- 25 Mart 2012
- 681
- 1.639
- 113
- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Neden ama? Karşınızdaki erkek olmasından öte bir insan. Ayrıca emek de ilişki sürerken verilir, başlamamış bir şey için adamı kuzu gibi meletmek niye? Sadist miyiz?Size emek versin adamın işini kolaylaştırmayın , teklif ondan gelsin gelmiyorsa bye,bye
O halde siz cinsiyet eşitliğine inanmıyorsunuz. Doğru mu?Kadının arkasında koşması gereken erkektir , koşan kadın her daim yarı yolda kaldığını görmüşümdür ,
O halde siz cinsiyet eşitliğine inanmıyorsunuz. Doğru mu?
Kadının arkasında koşması gereken erkektir , koşan kadın her daim yarı yolda kaldığını görmüşümdür ,
İlişkide inanmıyorum , sevmeden evlenen çok erkek var , adamlar iyi rol yapıyor ,
Bana çok uzak bir kafa. Ama güle güle kullanın tabi.İlişkide inanmıyorum , sevmeden evlenen çok erkek var , adamlar iyi rol yapıyor ,
Sevmeden evlenen kadın da çok var, evlenmenin sevmeyle nerdeyse hiçbir ilgisi yok gibi. Adamın işi var mı, güvencesi var mı, parası var mı....varsa iyi yoksa olmaz. Kadınlar sevmeyi çok mu ilk planda tutuyor sanki?
Evlenme programda bile erkeğe geliyorlar ve hiç evleneni görmedim ,
yooo illa her seferinde o dicek değilki sen teklif et bi kahve içelimmi de bakalm ne dicekAilesine ve bizi tanistiran ablaya.beni her yönümle cok begendigini söylemiş..ama ben görüşelim diyememki..biraz onun ilgili olmasi gerekmiyomu
Gerçekten kıymet vermeyen kadın daha kıymetli ne yazıkki..nerde hayatinda bir kitap bile okumayan kadin biliyorum..bu kadarmi şanslı olunurBu aslında doğru olabilir, trip atan, değer göstermeyen kezabnca davranan kadınlar genelde daha kıymetli. Bizim toplumumuz yalansız dolansız ilişkiyi, hesapsız kitapsız kadını kaldıramaz.
Tamam da gayet sicak ve samimi konuşuyoruz zatenn..cokmu sey istiyorum ki..2 defa buluşma teklifinde bulunmuş 3. teklifi de siz edin ne olacak sanki . illa her şeyi erkekler mi yapar bu kafadan çıkın lütfen.
Çok şey isteyip istememek değil.. Sıcak ve samimi konuşuyormuşsunuz 3. teklifi de siz yapın ne olacak ki ?Gerçekten kıymet vermeyen kadın daha kıymetli ne yazıkki..nerde hayatinda bir kitap bile okumayan kadin biliyorum..bu kadarmi şanslı olunur
Tamam da gayet sicak ve samimi konuşuyoruz zatenn..cokmu sey istiyorum ki..
neden ilk görüşmede bişey hissedemediniz? beğenmedinizmi çirkin biri mi?Yaklaşık 3 hafta önce görücü usulü biriyle tanıştım..mantığıma uydu ama birsey hissetmedigim icin 2.gorusmeye gerek yok dedim ve bunu uygun bir dille anlattım..tmm dedi.
2 gun sonra tekrar gorusmek istedi ısrarla.bu arada gayet kibar hoşgörülü efendi biri.kendini gelistirmis sürekli kitap okur diksiyonu da düzgün.
Ama israr etsede kabul etmedim.bizi tanıştıran abla 7 yıldır onlarla ailece görüşüyolar cok düzgün biri tekrar görüş hemen kestirip atma dedi.tmm dedim ikinci bulusada azda olsa bi sicaklik hissettim ama belli etmedim.
Geçtiğimiz pazar görüştük..bu pazar bana görüşelim vs demedi..oyle havadan sudan konustuk..normal mi sizce?
Çirkin değil yakisiklida degil..ama sevecen birineden ilk görüşmede bişey hissedemediniz? beğenmedinizmi çirkin biri mi?
Ben 28 o 31Yasi kucuk gibi geldi bu arkadaslarin bana. Ne yani birbirinizi tanimaya calisacaginiza yok o mesaj atti yok ilk mesaji ben attim olaylarina girmissiniz. Bir iliskide senlik benlik davasina girildi mi o iliski monotonlasiyor siz daha ilk gunlerden boyle birbirinizden hareket beklerseniz bu olay ancak koca hayatinizda sadece kucuk bir heyecan olur kalir.. Benden soylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?