- 29 Eylül 2014
- 197
- 79
- 43
aynen uzak dursam daha iyiAile içi tartışmalara pek karışmayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen uzak dursam daha iyiAile içi tartışmalara pek karışmayın.
çünkü samimiyiz sürekli konuşuyorz oyüzden yazdım![]()
ama işte o onu öyle algılamamıştır..
olayları bilio hesap soruyor sanmıştır bak gör..
hiç dahil olma arkadaşım,
bırak iyiyken kötü olma,
onlar barışır kaynaşır sen kalırsın ortada..
sen sevdiceğine sahip çık gerisini koyver gitsin![]()
Evliyken bile dahil olma şu sorunlara.
Bırak birbirlerini yesinler.
aile arasında sevgilin bile anlatmamış tartışma sebebini ablası ne anlatsın ki boşver girme aralarına
Ailesiyle ilgili bir sorun neden en başta ağlayıp gitmesine engel oldunuz ki? Ne yapmak istiyorsa onu yapsın. Siz arayı yapmaya çalışmışsınız ama unutmayın ki sonunda onlar barışır siz kötü olursunuz. Konuyu kapatın, erkek arkadaşınızla normal muhabbetinize devam edin.
Erkek arkadaşınız değil,eşiniz bile olsa ailesiyle arasındaki meselelere karışmayın.Yanlış anlaşılırsınız.geçen akşam sevgilim beni aradı ben aydına gidiyorum seni görüp öyle gitcem dedi. evdekilerle kavga etmiş gitcekmiş. bende gitmemesi için gitceksen benim yanıma gelme sakın dedim. evdekilerle kavga etmiş sinirlenince napcanı bilmez bende ağladım gitmemesini engelledim.. kavga sebeplerini bilmediğim için ablasını aradım telefon meşguldü. tekrar aradım kız açtı anne açim mi dedi ama sonra telefon kapandı bende mesaj attım noldu acaba diye merak ettim çünkü, abla noldu yazdım cevap yazmadı hiç. halbuki ablasıyla tartışmış ama kızın bana böyle davranması gerekmez dimi yani benim ne suçum varki. annesini aramak geldi içimden nasılsın diye ama aramadım da. tekrar mesaj da atmadım abla bi sorun mu var diye. akışına mı bırakim napim ne desem napsam bilmiyorum ama canımı sıkıyor bu konu. erkek arkadaşımda ablasına daha sinirli arama bişe olmaz düzelir diyor offff
artık öyle yapcam valla :)
İleride sorun yaşarsınız sevgilinizle. Siz karışınca iyi niyetiniz anlaşılamayabilir.Sevgilinizle evlenirseniz bu konu sevgiliniz ve ailesi tarafından sürekli önünüze gelebilir. Sevgilinizin size anlatığı kadarı ile yetinin. Fazlasını sormayın bile.aynen uzak dursam daha iyi
geçen akşam sevgilim beni aradı ben aydına gidiyorum seni görüp öyle gitcem dedi. evdekilerle kavga etmiş gitcekmiş. bende gitmemesi için gitceksen benim yanıma gelme sakın dedim. evdekilerle kavga etmiş sinirlenince napcanı bilmez bende ağladım gitmemesini engelledim.. kavga sebeplerini bilmediğim için ablasını aradım telefon meşguldü. tekrar aradım kız açtı anne açim mi dedi ama sonra telefon kapandı bende mesaj attım noldu acaba diye merak ettim çünkü, abla noldu yazdım cevap yazmadı hiç. halbuki ablasıyla tartışmış ama kızın bana böyle davranması gerekmez dimi yani benim ne suçum varki. annesini aramak geldi içimden nasılsın diye ama aramadım da. tekrar mesaj da atmadım abla bi sorun mu var diye. akışına mı bırakim napim ne desem napsam bilmiyorum ama canımı sıkıyor bu konu. erkek arkadaşımda ablasına daha sinirli arama bişe olmaz düzelir diyor offff