- Konu Sahibi Legendwomen
-
bu da saçma bir bakış açısı bu arada. Cinsellik pişman olunacak bir şey değil düzensiz bir yaşam da değilÖnceki yaptıklarından pişman, hayatını düzene koymaya çalışan, eşine sadık, iyi niyetli, dürüst ve vicdanlı, merhametli, vefalı birisi başımın üstünde yeri var.
Ahahhdss hiç güleceğim yoktu ilahi.Hayır ayırt etmiyorum her kesin günahı kendi boynuna.ben mesela istemem benim oğlum ve ya abimin karşısına öyle biri çıksın
Dikkatini çekeyim de senin yazdığına yorum yapmadım sen de ilişme bana lütfenAbimizi oğlumuzu falan işin içine katıp ağzımızı tıkadığını düşünüyor şu an, çok minnoş.
had bilmeyen sensin? sizin orda milletin genitalini mi dert ediyorsunuz yoksa. Ben niye ağlayayım otur sen ağla noldu bakire evlendin kimse sana dokunmadı diye kocan el üstünde basının üstünde mi gezdirdiHaddini bil bence...sizin oralarda galiba öyle hep birlikte evleniyorlar galiba,ağlasın bana AĞLAMAĞI arzulayanlar!!!
bu da saçma bir bakış açısı bu arada. Cinsellik pişman olunacak bir şey değil düzensiz bir yaşam da değil
Siz her halde dinden falan haberiniz yok neyse kendiniz bilirsinizNil, sen bakire gittin de ne oldu, var mı bi değerin?
Oğlum olursa senin gibi bakireyi getireceğine her sevgilisi ile yatmış birini getirsin daha iyi Niloş. O kadar diyorum.Dikkatini çekeyim de senin yazdığına yorum yapmadım sen de ilişme bana lütfen
Dinle ilgiliyse neden kadın üzerinden yorum yapıyorsunuz sadece?Siz her halde dinden falan haberiniz yok neyse kendiniz bilirsiniz
Sana mı soracağım ne yazıp yazmayacağımı ya evet bakire evlendim eşim için değil kendim için anladın mı?Allahın yanında yüzüm ak olsun diye yok ama inanmıyorum sen anlayasınhad bilmeyen sensin? sizin orda milletin genitalini mi dert ediyorsunuz yoksa. Ben niye ağlayayım otur sen ağla noldu bakire evlendin kimse sana dokunmadı diye kocan el üstünde basının üstünde mi gezdirdi
Sen o dini seni sabah akşam döven hatta eminim ki çatır çatır aldatan kocana, yediğinin içtiğinin hesabını tutan kaynanana anlat. Ben eksik kalayım.Siz her halde dinden falan haberiniz yok neyse kendiniz bilirsiniz
Ne olmuş ki bana sanki sen çok iyisin katibcikOğlum olursa senin gibi bakireyi getireceğine her sevgilisi ile yatmış birini getirsin daha iyi Niloş. O kadar diyorum.
Ben kalbimi kıranı ALLAHa havale etmişim zaten sen merak etmeSen o dini seni sabah akşam döven hatta eminim ki çatır çatır aldatan kocana, yediğinin içtiğinin hesabını tutan kaynanana anlat. Ben eksik kalayım.
Günah ikisi içinde günah burda kadın konu açtığı için olmasın?Dinle ilgiliyse neden kadın üzerinden yorum yapıyorsunuz sadece?
Daha nerelere çekeceksiniz bakalım:)
hahahaahahha ya tabii öyledir için düşüncen irin kin ve kötü niyet dolu sevişmedin diye AK çıksan ne olur? dinden giriyorsun konuya din sadece kadına mı varSana mı soracağım ne yazıp yazmayacağımı ya evet bakire evlendim eşim için değil kendim için anladın mı?Allahın yanında yüzüm ak olsun diye yok ama inanmıyorum sen anlayasın
Tamam o zaman, bakire olmayanı da havale et gitsin, karışma milletin orasına burasına.Ben kalbimi kıranı ALLAHa havale etmişim zaten sen merak etme
Yapmayın şimdi yazdığınız ilk mesaj gayet açık.Günah ikisi içinde günah burda kadın konu açtığı için olmasın?
Siz her halde dinden falan haberiniz yok neyse kendiniz bilirsiniz
Benim sevgilim zamanında olmuş ama cinsellik konusuna girmedim benden istedi ben yapmadım namusumu korudum sen her halde yapmış birisin ki kendi adına diğerlerini savunuyorsun!evet AK çıktım temiz çıktım var mı başka sözün?!din sadece kadın için değil Onu da biliyorum yapanların Allah cezasını versinhahahaahahha ya tabii öyledir için düşüncen irin kin ve kötü niyet dolu sevişmedin diye AK çıksan ne olur? dinden giriyorsun konuya din sadece kadına mı var
öncelikle sana bir haberim var, Nilüfer: ben çocuk sahibi olmamayı tercih eden kadınlardanım. Dolayısıyla oğlum da olmayacak. oğlumun olduğu senaryoda ise, kendine nasıl bir eş seçeceği tamamiyle onun tercihlerine kalmış bir durum olurdu. kendi ayakları üzerinde durabilen, cinselliğini özgürce yaşamış ve bunun için kimseye hesap vermek zorunda hissetmeyen bir kadınla evlenmek istiyorsa memnun olurum. kendi bedenini kendisi kontrol edebilen bir kadın, oğlumu da mutlu edecektir.Ben düşünemiyorum sen düşüne biliyorsun değil mi?!inşaAllah oğlun için de öyle bir kız seve seve alırsın! Yok ya başka bir isteğin varmı?!söyle de kursağında kalsın
Böyle bir konu açmadım.bana açıma lütfen!Ben Kuranı hem Arap hem de Azerice okumuşum sen gelip Burda bana hikaye masal falan anlatamazsınNilüfer Azerice veya Türkçe Kuranı Kerim okusana bak senin gibi insanlar için neler yazmış. Bence sen dikkat çekmek için resmen yırtınıyorsun. Artık gözardı edeceğim. Sana üzülüyordum.
Bu arada geçen bir konu bardı bana erkek gibi vurdu diyen. Senin ikinci hesabın mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?