- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi ObsesifHanim
-
Eeee,iki prensese bir de nedime lazım tabii,şanları eksik kalır yoksa2 prensesim var üçüncü sen olacaksın ne ya 3 yaşındaki çocuğa bile sorunca annemi ayrı babamı ayrı seviyorum diyor. Kardeşlerimin yeri ayrı senin yerin ayrı demek çok da zeka gerektirmiyor. Üstelik daha yeni görüşmeye başlamışsınız adamın edecek başka muhabbeti mi Yok kız kardeşlerinden başka?
Çok saçma bir insana benziyor, kusura bakma
erkek arkadaşın kitabın özsözünü okumuş,işin zor yolun meşakatli psikolojinin demir gibi olması lazım yok kaldırmama dersen kaç kaç kaç kaçDaha önceki konumda bahsetmiştim,hayatımda yeni biri var,öyle çok uzun bir birlikteliğim de olmadı fakat bazen işte bu dersin ve hissedersin ya, öyle işte. evinin tek oğlu, iki kız kardeşi var ve kız kardeşlerinden bahsederken '' dünyam '' diye bahsediyor. Resimler, yemekler, kardeşlerim demiyor '' Benim prenseslerim. '' diye hitap ediyor. Buna kesinlikle lafım yok, ailesine bağlı olması da çok güzel ama geçen gün annem ve kız kardeşlerim çok kıskançtır, işin zor gibi bir cümle kurdu. Asla ön yargılı değilim fakat bu durum beni tedirgin etti. Ona bir şey belli etmedim.
Ben ön yargısız yaklaşırım fakat onlar iyi geçinmek istemezlerse, gerçekten kıskançlık girerse araya, sıkıntı çıkabilir. Kime konuyu açtıysam aman uzak dur dedi. Sizce ne yapmalıyım?
Ciddi anlamda bırbırlerını düşünür birbirlerine destek olurlarsa evet bu ıyı bırseydırDaha önceki konumda bahsetmiştim,hayatımda yeni biri var,öyle çok uzun bir birlikteliğim de olmadı fakat bazen işte bu dersin ve hissedersin ya, öyle işte. evinin tek oğlu, iki kız kardeşi var ve kız kardeşlerinden bahsederken '' dünyam '' diye bahsediyor. Resimler, yemekler, kardeşlerim demiyor '' Benim prenseslerim. '' diye hitap ediyor. Buna kesinlikle lafım yok, ailesine bağlı olması da çok güzel ama geçen gün annem ve kız kardeşlerim çok kıskançtır, işin zor gibi bir cümle kurdu. Asla ön yargılı değilim fakat bu durum beni tedirgin etti. Ona bir şey belli etmedim.
Ben ön yargısız yaklaşırım fakat onlar iyi geçinmek istemezlerse, gerçekten kıskançlık girerse araya, sıkıntı çıkabilir. Kime konuyu açtıysam aman uzak dur dedi. Sizce ne yapmalıyım?
yok konu sahibine senin yerin ayrı bile denmemiş ki, 2 prensesim var 3. de sen olacaksın denmişAbilerinin piremsesleri kocislerinin kraliçeleri olacak sonunda. O zaman sıkıntı yok. Siz yepyeni ilişkide görümce mı dusunuyorsunuz? Elini falan tutaydiniz. Ne bileyim opseydiniz azcik.
yok konu sahibine senin yerin ayrı bile denmemiş ki, 2 prensesim var 3. de sen olacaksın denmişvalla adamın başka muhabbeti yok galiba , oturduğu kadar kardeşlerinden bahsetmiş sanki
biraz daha tanıman lazım.Daha önceki konumda bahsetmiştim,hayatımda yeni biri var,öyle çok uzun bir birlikteliğim de olmadı fakat bazen işte bu dersin ve hissedersin ya, öyle işte. evinin tek oğlu, iki kız kardeşi var ve kız kardeşlerinden bahsederken '' dünyam '' diye bahsediyor. Resimler, yemekler, kardeşlerim demiyor '' Benim prenseslerim. '' diye hitap ediyor. Buna kesinlikle lafım yok, ailesine bağlı olması da çok güzel ama geçen gün annem ve kız kardeşlerim çok kıskançtır, işin zor gibi bir cümle kurdu. Asla ön yargılı değilim fakat bu durum beni tedirgin etti. Ona bir şey belli etmedim.
Kesinlikle haklısınız. Ben de buna takıldım..3.sü sen olacaksın ne demek.2 prensesim var üçüncü sen olacaksın ne ya 3 yaşındaki çocuğa bile sorunca annemi ayrı babamı ayrı seviyorum diyor. Kardeşlerimin yeri ayrı senin yerin ayrı demek çok da zeka gerektirmiyor. Üstelik daha yeni görüşmeye başlamışsınız adamın edecek başka muhabbeti mi Yok kız kardeşlerinden başka?
Çok saçma bir insana benziyor, kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?