Görücü usulünde..?

Normal tersi olmuştur bu sefer,
Haber bekleyin kısmetse zaten olur,

Gerçekten kıymet vermeyen kadın daha kıymetli ne yazıkki..nerde hayatinda bir kitap bile okumayan kadin biliyorum..bu kadarmi şanslı olunur

Tamam da gayet sicak ve samimi konuşuyoruz zatenn..cokmu sey istiyorum ki..

Çünkü okuyan kadın bilinçlidir ve erkek bilinçli sorgulayan kadını sevmez.
Kendinden üstünü hiiiççç sevmez.

NORMAL ÇÜNKİ SEN 2,kez görüşmeyi istememişsin.ısra edilince görüşmüşsün ee karşındaki haklı olarak seni sıkmak ve itici olmak istmediği için kendini çekmiştir.bence şuan senden bekliyor buluşma teklifini.

Dün aksamdan beri konusuyoruz.bi soğukluk var gibi anlamadim gitti

siz aracı olan kişiye çıtlatın durumu.. sonuçta 2.görüşme karşı tarafın ısrarıyla olmuş dolayısıyla 3.görüşme için cesaret edemez etkilenseydi o bir adım atardı mantığıyla düşünür tekrar reddedilmeyi göze alamaz ki bende olsam almazdım... bu yüzden sizin adım atmanız gerekir...

Yanlış yolda ilerliyorsun 31 yaşında bir erkeğin kalıplaşmış alışkanlıkları vardır aslında geneli hayatından memnun ama annelerinin ısrarları sonucu evlenmeye adım atarlar , ve aslında paylaşma konusunda sıkıntıları var ama kendilerini iyi kamufle ederler, kalıplaşmış alışkanlıklarını sor bakim eğer samimiyse anlatır değilse yok der
Şimdi de normal havadan sudan sohbet ediyoruz..değişik

Onuda sordum..hayır ben istiyorum dedi.annen cok istekli evlenmeye o mu ikna etti dedim hayir kesinlikle kendi yuvam olsun bi düzenim olsun istiyorum dedi.

Alışkanlıkları neymiş onu sorsaydın , takıntıları neymiş , sevmediği onaylamadığı şeyler neymiş
Onuda sordum..hayır ben istiyorum dedi.annen cok istekli evlenmeye o mu ikna etti dedim hayir kesinlikle kendi yuvam olsun bi düzenim olsun istiyorum dedi.

Bgun pazartesi degilmi ya? Gunlerimi sasirdim? Dun gorustunuz ve daha 24 saat bitmeden taa diger pazar gunununmu derdine dustun? Haftaya yeni girdik ya.
Ne bu acele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…