Görümce adayları sorunsalı

benim görümcem de çok kıskançtır ve abisine çok düşkündür.
ancak yaşına göre çok olgun bir çocuk bir derdimiz sıkıntımız olduğunda ilk o koşar, annesinin herhangi soğuk bir davranışında o engeller. bu karşınızdaki insanlarla olan iletişiminizle ilgili bir durum. tabi eş adayı da çok önemldir. denge kurabilecek mi..

Ön yargılı yaklaşma konuya. Bizim bi akraba var, 3 kız kardeşler 1 tane de erkek kardeşleri var. 2 kız ve bu erkek evlat evli. Hatta erkek evleneli 6/7 ay olmuştur. Bu 3 kız ve kaynana geline bayılıyorlar. Ailenin 4. kızı oldu resmen.

Demem o ki, kocana ve kocanın ailesine sen nasıl yaklaşırsan onlardan öyle tepki alırsın.

İnşallah senin de erkek arkadaşın ve ailesiyle aran çok güzel olur.

Bir de siz tanışın bakalım, siz ne yorum yapacaksınız. Bahar geliyor, trekking,piknik, yemek gibi sosyal bir aktivite ayarlayın, beraber vakit geçirin arkadaş ortamında. Belki de seveceksiniz, prenses vs tabirleri doğal olarak gerer insanı, ama tanımadan bilemezsiniz, belki de kızlar gayet normal ama erkek arkadaşınız bu muhabbeti yapıyor.

uzak dur. hatta koşarak kaç.
böyle diyen cok eski bir tanıdıgım vardı. kardeşine prenses dunya güzeli bilmem ne kralicesi derdi. kızı bir gördüm anammm dunya güzeli dedigin shrek'in kız kardeşi cıktı. hadi kuzguna yawrusu şahn görünür dedik ( seninn gibi ) ama benim cok sevdigim bir kız arkadaşımın ile sevgili oldu bu cocuk. kızın ananesine teyzesine kızkardeşini övmüş. e bizim kızımıızda güzeldir demişller yaşlı kadınlar tabi allta kalmak istemişler. cocuk hörrlemiş..benim kız kardeşim daha güzel diye..
kız arkadaşım cocuktan nasıl kaçtı bilemessin :)

Ay adam resme" şimdiden gardını al bak fena olacak onlar seni çiğ çiğ yiyecek bende izleyeceğim"demiş..kolay gelsin şimdiden ne diyeyim..
Bu arada "sorunsal"kelimesinden iğreniyorum. Lütfen doğrusunu yazın.

Onlara dünyam diyen sana ne dicek ? Kardeşlerine ailesine bağlı olması güzel ama bu bağlılık seni sıkıntıya söküp seni ikinciye sokacak bir düzeyde olur ise büyük sıkıntı.

insan kalbi çok geniş
herkesi her şeyi farklı şekillerde sevebilme kapasitemiz var ama bazıları bunu anlayamiyor işte
bu adam da öyle
kardes kardeştir sevgili sevgili ikisi de çok sevilmeli ama ayrı ayrı
bunun ayrımına varamayan ilişkilerini de güzel bir şekilde surduremez
neyse gideyim de azıcık kardeşimi darlayayim neden bana prensesim ve dünyam demiyor ne kardeşler var bee

bir pislik yaparlarsa aynı şekilde cevap verirsin, görürler kıskançlığı o zaman. ayrıca sen yumuşak yüzlü olmazsan evine de kocana da karıştırtmazsın. ben beceremem diyorsan boşa uğraşma ezerler dedikodu yaparlar üzülürsün

Bundan bahsettim, çok net konuştu diyemem ama seni çok sevecekler, ailelerimiz çok uygun, sen bi tanış çok eğleniceksiniz ,falan dedi.

Daha önceki konumda bahsetmiştim,hayatımda yeni biri var,öyle çok uzun bir birlikteliğim de olmadı fakat bazen işte bu dersin ve hissedersin ya, öyle işte.
İşte Şubat 2017 Tarihli konum. Bu hesabım kapandı.
Merak edenler varsa, - milletin de işi gücü yok beni takip edecekti - güncelleme geçiyorum.
İki yılımız çoktan geride kaldı, geçen yıla kadar ayrıydık, sonra bir anda bir tektaş ve evlilik teklifi geldi.
Bu konunun üzerinden tam iki yıl, sekiz ay, üç gün geçti. Bir yığın olay oldu, mutluluklar, acılar oldu. Önceki konularımdaki gelgitlerim, arayışlarım... Meğer ben hepsinde onu aramışım. Meğer ben boş yere bunca vakit harcamışım, acılar çekmişim.
Meğer her nasip vaktini bekliyormuş, hüzünle kapattığım o kapıyı, sevinç ve şaşkınlık ile tekrar araladığımda anladım. Çalan o kapıya, ilk günkü heyecanla koştuğumda anladım.

Gelelim konumuza, gerçekten hak veriyorum yazılanlara, bir anda çok yükselmişim, bu kadar gereksiz bir şeyi kendime nasıl da dert etmişim. Ne cesaret tanışır tanışmaz konuyu nerelere getirmişim.
Korktuğum gibi değilmiş, hani küçük gömücem biraz ufak tefek sorunlara yol açtı ama, iki taraflı dengeyi kurduktan sonra çok da mühim değilmiş.
Not: Haftaya nişan var, heyecan had safhada !

Mutluluklar canım insaAllah çok mutlu olursun

Sımdı aılesıne onem vermesı ve sevmesı guzel bişey ama bu bızom turkıyede gelının ezılmesı demek malesef tedırgın olmakta haklısın ama bı gor tanı ona gore tavrını bellı edersın hayırlısı ınsallah seversınoz borbırınızı

Tedirgin olmakta haklıyım da, ilk günden evleneceğime nasıl o kadr emin olmuşum da bunu dert etmişim, hala şaşırıyorum. Çok haklısın.

Bundan bahsettim, çok net konuştu diyemem ama seni çok sevecekler, ailelerimiz çok uygun, sen bi tanış çok eğleniceksiniz ,falan dedi.

halbuki dogrusu,
tanisirsiniz, umarim seni severler, umarim sen onlari seversin, iyi gecinirsiniz,
ama anlasamayadabilirsiniz tabi ki,
o zaman da cok sik gorusmezsiniz
demektir.

ben acikcasi, bu konusma nasil basladi ona takildim,
hani ortamiydi da konu buraya geldi ise duzgun ifade edememistir kendini belki diye dusunulebilir,
ama hic geregi yokken benim kardeslerim soyledir boyledir deyip bir de kiskanctirlari ekledi ise ben de kacman gerekir diyorum.

Tek kelimeyle arkanıza bakmadan kaçın.
Dünyaları+annesi+ kıskançlıkları ile mutlu mesut yaşasınlar.
Ben karısı dururken ablasını kızkardeşini elleriyle besleyenler şahit oldum.

yaaa keske erkek kardesim bana prensesim dese hahaha benim herif kardesine "kizim" der...bu tarz seyleri ben neden takmiyorum acaba: ) valla hic takilmamistim bu duruma..

O benim değil senin işin demelisiniz zor olan. Annesi kardeşleri kıskançlık yaparsa çözmesi gereken kişi o çünkü. Siz değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…