Görümce adayları sorunsalı

Eeee,iki prensese bir de nedime lazım tabii,şanları eksik kalır yoksa

Kime sorduysan uzak mi dur dedi ne saćma kardeşi olmayan bi adam mı bulacan ozaman....ahhhh aşk yok ki işte aşk yok
Insan sevdigini birakirda kafasini kardeşlerine takar mi hic hımm

Ya belki çok cok iyilerdir.
Benim kardesim 30 yasinda küçükte degil.is guc sirket sahibi adam.
Hayatina giren kizlara ablamla tanistririm o onaylamazsa olmaz diyebiliyor.iki ciddi iliskiyle tanistim kizlar karsimda tedirgin ne oluyor diyorum.iste sizi görmeden tanidik hep sizden bahseder hep sizi anlatir müthiş duskun size daha neler neler...sizinde ole olabilir erkek kardeşler ablalarini yari anne bildikleri icin : ))

erkek arkadaşın kitabın özsözünü okumuş,işin zor yolun meşakatli psikolojinin demir gibi olması lazım yok kaldırmama dersen kaç kaç kaç kaç

Ciddi anlamda bırbırlerını düşünür birbirlerine destek olurlarsa evet bu ıyı bırseydır
ama yapmacık ise ve ileride bu durum eşini kullanmaya kadar gider ise sıkıntıdır.
benim de eşimden bahsederken ben onun kucuk annesıyım dıye yapıskan bır gorumcem var
hıcbır faydasını , ,yiliğini görmedik ama sorsan benım gbi abla yok der.
kardeşi için ölür( sözde)
bu tarz seyler yasar ve ben takmam dersen devam et , ama sizin bunları düşünmenız ıcın bıraz erken gbi.

Abilerinin piremsesleri kocislerinin kraliçeleri olacak sonunda. O zaman sıkıntı yok. Siz yepyeni ilişkide görümce mı dusunuyorsunuz? Elini falan tutaydiniz. Ne bileyim opseydiniz azcik.

Abilerinin piremsesleri kocislerinin kraliçeleri olacak sonunda. O zaman sıkıntı yok. Siz yepyeni ilişkide görümce mı dusunuyorsunuz? Elini falan tutaydiniz. Ne bileyim opseydiniz azcik.
yok konu sahibine senin yerin ayrı bile denmemiş ki, 2 prensesim var 3. de sen olacaksın denmiş valla adamın başka muhabbeti yok galiba , oturduğu kadar kardeşlerinden bahsetmiş sanki

Bende de vardi bir tane bir sure sonra ailecek tanıştık sonra ablam evlenmeden evlenemem dedi yarin oburgun yatirimlarimiza ablam karar vericek cok zeki dedi biz onun calisani olucaz dedi. Ablasiyla enistesinin alyansini cok begeniyomusta onlardan aliriz dedi ablasi bana ben begenirsem ben kabul edersem bu is olur dedi sonra aaaaa yanlis anlama x in butun kiz arkadaslarindan daha iyisin dedi yani sivadi bide ustune Neyse ayril baris ayril baris derken gecenlerde net olarak ayrildik Ablasiyla mutluluklar artik

biraz daha tanıman lazım.
henüz erken kesin bir yargı için.
gerçi ön sinyaller pek iç açıcı değil.

Benim eşimle görümcemin arası 18 yaş. Ve görümcem hayatıdma gördüğüm en kıskanç kişi. Öyle ki evleneceğimizi öğrendiğinde kurdeşen döktü, bebeğimiz olacağını öğrendiğinde günlerce kabullenemedi vs. Ama eşim arada dengeyi kurdu, kıskanmasına ve bunu yansıtmasına izin vermiyor. Onun kıskançlığı da gittikçe törpüleniyor. Erkek arkadaşınız denge kurmayı başarabilirse sorun olmaz diye düşünüyorum.

Ölçülü sevmeyi bilmiyor diyecektim ki, kıskançlık ile ilgili ön hazırlama yapılmış... İnsanın, dengesini kendi kurması gereken bir olumsuzluğu başkasına yansıtması başka bir şey...
Karakter pasif ve karşı tarafın beklentilerine uzun bir süre sizi sinir edebilecek şekilde yanıt vereceğini söylemek istemiş..
Ta ki siz bu güç savaşını üslubuyla kazanana kadar..
Değer mi? Düşünün..

onlara dünyam prensesim demesi normal de sana onlar kıskançtır işin zor demek yerine onlar benim dünyam ama o dünyaya sen de gireceksin ve biz aile olacağız merak etme ben onlara durmaları gereken yerleri gösteririm bu konuda endişelenme demeliydi

görümcelerin kıskanç diye değil böyle dengesiz bir adamla evlenmemek için ayrıl derim

Kesinlikle haklısınız. Ben de buna takıldım..3.sü sen olacaksın ne demek.

Adam hakikaten o zekaya sahip değil.
Senin yerin ayrı demeliydi. 3 numara olacaksın dememeliydi. Aynı kategoride nasıl olabilirler?

Sen 1. Ve tek sevdigim kadın olacaksin, onlar da kardeşlerim demek çok mu zor.

Kaç yaşındaymış şu prensesler?
Kraliçe olma vakitleri gelmiş mi?
Onların eşleri de kıskanırsa ne olacak?

İtici.. Bana göre itici.
Kardeş bu sevilir tabii eyvallah, hatta kol kanat geren, her daim arkalarında olan dağ gibi bir abi ise ne güzel.
Ama böyle boş beleş sosyal medya lafları ile yapmacık ponçik bir ilişkileri varsa evet haklı, işiniz zor.
Söylemiş ya zaten...

Ayrıca başka konunuz yok mu? Sizi ömür boyu sürecek bir savaşa davet eder gibi sürekli prenseslerinden mi söz ediyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…