görücü usulü..

seden23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
134
0
0
Bursa
kızlar bilirsiniz belki ya da bilmeyenler için anlatayım biraz benim bir erkek arkadaşım vardı buradaki herkes ayrılmam için dua etti,gerçek yüzünü görmüşsün dediler çok faydalı yorumlarda bıkmadan usanmadan yazdılar çok teşekkür ederim yorum yazan okuyan herkese..şimdi konuya geleyim ama önce kısaca anlatayım bilmeyenler yeni yorum yapacaklar için arkadaşlar.Benim erkek arkadaşım babasının sözünden çıkmayan,bana saygı duymayan,hovarda arkadaşları olan biriydi.Çook acılar çektim ağladım ama işte insan yaşadığı güzel şeyler aklına geliyor,mutlu olduğum günler..neyse kızlar ben tam unutamadım ama bana bir kısmet çıktı..Acaba diyorum bir tanısam mı iyi mi olr kötü mü..Anneme söylemişler çocuk çok efendi,dürüst,aile olarakta uygun..Yani şimdi kötü bir ilişkiden çıktım hemen biriyle tanışmak o yeni çocuğa haksızlık mı olur dedim kendi kendime..Sizce tanışayım mı..

bence tanışmalısın aynı şeyi bende yapmıştım belki daha mutlu olursun en azından öbürünü düşünmene fırsat kalmaz hem ne olmuş bir tanışsan değerlendir derim bu fırsatı

Sadece bir tanışmaktan zarar gelmez bence ......

Tanışın en azından keşke demessin tanıştın diyede evlencek halin yok yani :51:

bence tanışmalısın aynı şeyi bende yapmıştım belki daha mutlu olursun en azından öbürünü düşünmene fırsat kalmaz hem ne olmuş bir tanışsan değerlendir derim bu fırsatı

bilemedi cnm ya anneme okul bitsin öyle dedim şuanda 4.sınıfa geçtim ben cnm.seneye bitiyor ama çocuk seneye kadar kalmaz :) kısmet cnm artık..eskisi aklıma gelip duruyor zaten

Kendinize zaman verin..

İlle de her zaman hayatınız da biri olmak zorunda değil...

Sağlıklı kararlar vermek istiyorsanız biri tam olarak bitmeden diğerine başlamayın...

Doğru karar verebileceğini düşünüyorsan ( eski olayın etkisinden kurtulduğuna inanıyorsan ) tanıyabilirsin.Bence bir değerlendirin,belkide aradığınız özellikte birisidir.

Kendinize zaman verin..

İlle de her zaman hayatınız da biri olmak zorunda değil...

Sağlıklı kararlar vermek istiyorsanız biri tam olarak bitmeden diğerine başlamayın...

şuan için sağlıklı karar verebilmm çok mümkün değil gibi görüniyor....

bende o yüzden istemiyorum..ama bazende diyorum acaba şans bu belki çok mutlu olucam

Bence tanimanizda fayda var. Direk evlenme degilde hani bi tanisma olabilir. 1-2 bulusup kahve icip sohbet ederseniz sende anlarsin zaten eskiyimi dusunuyorsun yeniyimi :D

karşınızdakine olmayacak ümitler vermediğiniz sürece tanışmanızda bir kötülük yok..belkide hayatı paylaşacağınız insandır..içinizde keşkesi kalmasın,tanışın...

En azından,artık nasıl birisiyle beraber olmaman gerektiğini biliyorsun :)

Tanış tabii,neden tanışmayasın ? Hemen evlenecek değilsin ya.

Ama şunu unutma.Eskisinde seni üzen noktalar,yenisinde yoksa,bu onun mükemmel olduğunu göstermez.Tek kriterin bu olmasın.
Kötü özellikler,zaten kimsede olmaması gerekenlerdir.Geri kalan özelliklerin sana uygun olup olmaması önemli.Bu da zamanla anlaşılır.

kızlar bilirsiniz belki ya da bilmeyenler için anlatayım biraz benim bir erkek arkadaşım vardı buradaki herkes ayrılmam için dua etti,gerçek yüzünü görmüşsün dediler çok faydalı yorumlarda bıkmadan usanmadan yazdılar çok teşekkür ederim yorum yazan okuyan herkese..şimdi konuya geleyim ama önce kısaca anlatayım bilmeyenler yeni yorum yapacaklar için arkadaşlar.Benim erkek arkadaşım babasının sözünden çıkmayan,bana saygı duymayan,hovarda arkadaşları olan biriydi.Çook acılar çektim ağladım ama işte insan yaşadığı güzel şeyler aklına geliyor,mutlu olduğum günler..neyse kızlar ben tam unutamadım ama bana bir kısmet çıktı..Acaba diyorum bir tanısam mı iyi mi olr kötü mü..Anneme söylemişler çocuk çok efendi,dürüst,aile olarakta uygun..Yani şimdi kötü bir ilişkiden çıktım hemen biriyle tanışmak o yeni çocuğa haksızlık mı olur dedim kendi kendime..Sizce tanışayım mı..

bence de tanımalısın sonuçta anlaşamzsan ısınmazsan bi daha görüşmezsin

hem efendi demişler bi de sen tanı bişey kaybetmezsin :34:

En azından,artık nasıl birisiyle beraber olmaman gerektiğini biliyorsun :)

Tanış tabii,neden tanışmayasın ? Hemen evlenecek değilsin ya.

Ama şunu unutma.Eskisinde seni üzen noktalar,yenisinde yoksa,bu onun mükemmel olduğunu göstermez.Tek kriterin bu olmasın.
Kötü özellikler,zaten kimsede olmaması gerekenlerdir.Geri kalan özelliklerin sana uygun olup olmaması önemli.Bu da zamanla anlaşılır.

:)haklısın cnm ama şöyle bir durum var annem okul bitince olabilir demiş:)şuan tatildeyim ve annem konuyu açsa olmaz çünkü aradan 1 hafta geçti..artık kısmet cnm..eskinin o çok sevdiğim konuşkanlığı,sempatisi,sıcak kanlılığı yeni tanışacağım çocukta olmayabilir..bu da üzüyor,ama kötü özellikleride olmaması sevindiriyor,kimbilir belkide çok daha güzel huyları vardır..

bence bir tanı.
belki de senin için hayırlısı odur. kimbilir.

en baştan belirt ama bir şey diyemiyorum ama bir tanışalım birbirmizi tanıyalım ondan sonra karar verelim de.

sen kendini bilirsin güzelim....

eğer x erkek arkadaşını unutmak için illa biriyle takılcaksan bare bunu değerlendir hem annen gözetiminde ama yook bn kafamı dinlicem diyorsan bu çocuğa da ümit vermiş olursun boşver derim....

kendini ruhen yeni bir ilişkiye hazır hissediyorsan git tanış ama hazır değilsen tanışmanında anlamı yok bence:31:

bence hemen tanış... aşk sevgi bunlaarın yepsi yalan sadece lafta olan şeyler... aklının sesini dinle asla kalbini dinleme... bu yüzden de eğer düzgün biriyse tanış anlaşırsanız hayırlısıyla evlilik olur... unutma AŞK SEVGİ HER ŞEY YALAN bunlar 3 günlük şeyler... sadece sözde olan şeyler en doğrusu akıllı ve mantıklı davranmak:34:

Ne acelen varki daha yeni bitmis ilişkin.
Eski sevgilin aklındayken başkasıyla buluşursan, buluştuğun
kişiye haksızlık olur.
Biraz bekle!!!!!

bence hemen tanış... Aşk sevgi bunlaarın yepsi yalan sadece lafta olan şeyler... Aklının sesini dinle asla kalbini dinleme... Bu yüzden de eğer düzgün biriyse tanış anlaşırsanız hayırlısıyla evlilik olur... Unutma aşk sevgi her şey yalan bunlar 3 günlük şeyler... Sadece sözde olan şeyler en doğrusu akıllı ve mantıklı davranmak:34:

hayır aşk sevgi yalan olamaz senin için olabilir ama aşksız sevgisiz odun olursunuz odun gibi yaşarsınız. Insanlar sevdiğiyle mutlu olur

Back
X