- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
- Konu Sahibi ObsesifHanim
-
uzak dur. hatta koşarak kaç.Daha önceki konumda bahsetmiştim,hayatımda yeni biri var,öyle çok uzun bir birlikteliğim de olmadı fakat bazen işte bu dersin ve hissedersin ya, öyle işte. evinin tek oğlu, iki kız kardeşi var ve kız kardeşlerinden bahsederken '' dünyam '' diye bahsediyor. Resimler, yemekler, kardeşlerim demiyor '' Benim prenseslerim. '' diye hitap ediyor. Buna kesinlikle lafım yok, ailesine bağlı olması da çok güzel ama geçen gün annem ve kız kardeşlerim çok kıskançtır, işin zor gibi bir cümle kurdu. Asla ön yargılı değilim fakat bu durum beni tedirgin etti. Ona bir şey belli etmedim.
Ben ön yargısız yaklaşırım fakat onlar iyi geçinmek istemezlerse, gerçekten kıskançlık girerse araya, sıkıntı çıkabilir. Kime konuyu açtıysam aman uzak dur dedi. Sizce ne yapmalıyım?
Onlara dünyam diyen sana ne dicek ? Kardeşlerine ailesine bağlı olması güzel ama bu bağlılık seni sıkıntıya söküp seni ikinciye sokacak bir düzeyde olur ise büyük sıkıntı.Daha önceki konumda bahsetmiştim,hayatımda yeni biri var,öyle çok uzun bir birlikteliğim de olmadı fakat bazen işte bu dersin ve hissedersin ya, öyle işte. evinin tek oğlu, iki kız kardeşi var ve kız kardeşlerinden bahsederken '' dünyam '' diye bahsediyor. Resimler, yemekler, kardeşlerim demiyor '' Benim prenseslerim. '' diye hitap ediyor. Buna kesinlikle lafım yok, ailesine bağlı olması da çok güzel ama geçen gün annem ve kız kardeşlerim çok kıskançtır, işin zor gibi bir cümle kurdu. Asla ön yargılı değilim fakat bu durum beni tedirgin etti. Ona bir şey belli etmedim.
Ben ön yargısız yaklaşırım fakat onlar iyi geçinmek istemezlerse, gerçekten kıskançlık girerse araya, sıkıntı çıkabilir. Kime konuyu açtıysam aman uzak dur dedi. Sizce ne yapmalıyım?
İşte Şubat 2017 Tarihli konum. Bu hesabım kapandı.Daha önceki konumda bahsetmiştim,hayatımda yeni biri var,öyle çok uzun bir birlikteliğim de olmadı fakat bazen işte bu dersin ve hissedersin ya, öyle işte.
Mutluluklar canım insaAllah çok mutlu olursunİşte Şubat 2017 Tarihli konum. Bu hesabım kapandı.
Merak edenler varsa, - milletin de işi gücü yok beni takip edecekti- güncelleme geçiyorum.
İki yılımız çoktan geride kaldı, geçen yıla kadar ayrıydık, sonra bir anda bir tektaş ve evlilik teklifi geldi.
Bu konunun üzerinden tam iki yıl, sekiz ay, üç gün geçti. Bir yığın olay oldu, mutluluklar, acılar oldu. Önceki konularımdaki gelgitlerim, arayışlarım... Meğer ben hepsinde onu aramışım. Meğer ben boş yere bunca vakit harcamışım, acılar çekmişim.
Meğer her nasip vaktini bekliyormuş, hüzünle kapattığım o kapıyı, sevinç ve şaşkınlık ile tekrar araladığımda anladım. Çalan o kapıya, ilk günkü heyecanla koştuğumda anladım.
Gelelim konumuza, gerçekten hak veriyorum yazılanlara, bir anda çok yükselmişim, bu kadar gereksiz bir şeyi kendime nasıl da dert etmişim. Ne cesaret tanışır tanışmaz konuyu nerelere getirmişim.
Korktuğum gibi değilmiş, hani küçük gömücem biraz ufak tefek sorunlara yol açtı ama, iki taraflı dengeyi kurduktan sonra çok da mühim değilmiş.
Not: Haftaya nişan var, heyecan had safhada !
Teşekkür ederim :)Mutluluklar canım insaAllah çok mutlu olursun
Tedirgin olmakta haklıyım da, ilk günden evleneceğime nasıl o kadr emin olmuşum da bunu dert etmişim, hala şaşırıyorum. Çok haklısın.Sımdı aılesıne onem vermesı ve sevmesı guzel bişey ama bu bızom turkıyede gelının ezılmesı demek malesef tedırgın olmakta haklısın ama bı gor tanı ona gore tavrını bellı edersın hayırlısı ınsallah seversınoz borbırınızı
Bundan bahsettim, çok net konuştu diyemem ama seni çok sevecekler, ailelerimiz çok uygun, sen bi tanış çok eğleniceksiniz ,falan dedi.
Daha önceki konumda bahsetmiştim,hayatımda yeni biri var,öyle çok uzun bir birlikteliğim de olmadı fakat bazen işte bu dersin ve hissedersin ya, öyle işte. evinin tek oğlu, iki kız kardeşi var ve kız kardeşlerinden bahsederken '' dünyam '' diye bahsediyor. Resimler, yemekler, kardeşlerim demiyor '' Benim prenseslerim. '' diye hitap ediyor. Buna kesinlikle lafım yok, ailesine bağlı olması da çok güzel ama geçen gün annem ve kız kardeşlerim çok kıskançtır, işin zor gibi bir cümle kurdu. Asla ön yargılı değilim fakat bu durum beni tedirgin etti. Ona bir şey belli etmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?