Görüldü atan flört

Rest çekmişsin oda bitirmiş .
Yine yazabilir bir süre geçtikten sonra.

Bu görseldeki nediiir nasıl bakılıyor

Iki kisi karsiliki olarak hislerinden eminlerse birisi "görüldü" atinca digeri hemen "acaba beni sevmiyor mu ? demez ki. Bu kadar gerginlige endiseye gerek yok. Hislerinden emin olmasa bile bunu takmaya gerek yok. Rahat olun.
Ben de bazen birsey söylemeye gerek duymuyorum, icimden kimseyle konusmak gelmedigi oluyor, baska birseye konstantre olmam gerekebiliyor, cevap yazma zorunlulugu hissetmiyorum.
Yoksa pinpon oynar gibi tüm gün boyunca nereye kadar cevap yazilacak?

Son düzenleme:
Çok tatlış

Konu sahibi, adam sana asla değer vermiyor. Kendini falan suçlama. Bu adamla da bir dakika daha vakit kaybetme artık. Sokaktaki kedinin başını oksa sev bundan daha hayirlidir yemin ederim.

Görüp görmedigine bile bakmamak en iyisi. Kendime de bu tavsiyeyi vernisimdir Hayatim onun mesajimi görüp gormemesi etrafinda donmemeli.

Adam istemiyor sizi bukadar basit.basin tekmeyi önce üzülürsünüz sonra geçer merak etmeyin.insan kendine değer vermeli istenmediği yerde durmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…