- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Yaklaşık 3 hafta önce görücü usulü biriyle tanıştım..mantığıma uydu ama birsey hissetmedigim icin 2.gorusmeye gerek yok dedim ve bunu uygun bir dille anlattım..tmm dedi.
2 gun sonra tekrar gorusmek istedi ısrarla.bu arada gayet kibar hoşgörülü efendi biri.kendini gelistirmis sürekli kitap okur diksiyonu da düzgün.
Ama israr etsede kabul etmedim.bizi tanıştıran abla 7 yıldır onlarla ailece görüşüyolar cok düzgün biri tekrar görüş hemen kestirip atma dedi.tmm dedim ikinci bulusada azda olsa bi sicaklik hissettim ama belli etmedim.
Geçtiğimiz pazar görüştük..bu pazar bana görüşelim vs demedi..oyle havadan sudan konustuk..normal mi sizce?
Gerçekten kıymet vermeyen kadın daha kıymetli ne yazıkki..nerde hayatinda bir kitap bile okumayan kadin biliyorum..bu kadarmi şanslı olunur
Tamam da gayet sicak ve samimi konuşuyoruz zatenn..cokmu sey istiyorum ki..
NORMAL ÇÜNKİ SEN 2,kez görüşmeyi istememişsin.ısra edilince görüşmüşsün ee karşındaki haklı olarak seni sıkmak ve itici olmak istmediği için kendini çekmiştir.bence şuan senden bekliyor buluşma teklifini.Yaklaşık 3 hafta önce görücü usulü biriyle tanıştım..mantığıma uydu ama birsey hissetmedigim icin 2.gorusmeye gerek yok dedim ve bunu uygun bir dille anlattım..tmm dedi.
2 gun sonra tekrar gorusmek istedi ısrarla.bu arada gayet kibar hoşgörülü efendi biri.kendini gelistirmis sürekli kitap okur diksiyonu da düzgün.
Ama israr etsede kabul etmedim.bizi tanıştıran abla 7 yıldır onlarla ailece görüşüyolar cok düzgün biri tekrar görüş hemen kestirip atma dedi.tmm dedim ikinci bulusada azda olsa bi sicaklik hissettim ama belli etmedim.
Geçtiğimiz pazar görüştük..bu pazar bana görüşelim vs demedi..oyle havadan sudan konustuk..normal mi sizce?
Annesi araci ablaya ne zaman anlacaklar ben ekimyagmuru cok sevdim kanim cok kaynadı demis.annesiyle alakali degil kızlarYaş 31 ise sen bu adamı unut annesinin sözleriyle hareket ediyordur ,
Yoo baktım az isindim gibi oldu..cok guzeldi 2 bulusma.İkincisi buluşmada soğuk dur durduysanız kesin artık beni istemiyor uğraşmayım daha fazla demiş olabilir
Dün aksamdan beri konusuyoruz.bi soğukluk var gibi anlamadim gittiİyi de adam 2. buluşmayı güç bela yalvararak koparmış zaten. Bundan sonra 3.yü de istemesi yüzsüzlük olur yani, adam size yapışmış gibi olur. Adam zaten kendini belli etmiş, çok beğendim demiş. Bu noktada vence sizin de olumluysanız aracıya olumlu demeniz ya da adama bir sinyal çakmanız gerek diye düşünüyorum.
Dün aksamdan beri konusuyoruz.bi soğukluk var gibi anlamadim gitti
Şimdi de normal havadan sudan sohbet ediyoruz..değişikHele bir aracıyla konuş derim.
Şimdi de normal havadan sudan sohbet ediyoruz..değişik
Valla içimden geçmedi değil:)))Sizi kendisine aşık edip sonra terk edecek bence. Onu beğenmemenizin intikamını alacak gibi duruyor...
Onuda sordum..hayır ben istiyorum dedi.annen cok istekli evlenmeye o mu ikna etti dedim hayir kesinlikle kendi yuvam olsun bi düzenim olsun istiyorum dedi.Yanlış yolda ilerliyorsun 31 yaşında bir erkeğin kalıplaşmış alışkanlıkları vardır aslında geneli hayatından memnun ama annelerinin ısrarları sonucu evlenmeye adım atarlar , ve aslında paylaşma konusunda sıkıntıları var ama kendilerini iyi kamufle ederler, kalıplaşmış alışkanlıklarını sor bakim eğer samimiyse anlatır değilse yok der
Onuda sordum..hayır ben istiyorum dedi.annen cok istekli evlenmeye o mu ikna etti dedim hayir kesinlikle kendi yuvam olsun bi düzenim olsun istiyorum dedi.
Mesela bugun sabah gunaydin naber yazdi bukadar..konuscam böyle olmaz diyeEtkilendiysen bir buluşma teklif edersin.
Hiç ısınamadıysan boşver bence.
Mesela bugun sabah gunaydin naber yazdi bukadar..konuscam böyle olmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?