- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi cancangunes
-
offfff... ne tespitler ne tespitler...Mühendis olmuş ama yol yordam bilmiyor bu bir, ikincisi de mesleğinden ötürü popüler biri olması lazım. Görücü usulü evlenmeyi tercih eden erkek mutlaka ya asosyaldir ya da bişeyleri eksiktir. Görücü usulü evlenen kadınlar hemen 'benim eşim mükemmel' demesin, geneli böyle. Bir de çalıştığım ortamda ne mühendisler gördüm. Mesleki açıdan zehir gibi ama o kadar.
bu zamanda , bu teknolojide bu da sorumu nasıl tanışabilirler diyee...Merhaba Arkadaşlar. Bugün yakın bir arkadaşım için konu açıyorum. İş yerinden bir arkadaşım var kendisi avukat. Tatlı , güzel iyi bir kız . Şuan 30 yaşında. Kendi ailesi memleketten bir çocuk ile tanıştırmak istiyor. Çocukta mühendis . Resmini gördük. Hoş bir çocuk. O da arkadaşımın resmini görmüş ve beğenmiş. Sorun şu memlekette bir nişan olacak. Ama bu normalde arkadaşımın katılmayacağı bir nişan. Uzak tanıdık. Kız yıllardır memleket gitmemiş. Çocukta bu nişana gelsin tanışalım demiş. Arkadaşım gitmek istemiyor. Çekiniyor açıkçası. Nasıl tanışabilirler. Sizce gitmeli mi?
Tanışmaktan nı çekiniyor? E tanımadığı biriyle evlenmeyi düşünüyor ondan çekinmiyor mu? Ben bir şey soracağım hanımlar. Şimdi bu önce görücü usulü tanışıp sonradan aşık olanlar için değil ama, hani böyle aile karar veriyo. 1 kere görüşüyolar hop evleniyorlar ya, yani nasıl o zor olmuyor mu.? Hep merak etmişimdir insan tanımadığı birine nasıl dokunur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?