Görücü usulünde..?

Bence ilk etapta evlilik olarak düşünmeyin madem ısınmaya başladınız arkadaşlığı devam ettirin. Gelişmelere göre yol çizersiniz. Belki kısmettir. Şimdi o çekinir artık siz adım atın arayın veya mesaj atın cesaret verin ona.

+1

Yarın buluşma teklifi etcem saatlerdir düşünüyorum nasıl diyecem diye ((

Ailesine ve bizi tanistiran ablaya.beni her yönümle cok begendigini söylemiş..ama ben görüşelim diyememki..biraz onun ilgili olmasi gerekmiyomu
Artik sizin demeniz lazim eger ki sicaklik hissettiyseniz.Gorusmeye karsi tarafin israri ile gelen sizssiniz.

Bence de görüşün tekrar bu defa ki adım sizden gelmeli. Benim esimle arkadaşça basladi ilişkimiz görüştükce ona asık oldum :) yavaş başlayan asklar daha uzun ve sağlam oluyor bence.

Ailesine ve bizi tanistiran ablaya.beni her yönümle cok begendigini söylemiş..ama ben görüşelim diyememki..biraz onun ilgili olmasi gerekmiyomu
Daha ne kadar ilgili olabilir ki ısrarla ikinci görüşmeyi yapmış zaten. Üçüncüyü de bu şekilde teklif etse yüzsüzlük olur cidden. Bence siz yeşil ışık yakın ya da ablaya söyleyin.

Bir kez daha reddedilmek istemiyor olabilir mi? Sizin aramanız çok hevesli göstermez sizi merak etmeyin, aksine çok medeni bir davranış olur.

yollarına gül dökülenlerin bir kısmı bdv de dökülüyor. Adam iyi biriyse hemen tut. Aşırı ısrar iyi değil. maaleef yanlış şey bekliorsunuz. Israrcıysa zaten evlenilmez.

yollarına gül dökülenlerin bir kısmı bdv de dökülüyor. Adam iyi biriyse hemen tut. Aşırı ısrar iyi değil. maaleef yanlış şey bekliorsunuz. Israrcıysa zaten evlenilmez.
Zaten israrci ve surekli cok guzelsin soylesin boylesin diyen erkeklerde itiyo beni.amacim oyle olsun değil.ama en azından ilgili olabilir.tanimaya calismaya niyeti yok gibi

Zaten israrci ve surekli cok guzelsin soylesin boylesin diyen erkeklerde itiyo beni.amacim oyle olsun değil.ama en azından ilgili olabilir.tanimaya calismaya niyeti yok gibi

Bence sizi tanıştıran o ablanıza ikinci buluşmada içinizin biraz ısındığını söyleyin. O ona iletir herhalde. Ondan cesaret alarak tekrar teklif eder sanırım.

Tabiki siz bilirsiniz ama adamın yerinde olsam sizi aramazdım. Görüşmek istiyorsanız, en azından aradaki kişiye söyleyebilirsiniz

Bence ısınmadıysanız zorlamanın manası yok ,
şimdi adamda gurur tribine girmiştir , soğuk davrandığına göre

Yarın buluşma teklifi etcem saatlerdir düşünüyorum nasıl diyecem diye ((

Bence arayın nasılsın, ne var ne yok gibilerden. Soğuk veya sıcaklık yansır size zaten sözün gidişatına göre yarın müsaitseniz görüşelime getirirsiniz. Yani ondan aldığınız ışığa göre karar verirsiniz. Belki samimi bir hava olur kendiliğinden gelişir.

Watsha
Watshaptan yazistik öyle..biraz düşünceli gibi..bide diyoki bugun naptin nasil gecti günün:/ ve sabah günaydın bile demedi hergun gunaydin diyen adam..bisey var ama ney?

Açık, açık yaz sende gönlün yoksa bitirelim bu iş diye , erkeğin nazı ,tuzu çekilmez zamane erkekte acaip trip atar oldu
Watsha

Watshaptan yazistik öyle..biraz düşünceli gibi..bide diyoki bugun naptin nasil gecti günün:/ ve sabah günaydın bile demedi hergun gunaydin diyen adam..bisey var ama ney?

Watsha

Kaçan kovalanır misali ilgiyi sizden bekliyordur artık. Yüz yüze görüşebilirseniz veya tlf la görüşebilirseniz en azından duygularını belli eder size yansır. Yazışmalar insanı yanıltabilir. Duygular geçmez çünkü. Görüşmeden bir hüküm vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…