Görücü usulünde..?

Size emek versin adamın işini kolaylaştırmayın , teklif ondan gelsin gelmiyorsa bye,bye
Neden ama? Karşınızdaki erkek olmasından öte bir insan. Ayrıca emek de ilişki sürerken verilir, başlamamış bir şey için adamı kuzu gibi meletmek niye? Sadist miyiz?

Kadının arkasında koşması gereken erkektir , koşan kadın her daim yarı yolda kaldığını görmüşümdür ,

Bu aslında doğru olabilir, trip atan, değer göstermeyen kezabnca davranan kadınlar genelde daha kıymetli. Bizim toplumumuz yalansız dolansız ilişkiyi, hesapsız kitapsız kadını kaldıramaz.

İlişkide inanmıyorum , sevmeden evlenen çok erkek var , adamlar iyi rol yapıyor ,

Sevmeden evlenen kadın da çok var, evlenmenin sevmeyle nerdeyse hiçbir ilgisi yok gibi. Adamın işi var mı, güvencesi var mı, parası var mı....varsa iyi yoksa olmaz. Kadınlar sevmeyi çok mu ilk planda tutuyor sanki?

Evlenme programda bile erkeğe geliyorlar ve hiç evleneni görmedim ,
Sevmeden evlenen kadın da çok var, evlenmenin sevmeyle nerdeyse hiçbir ilgisi yok gibi. Adamın işi var mı, güvencesi var mı, parası var mı....varsa iyi yoksa olmaz. Kadınlar sevmeyi çok mu ilk planda tutuyor sanki?

Evlenme programda bile erkeğe geliyorlar ve hiç evleneni görmedim ,

Toplumsal istatistik kaynağınız evlenme programımı yani, baştan aşağı tiyatro olan programlar??
Kadınlara da geliyorlar ama evleneni yine göremezsiniz. O programlardaki insanların çoğu castin ajanstan dertleri evlenme değil, o programların derdi de evlendirme değil zaten rating.

O kadar çok bekar kadın var buda erkeklerin kadına gereken özveriyi göstermediklerinden dolayı ,
bunlar 1 kadınla değil bir kaç kadınla görüştüklerinden dolayı , bu anlayan kadın zaten erkeğin peşinden koşmaz

Ben kadinim o pesimde koşsun değil amacım..en azindan gerçekten bana ilgili oldugunu hissettirsin bende teklif ederim tabikii

2 defa buluşma teklifinde bulunmuş 3. teklifi de siz edin ne olacak sanki . illa her şeyi erkekler mi yapar bu kafadan çıkın lütfen.

Bu aslında doğru olabilir, trip atan, değer göstermeyen kezabnca davranan kadınlar genelde daha kıymetli. Bizim toplumumuz yalansız dolansız ilişkiyi, hesapsız kitapsız kadını kaldıramaz.
Gerçekten kıymet vermeyen kadın daha kıymetli ne yazıkki..nerde hayatinda bir kitap bile okumayan kadin biliyorum..bu kadarmi şanslı olunur
2 defa buluşma teklifinde bulunmuş 3. teklifi de siz edin ne olacak sanki . illa her şeyi erkekler mi yapar bu kafadan çıkın lütfen.
Tamam da gayet sicak ve samimi konuşuyoruz zatenn..cokmu sey istiyorum ki..

Gerçekten kıymet vermeyen kadın daha kıymetli ne yazıkki..nerde hayatinda bir kitap bile okumayan kadin biliyorum..bu kadarmi şanslı olunur

Tamam da gayet sicak ve samimi konuşuyoruz zatenn..cokmu sey istiyorum ki..
Çok şey isteyip istememek değil.. Sıcak ve samimi konuşuyormuşsunuz 3. teklifi de siz yapın ne olacak ki ?

neden ilk görüşmede bişey hissedemediniz? beğenmedinizmi çirkin biri mi?

Yasi kucuk gibi geldi bu arkadaslarin bana. Ne yani birbirinizi tanimaya calisacaginiza yok o mesaj atti yok ilk mesaji ben attim olaylarina girmissiniz. Bir iliskide senlik benlik davasina girildi mi o iliski monotonlasiyor siz daha ilk gunlerden boyle birbirinizden hareket beklerseniz bu olay ancak koca hayatinizda sadece kucuk bir heyecan olur kalir.. Benden soylemesi

Ben 28 o 31 onun benden beklemeside tuhaf..hic tanimaya calismiyo gibi

İyi de adam 2. buluşmayı güç bela yalvararak koparmış zaten. Bundan sonra 3.yü de istemesi yüzsüzlük olur yani, adam size yapışmış gibi olur. Adam zaten kendini belli etmiş, çok beğendim demiş. Bu noktada vence sizin de olumluysanız aracıya olumlu demeniz ya da adama bir sinyal çakmanız gerek diye düşünüyorum.

Arkadaslar ben esimi severek sectim. Calisiyorum. Beraber ev isini yapiyoruz. Aramizda sen erkeksin ben kadinim yok. Esimi etiketi parasi vs. Diye secmedim. Cok esit davraniyoruz. Sadece demek istedigim erkeklerin icinde malesef avci ruhu var bunun esotöikle bir alakasi yok. Tabiki ilk adimi kadinda atabilir buna kimse karsi degil ancak ilgi cekermi onu bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…