeyen bir kadınla evlenmek istiyorsa memnun olurum. kendi bedenini kendisi kontrol edebilen bir kadın, oğlumu da mutlu edecektir.
öte yandan öyle bir kızı "almam" zira bizler kadın olarak koyun değiliz ki bizi "alsınlar". ama seni "almışlar" ne mutlu sana. bu hayat başka bir seçenek sunmazmış sana belli ki
Hayatım leş ola bilir!ama senin kalbin gibi LEŞ değil en azından çok şüküruahahhahahahahahahah o kadar salaksın ki kocan döve döve sende beyin hücresi bırakmamış. Ak çıkmadın canım sen kendini kandırmaya devam et. Sana je Allah mısın peygamber misin milletin günahını cezasını dert ediniyorsun sana mı kalmış sen önce leş hayatına bak
benim kalbim değil ama senin kalbin oldukça leş ve pislik dolu. senin yetiştirdiğin çocuğa da acıyorum gerçektenHayatım leş ola bilir!ama senin kalbin gibi LEŞ değil en azından çok şükür
Benim çok güzel kalbim var ama senin gibilerine karşı kötü ola bilir onu söyleyemembenim kalbim değil ama senin kalbin oldukça leş ve pislik dolu. senin yetiştirdiğin çocuğa da acıyorum gerçekten
ya sen kimsin bana kötü olacaksın be öfff senin salak salak düşüncelerin benim için sadece KOMİK ayrıca benim gibi derkenBenim çok güzel kalbim var ama senin gibilerine karşı kötü ola bilir onu söyleyemem
Daha tanışıp beğenmediğin adama şeyini beğendirmeye çalışman da ilginçİyi akşamlar yine ben. Komşumuz bana görücü bulmuş. Demiş ki bir tanışsınlar birbirlerini görsünler. Annem de bana söyledi. Çocuk subaymış. İçimi bir korku saldı. Bakire değilim bunu nasıl açıklayacağım bir diğeri de geçmiş ilişkilerimde vajinamın çok geniş olduğunu söylemişlerdi partnerlerim. Bu durumu nasıl düzeltecem ki çocuk da doğurmadım. Şu an zaten derslerime odaklandım. Anneme dedim şu an derslerim önemli. Ama bu korku da içimi kemiriyor
ya sen kimsin bana kötü olacaksın be öfff senin salak salak düşüncelerin benim için sadece KOMİK ayrıca benim gibi derkenben namus bekaret yorumu yaptı diye seni uyaran birisiyim fazlası değil. ne diyim ki senin hayatın zaten belli sevgisizlik şiddet içinde yaşa bakire gittin diye ak ol o çocuklarını da böyle kötü kötü fikirlerle zehirle şiddet olan evde büyüt lokman sayılsın üstüne boynuzu ye bana ne senin hayatın. Sen de ben temiz gittim ehehehh diye kendini avut dur
Git Kuran-I Kerim oku istersen zaten hayatımızı Onun istediği gibi yaşamalıyız kadını sadece eşi göre bilir başkası artık haram ve bunun adı Zinaof ne kadar acınacak duruma düşürüyor insanlar kendini. kendilerince bi .m piyasası oluşturuyorlar ve piyasa içerisinde kendilerini değerli kılmak için bekareti kendi sermayeleri yapıyorlar
o zaman gelip burda millete ahlakçılık namusçuluk yapacak yüzü bulma hele böyle bir hassas konuda. Bu salak çağdışı düşünceler yüzünden öldürülen zarar gören o kadar kadın varken hele hiç utanmıyor musun? gerçekten soruyorum hiç utanmıyor musun insanların cinsel organını dert edinecek kadar. Banlanacak bir şey yapmadım ama senin hayattan banlanman lazım çağdışı gelip bana din muhabbeti hiiiiç yapma. cinsellik insanın tercihidir ister yaşar ister yaşamaz birini kirli temiz namussuz yapmazMune hanım bu yorumu ben yapsaydım “sen kimsin”çoktan ban almıştım ama şuna bir uyarı gelmiyor sizden.sana geldikçe gardenfx misin nesin sana söylecek lafım falan yok sana serfedecek zamanım dahi yok çünkü zamana yazık çocuklarım beni bekliyor .çok yazık ki söylediklerinin bazısı doğru (hayatımla ilgili)
Nilu12 'yi birazcık tanımak isteyenlere bir sorununun linkini ekliyorum. burada yazdığı hiçbir şeye itibar edilmemesi gerektiği gayet açık. tebrikler, Nilüfer. bu itibarı kendin inşa ettin
Seni şikayet ettim haddini bil beni şuraya aktarmaNilu12 'yi birazcık tanımak isteyenlere bir sorununun linkini ekliyorum. burada yazdığı hiçbir şeye itibar edilmemesi gerektiği gayet açık. tebrikler, Nilüfer. bu itibarı kendin inşa ettin
ismin hallerini Nilüfer ile öğreniyoruzMune benim ismimi hallendirmiş ben izin vermiyorum buna
Niye utanmalıyım?ben bir tek kadın için demiyorum ki suç zina ikisi için de suç günah.onu yapanların cezasını Allah versino zaman gelip burda millete ahlakçılık namusçuluk yapacak yüzü bulma hele böyle bir hassas konuda. Bu salak çağdışı düşünceler yüzünden öldürülen zarar gören o kadar kadın varken hele hiç utanmıyor musun? gerçekten soruyorum hiç utanmıyor musun insanların cinsel organını dert edinecek kadar. Banlanacak bir şey yapmadım ama senin hayattan banlanman lazım çağdışı gelip bana din muhabbeti hiiiiç yapma. cinsellik insanın tercihidir ister yaşar ister yaşamaz birini kirli temiz namussuz yapmaz
İyi yapıyorsunismin hallerini Nilüfer ile öğreniyoruz
Senin hangi sınıfa mensup olduğun bana artık belli,sana cevap vermiyorumkorktugum için değil sinirlerime yazık olduğu için.inşaAllah sen olursun ban şu hayattano zaman gelip burda millete ahlakçılık namusçuluk yapacak yüzü bulma hele böyle bir hassas konuda. Bu salak çağdışı düşünceler yüzünden öldürülen zarar gören o kadar kadın varken hele hiç utanmıyor musun? gerçekten soruyorum hiç utanmıyor musun insanların cinsel organını dert edinecek kadar. Banlanacak bir şey yapmadım ama senin hayattan banlanman lazım çağdışı gelip bana din muhabbeti hiiiiç yapma. cinsellik insanın tercihidir ister yaşar ister yaşamaz birini kirli temiz namussuz yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?