• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümce adayı..

Canim benim aklin varsa karisma hic ne olduysa olmus sen erkek arkadasina hep onun hen sevgiki hemde en iyi arkadas gibi destek cok moral ver isin icinden cikamiyor olabilir sen destek cik

hiç bulaşmayın.
onlar kardeş, bir şekilde kavga eder barışır. sonra arada kalan siz olursunuz.

Ailesiyle ilgili bir sorun neden en başta ağlayıp gitmesine engel oldunuz ki? Ne yapmak istiyorsa onu yapsın. Siz arayı yapmaya çalışmışsınız ama unutmayın ki sonunda onlar barışır siz kötü olursunuz. Konuyu kapatın, erkek arkadaşınızla normal muhabbetinize devam edin.

Ailesiyle ilgili bir sorun neden en başta ağlayıp gitmesine engel oldunuz ki? Ne yapmak istiyorsa onu yapsın. Siz arayı yapmaya çalışmışsınız ama unutmayın ki sonunda onlar barışır siz kötü olursunuz. Konuyu kapatın, erkek arkadaşınızla normal muhabbetinize devam edin.

:KK51:

geçen akşam sevgilim beni aradı ben aydına gidiyorum seni görüp öyle gitcem dedi. evdekilerle kavga etmiş gitcekmiş. bende gitmemesi için gitceksen benim yanıma gelme sakın dedim. evdekilerle kavga etmiş sinirlenince napcanı bilmez bende ağladım gitmemesini engelledim.. kavga sebeplerini bilmediğim için ablasını aradım telefon meşguldü. tekrar aradım kız açtı anne açim mi dedi ama sonra telefon kapandı bende mesaj attım noldu acaba diye merak ettim çünkü, abla noldu yazdım cevap yazmadı hiç. halbuki ablasıyla tartışmış ama kızın bana böyle davranması gerekmez dimi yani benim ne suçum varki. annesini aramak geldi içimden nasılsın diye ama aramadım da. tekrar mesaj da atmadım abla bi sorun mu var diye. akışına mı bırakim napim ne desem napsam bilmiyorum ama canımı sıkıyor bu konu. erkek arkadaşımda ablasına daha sinirli arama bişe olmaz düzelir diyor offff
Erkek arkadaşınız değil,eşiniz bile olsa ailesiyle arasındaki meselelere karışmayın.Yanlış anlaşılırsınız.

ablasının yerinde olsam rahat bir "sanane" cevabı gelirdi size herhalde.. yani düşünüyorum da ben erkek kardeşimle tartışacağım, sevgilisi ne oldu diyecek :27: bir de gitmesine engel olmuşsunuz ya, aile tarafından tam puan aldınız emin olun.. bundan sonra kolay gelsin size..

aynen uzak dursam daha iyi
İleride sorun yaşarsınız sevgilinizle. Siz karışınca iyi niyetiniz anlaşılamayabilir.Sevgilinizle evlenirseniz bu konu sevgiliniz ve ailesi tarafından sürekli önünüze gelebilir. Sevgilinizin size anlatığı kadarı ile yetinin. Fazlasını sormayın bile.

nedense bu görümcelerdeki bu tavırlara bende anlam vermiş değilim
bi ayrı manyaklar :D (bende görümceyimde hiç saçma sapan davranmam )

Suan onlara gore dış kapının dış mandalısın. Belki de kavga sebebi sizsiniz? İliskiniz? Hiic karismayin,kötü olmayin simdiden

Ne kadar samimi olursaniz olun hic gerek yok zaten anlatmak istese sevgiliniz size durundan bahsederdi keske aramasaydiniz gorumce adayiniz yanlislikla acmis belli ki siz mudahil olmayin ve kizi bir daha aramayin yaptigi yanlis telefonu acmissin iste konus yani ayip

geçen akşam sevgilim beni aradı ben aydına gidiyorum seni görüp öyle gitcem dedi. evdekilerle kavga etmiş gitcekmiş. bende gitmemesi için gitceksen benim yanıma gelme sakın dedim. evdekilerle kavga etmiş sinirlenince napcanı bilmez bende ağladım gitmemesini engelledim.. kavga sebeplerini bilmediğim için ablasını aradım telefon meşguldü. tekrar aradım kız açtı anne açim mi dedi ama sonra telefon kapandı bende mesaj attım noldu acaba diye merak ettim çünkü, abla noldu yazdım cevap yazmadı hiç. halbuki ablasıyla tartışmış ama kızın bana böyle davranması gerekmez dimi yani benim ne suçum varki. annesini aramak geldi içimden nasılsın diye ama aramadım da. tekrar mesaj da atmadım abla bi sorun mu var diye. akışına mı bırakim napim ne desem napsam bilmiyorum ama canımı sıkıyor bu konu. erkek arkadaşımda ablasına daha sinirli arama bişe olmaz düzelir diyor offff

Aile içindeki sorunları sizin bilmenizi istemiyor olabilir ablası,ailesi. Siz karışmayın kendileri çözer. Aile sonuçta birbirlerine nazları geçer sonra sen yok yere karışmış olursun.kaldı ki eşin değil sevgilin.

Arama tabii , cok önemliyse kendisi arar..
Daha arada bi resmiyet yok , bukadar dahil olma olaylara...

Back
X