- 31 Ağustos 2016
- 158
- 262
- 23
- Konu Sahibi ObsesifHanim
-
hemen sonrasında, bizimkiler seni çok sever, tam düşündükleri gibi birisin filan dedi. işi gereği ailesinden uzakta yaşıyor öyle sürekli yanlarında bağımlı bir tip de değil ama.Zirt pirt kardeslerinden bahsediyor ovuyor yukseltiyorsa ustune birde onlar kiskanc isin zor diyorsa aklina olmayan seyler sokmus olur boylelikle.
Daha yeniyken miymiy ailesinden bahsetmek yerine baska seylerden bahsetse iyi olurdu..yikarda bir uye yazmis yasadiginiz sikintilarda siz suclu olacaksiniz diyekatildim vallahi. Benimde boyle bir tip erkekimsi basimdan gecti ve iliskimizin basindan beri teyzesinden bahseder overdi yukseltirdi..teyze teyze diye gina gelmisti. En son teyze de birtakim sacmaliklar yaoti ve niyeyse hep ben suclu teyzesi masum oldu ayrildim bu muhtesem ikiliyi birbirlerine biraktim. Umarim senin durumunda boyle olmaz. Boyle birsey sezersen yol yakinken don derim..dunyada onca konusacak konu var yani iliskinin basinda iken hele boyle konusmasi sacma..tabi olayin ic yuzunu kendin bilirsin..belki iki uc defa bahsetmistir vs..hakkinda hayirlisi olsun
Aileci adamlardan ve kadınlardan kendi kurduğu ailesine faydası olanı daha hiç görmedim.
kız kardeşlerinden bahsederken '' dünyam '' diye bahsediyor. Resimler, yemekler, kardeşlerim demiyor '' Benim prenseslerim. '' diye hitap ediyor.
annem ve kız kardeşlerim çok kıskançtır, işin zor gibi bir cümle kurdu.
hemen sonrasında, bizimkiler seni çok sever, tam düşündükleri gibi birisin filan dedi. işi gereği ailesinden uzakta yaşıyor öyle sürekli yanlarında bağımlı bir tip de değil ama.
iki tane değerlim var üçüncüsü de sen olacaksın dedi. işte o ikisi de kız kardeşleri.
Banada teyzem seni cok seviyor diyordu ama teyzesi yuzume karsi keske sizi tanistirmasaydim dedi bana hemde onun yaninda onda tik yok tabihemen sonrasında, bizimkiler seni çok sever, tam düşündükleri gibi birisin filan dedi. işi gereği ailesinden uzakta yaşıyor öyle sürekli yanlarında bağımlı bir tip de değil ama.
iki tane değerlim var üçüncüsü de sen olacaksın dedi. işte o ikisi de kız kardeşleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?