- 2 Nisan 2018
- 288
- 158
- 53
- Konu Sahibi zeysmother
-
Valla ben böyle annemin görüp beğendiği bir kızı görmeye giden erkekle evlenmezdim herşeye annesi karar veriyor demek
Ciddi ciddi normal geliyor mu bu durum size
Bence böyle erkekler özgüvensiz, aile bağımlısı olur genelde.
Isteme felan degil gelicekler cok anormal durum degilki bu tanisinca hislerine gore hareket ederlerSosyal medya, whatsapp gibi ön görüşme yapma imkanları varken, isteme olacakmış gibi gelmeleri sizce de garip değil mi?
Ben bes cesit yapicam demedimki bu nerden cikti nasil olur diye sordum bu isler agirdan satin derken
Hakkinda bilgi sahibi olmustir cocuk resmini felan gormustur koru korune degildir cocuk cok begenmis gordugu kadari ile ama tanimak onemli odasindan niye cikmasin bu hareketlere ne gerek var istemiyorum derse konu kapanir bu kadar yaniKatiliyorum. Bana itici geliyor. Hani normal insan hic tanimadigi kiza annesi ile beraber gitmek istemez. Ve bu şahis bide tatil gününü kullaniyor hiç tanimadiği biri için.
Ben konu sahibin kardeşi olsam, odamdan bile çikmazdim.
İşte bu kırmızı yere göre yorum yapıyoruz ve bize garip geliyor kendileri kimseyle tanışamıyor mu ki elalem kardeşini görmeye geliyorNe alaka etparcasi felan dikkat edin sozlere karar kardesimin isterse olur istemezse olmaz istedigi kadar suzsun ikiside akli basinda mesleklerini eline almis kendi ayaklari uzerinde duran insanlar istemezlerse aile icin mi devam edilecek sanki oyle bi konusmussunuzki mecburi gibi once evet ikisi basbasa konussa idi daha iyi olurdu ama tercih meselesi tanismayi dusunurlerse ikisi basbasa konusurlar niye boyle yaptiklarina gelirsek bence babamin haberinolsun istediler once bu sekilde gorusmeyi uygun buldular
Katiliyorum. Bana itici geliyor. Hani normal insan hic tanimadigi kiza annesi ile beraber gitmek istemez. Ve bu şahis bide tatil gününü kullaniyor hiç tanimadiği biri için.
Ben konu sahibin kardeşi olsam, odamdan bile çikmazdim.
Ne bagirip cagirmasi ne diyorssunuz kime kotu soz yazmisim yazdiklarimi okuyun lutfen ben bes cesit yapicam yazmadim hicbiyerde bakabilirsiniz siz cikardiniz onu ben sadece soru sordum nasil olur nasil yapilir diye neyse tartismicam anlamadim tepkiniz nedeniyi de niye kızdınız şimdi bu mesaja. çok biliyosanız yapın madem. hem konu açıyorsunuz hem herkese bağırıp çağırıyorsunuz.
Fondoten tavsiyesi verebilirim. Estee Lauder double Wear süper bir fondoten kapatıcılığı da mükemmelBu devirde kaldimi diyeceksiniz evet kalmis
En yakinima kardesime gelecekler. Olumsuz baksakta cok israr edilmis, annemde kesip atamamis. Birbirlerini hic gormediler oglan doguda gorev yapiyor, bu mesele icin izin almis geliyor. kardesimde saglik calisani talipleri hic eksik olmaz imkan olsada atsam resmini cok guzeldir sarisin renkli gozlu kardesim diye ovmuyorum gorseninz hak verirsiniz:))
Herneyse meseleye geceyim basindan gecirenler varsa nasil agirlanir ne ikram edilir normal bi sekildemi extradan yapmamiz gerekenler varmi herkes cok rahat tasasi bana dustu bende boyle bise yasamadim direk istediler evlendik tanisiyorduk zaten
Bunuda es gecmeyim suan kardesim denizde yanmis yanaklari felan hep pembe pembe olmus varmi tavsiye edebileceginiz guzel kapaticiligi olan fondoten vs..
Ne alaka etparcasi felan dikkat edin sozlere karar kardesimin isterse olur istemezse olmaz istedigi kadar suzsun ikiside akli basinda mesleklerini eline almis kendi ayaklari uzerinde duran insanlar istemezlerse aile icin mi devam edilecek sanki oyle bi konusmussunuzki mecburi gibi once evet ikisi basbasa konussa idi daha iyi olurdu ama tercih meselesi tanismayi dusunurlerse ikisi basbasa konusurlar niye boyle yaptiklarina gelirsek bence babamin haberinolsun istediler once bu sekilde gorusmeyi uygun buldular
Eskiden ayıpmış, imkanlar kısıtlıymış, aileler gözetiminde tanışma olurmuş.Isteme felan degil gelicekler cok anormal durum degilki bu tanisinca hislerine gore hareket ederler
Bu devirde kaldimi diyeceksiniz evet kalmis
En yakinima kardesime gelecekler. Olumsuz baksakta cok israr edilmis, annemde kesip atamamis. Birbirlerini hic gormediler oglan doguda gorev yapiyor, bu mesele icin izin almis geliyor. kardesimde saglik calisani talipleri hic eksik olmaz imkan olsada atsam resmini cok guzeldir sarisin renkli gozlu kardesim diye ovmuyorum gorseninz hak verirsiniz:))
Herneyse meseleye geceyim basindan gecirenler varsa nasil agirlanir ne ikram edilir normal bi sekildemi extradan yapmamiz gerekenler varmi herkes cok rahat tasasi bana dustu bende boyle bise yasamadim direk istediler evlendik tanisiyorduk zaten
Bunuda es gecmeyim suan kardesim denizde yanmis yanaklari felan hep pembe pembe olmus varmi tavsiye edebileceginiz guzel kapaticiligi olan fondoten vs..
Elbette tanisabilir tanismak icin cabalayanda cok niye bu kadar anormal gozuktu disarda bas basa tanissalarda normaldi bu sekildede normal neden bu sekilde tanismak istiyorlar diye sorarsaniz bu araci babamin tanidigi muhtemelen bu sekilde daha uygun oldugunu dusenerek boyle bir yolu tercih ettiler tahminimce hem olmazsa hayir denir bu kadar basitİşte bu kırmızı yere göre yorum yapıyoruz ve bize garip geliyor kendileri kimseyle tanışamıyor mu ki elalem kardeşini görmeye geliyor
Eskiden ayıpmış, imkanlar kısıtlıymış, aileler gözetiminde tanışma olurmuş.
Şimdi herkeste akıllı telefon var. Damat adayı telefonla kardeşinize ulaşabilir, görüntülü konuşabilirdi.
Ondan sonra aileler devreye girebilirdi.
Benim aklıma gelen şu; aile maaşlı bir gelin arıyor. Sizin kızı tavsiye ettiler.
Yüzüne bakılır bir kız olduğunu da öğrendiler.
Hem tanışma hem isteme bir arada olacak şekilde ayarladılar.
Bakın bu tanışma olayı önce gençler arasında olur.Elbette tanisabilir tanismak icin cabalayanda cok niye bu kadar anormal gozuktu disarda bas basa tanissalarda normaldi bu sekildede normal neden bu sekilde tanismak istiyorlar diye sorarsaniz bu araci babamin tanidigi muhtemelen bu sekilde daha uygun oldugunu dusenerek boyle bir yolu tercih ettiler tahminimce hem olmazsa hayir denir bu kadar basit
Hakkinda bilgi sahibi olmustir cocuk resmini felan gormustur koru korune degildir cocuk cok begenmis gordugu kadari ile ama tanimak onemli odasindan niye cikmasin bu hareketlere ne gerek var istemiyorum derse konu kapanir bu kadar yani
Elbette tanisabilir tanismak icin cabalayanda cok niye bu kadar anormal gozuktu disarda bas basa tanissalarda normaldi bu sekildede normal neden bu sekilde tanismak istiyorlar diye sorarsaniz bu araci babamin tanidigi muhtemelen bu sekilde daha uygun oldugunu dusenerek boyle bir yolu tercih ettiler tahminimce hem olmazsa hayir denir bu kadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?