Görücü usulünde..?

yani buz gibi olup da nasıl günaydın mesajlarına devam etmesini bekleyebiliyorsun ki?
adam haklı.
biraz aktif ol sen de. çok sıkıcı böyle.
her şeyi erkeğe bırakma.

Açık, açık yaz sende gönlün yoksa bitirelim bu iş diye , erkeğin nazı ,tuzu çekilmez zamane erkekte acaip trip atar oldu

Böyle birsey yazma. Yüzünede söyleme, ipleri eline vermis olursun. Soracaksan, 2-3 görüstük, düsüncelerin ne gibi sorabilirsin

Ama bir "merhaba nasilsin" diye mesaj at. hic sen atmazsan, ki cocugu önce istememissin, yanlis anlar bosuna pesinden kosuyorum diye düsünebilir cocuk

Ya aktifim aslında..yerimde duramam.ama once o hissetirmeli ilgili olduğunu.
Niçin o ilgili davranmalı? Hiç reddetmeseydiniz böyle düşünmezdim ama adam size ilgisini belli etmiş, reddedilmiş, yine de ısrar etmiş, siz de kabul etmişsiniz. Erkek diye yüzsüzlük mü etsin? Sizin 2. buluşmadan sonra ne düşündüğünüzü bilmiyor ki. Eminim o buluşmadan önce çok gerilmiştir tekrar reddedilme endişesiyle. Lütfen olaya cinsiyet olarak değil insan olarak bakın.

Sizde haklisiniz ama bu psikolojik bir olay. Gercekten erkeklerin ic güdüsü bizden biraz daha farkli. Bir erkek ikinciye israr ettiyse 3üncüye mutlaka devam eder.üstelik kiz onunla yazismis. Yani orada bile o erkek anlamaliydi red edilmedigini. Ve suda bir gercekki kadinlar karsinidakini etkiledimi etkilemedimi mutlaka hisseder.

Aynen. Merak etme kesinlikle eder. Ama eger üzerine gittigini hissederse belki simarir. Zaten vazgectiyse hic ugrasma. Erkekler kovalamak ister. Özellikle baslangicta. Seni etkilemeye calissin birak.
Aslında bu cocukla 1 yıl öncede görüşmüştüm ama olmamıştı..tekrar görüşmek istedigini soyledi.

Üçüncüye devam eder belki ama bu biraz haksızlık olmaz mı? Üstelik özgüvensiz bir davranış da bence. Ben bir ilişkiye başlamak için adım atamıyorum çünkü kadınım ve böyle durmaktan başka bir şey bilmem anlamına geliyor benim fikrime göre. Tabi bu konuda düşünceler insanın yetiştiği çevreye, yaşına, geçmişine göre değişir.

Belki haklısınız ama inanın yapamıyorum..sanki zorluyomusum gibii

Belki haklısınız ama inanın yapamıyorum..sanki zorluyomusum gibii
Tabi ki seçim sizin. Ben yaşadıklarından çok yaşayamadıklarına üzülen biriyim, bu yüzden bir şeyin çok kötü olmasını hiç olmamasına tercih ederim. Siz böyle biri değilsiniz belli ki, hiç bakmayın bana :)

Ne mutlu size..tebrik ederim valla :)

Size emek versin adamın işini kolaylaştırmayın , teklif ondan gelsin gelmiyorsa bye,bye

Keşke bir daha görüşme olup olmayacağını planlayıp kalksaydınız 2.görüşmeden.
Ha bu da uygun düşer mi bilmiyorum ancak adam yeterince ısrar etmiş gibi geldi bana.

Size emek versin adamın işini kolaylaştırmayın , teklif ondan gelsin gelmiyorsa bye,bye

Neden sadece adam emek versin ilişkiler 2 kişilik değil mi? İstiyorsa kadın da çaba göstermeli.

Bir de ortada bile olmayan bir ilişkiye adam niye emek versin ki aptal mı?

İkincisi adam neden kendisine değer göstermeyen birinin peşinde ısrarla koşsun ki konu sahibesi bulunmaz Hint kumaşı mı? İkisi de sıradan birer insan.

Adam elinden geleni yapmış 2. buluşmaya ısrar etmiş daha ne yapsın? paspas mı olsun?

Kadının arkasında koşması gereken erkektir , koşan kadın her daim yarı yolda kaldığını görmüşümdür ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…