- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Ben yazmazsam yazmiyosun(dogru)Sizden adim bekliyor bence. Hakli da...
Ya aktifim aslında..yerimde duramam.ama once o hissetirmeli ilgili olduğunu.yani buz gibi olup da nasıl günaydın mesajlarına devam etmesini bekleyebiliyorsun ki?
adam haklı.
biraz aktif ol sen de. çok sıkıcı böyle.
her şeyi erkeğe bırakma.
Açık, açık yaz sende gönlün yoksa bitirelim bu iş diye , erkeğin nazı ,tuzu çekilmez zamane erkekte acaip trip atar oldu
Ayy kafam karıştı yarın bulusalim demeyimi anlamadım..offf yaaaBence yazistiysaniz birak artik. O sizi aramali. Erkeklerin ic güdüsünde vardir kovalamak inanin.
Niçin o ilgili davranmalı? Hiç reddetmeseydiniz böyle düşünmezdim ama adam size ilgisini belli etmiş, reddedilmiş, yine de ısrar etmiş, siz de kabul etmişsiniz. Erkek diye yüzsüzlük mü etsin? Sizin 2. buluşmadan sonra ne düşündüğünüzü bilmiyor ki. Eminim o buluşmadan önce çok gerilmiştir tekrar reddedilme endişesiyle. Lütfen olaya cinsiyet olarak değil insan olarak bakın.Ya aktifim aslında..yerimde duramam.ama once o hissetirmeli ilgili olduğunu.
Aynen. Merak etme kesinlikle eder. Ama eger üzerine gittigini hissederse belki simarir. Zaten vazgectiyse hic ugrasma. Erkekler kovalamak ister. Özellikle baslangicta. Seni etkilemeye calissin birak.Hiçbir şey yapma eğer senden etkilendiyse zaten o teklif eder.
Sizde haklisiniz ama bu psikolojik bir olay. Gercekten erkeklerin ic güdüsü bizden biraz daha farkli. Bir erkek ikinciye israr ettiyse 3üncüye mutlaka devam eder.üstelik kiz onunla yazismis. Yani orada bile o erkek anlamaliydi red edilmedigini. Ve suda bir gercekki kadinlar karsinidakini etkiledimi etkilemedimi mutlaka hisseder.Niçin o ilgili davranmalı? Hiç reddetmeseydiniz böyle düşünmezdim ama adam size ilgisini belli etmiş, reddedilmiş, yine de ısrar etmiş, siz de kabul etmişsiniz. Erkek diye yüzsüzlük mü etsin? Sizin 2. buluşmadan sonra ne düşündüğünüzü bilmiyor ki. Eminim o buluşmadan önce çok gerilmiştir tekrar reddedilme endişesiyle. Lütfen olaya cinsiyet olarak değil insan olarak bakın.
Aslında bu cocukla 1 yıl öncede görüşmüştüm ama olmamıştı..tekrar görüşmek istedigini soyledi.Aynen. Merak etme kesinlikle eder. Ama eger üzerine gittigini hissederse belki simarir. Zaten vazgectiyse hic ugrasma. Erkekler kovalamak ister. Özellikle baslangicta. Seni etkilemeye calissin birak.
Üçüncüye devam eder belki ama bu biraz haksızlık olmaz mı? Üstelik özgüvensiz bir davranış da bence. Ben bir ilişkiye başlamak için adım atamıyorum çünkü kadınım ve böyle durmaktan başka bir şey bilmem anlamına geliyor benim fikrime göre. Tabi bu konuda düşünceler insanın yetiştiği çevreye, yaşına, geçmişine göre değişir.Sizde haklisiniz ama bu psikolojik bir olay. Gercekten erkeklerin ic güdüsü bizden biraz daha farkli. Bir erkek ikinciye israr ettiyse 3üncüye mutlaka devam eder.üstelik kiz onunla yazismis. Yani orada bile o erkek anlamaliydi red edilmedigini. Ve suda bir gercekki kadinlar karsinidakini etkiledimi etkilemedimi mutlaka hisseder.
Belki haklısınız ama inanın yapamıyorum..sanki zorluyomusum gibiiÜçüncüye devam eder belki ama bu biraz haksızlık olmaz mı? Üstelik özgüvensiz bir davranış da bence. Ben bir ilişkiye başlamak için adım atamıyorum çünkü kadınım ve böyle durmaktan başka bir şey bilmem anlamına geliyor benim fikrime göre. Tabi bu konuda düşünceler insanın yetiştiği çevreye, yaşına, geçmişine göre değişir.
Tabi ki seçim sizin. Ben yaşadıklarından çok yaşayamadıklarına üzülen biriyim, bu yüzden bir şeyin çok kötü olmasını hiç olmamasına tercih ederim. Siz böyle biri değilsiniz belli ki, hiç bakmayın bana :)Belki haklısınız ama inanın yapamıyorum..sanki zorluyomusum gibii
Ne mutlu size..tebrik ederim valla :)Tabi ki seçim sizin. Ben yaşadıklarından çok yaşayamadıklarına üzülen biriyim, bu yüzden bir şeyin çok kötü olmasını hiç olmamasına tercih ederim. Siz böyle biri değilsiniz belli ki, hiç bakmayın bana :)
Size emek versin adamın işini kolaylaştırmayın , teklif ondan gelsin gelmiyorsa bye,bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?