Görümce adayları sorunsalı

Herkesin ailesi kendine kıymetli
Bu tip insanlar kendilerini Osmanlı da yaşıyor sanıyor anaları validesultan bu adam hünkar kızlarda küçük sultanlar
Gerçekten normal değiller
Neden susuyorsun anlamıyorum
Ben olsam medeni olun biraz derim nişanlıma
Sizi pasif görmüş adam vurdukça vuruyor espri altında
Gerçekten hiç hoş değil

Kardeşlerime köle olmazsan bana ulaşamazsın demiş.

Evlenmeden önce bunun güzel bir şey olduğunu düşünürdüm ailesine sevgisini göstermesini falan. Ama evlenince farkettim ki onun alt metni çok farklı. Şimdiki aklım olsa ben de kaçardım.

Siz kaçın.

bak işte dediğim gibi her tavrından mana çıkarıyorlar dikkat et

bak işte dediğim gibi her tavrından mana çıkarıyorlar dikkat et
Tartışmıyoruz belki ama böyle gülerken gülerken lafları geçiriyo birer birer. Ben de kırılgan bir insanım, fazla düşünüyorum. Böyle devam etmez umarım, sabrım azaldı.

Ben de bunu anlamıyorum, kardeşlerin çok kıymetliyse onlarla yaşa, niye elin kızının başını yakıyorsun.

Tartışmıyoruz belki ama böyle gülerken gülerken lafları geçiriyo birer birer. Ben de kırılgan bir insanım, fazla düşünüyorum. Böyle devam etmez umarım, sabrım azaldı.
Kuzum hiç öyle düşünme bu taraf olmasada başka tarafta aynı sıkıntılar olacak mecbur sende dik dur gerekli ağırlığını göster el evi böyle yapcak birşey yok

Kuzum hiç öyle düşünme bu taraf olmasada başka tarafta aynı sıkıntılar olacak mecbur sende dik dur gerekli ağırlığını göster el evi böyle yapcak birşey yok
Herkes aynı değil mi?.. Umarım korktuğum gibi olmaz hiçbir şey, yaş 28 artık hayatımda huzur istiyorum heyecan yaşlarını geçtim.evlensem de bitse şu işler herşey, hayatıma başlasam diyorum.

Herkes aynı değil mi?.. Umarım korktuğum gibi olmaz hiçbir şey, yaş 28 artık hayatımda huzur istiyorum heyecan yaşlarını geçtim.evlensem de bitse şu işler herşey, hayatıma başlasam diyorum.
İnş ama hayatım mecbur eşinin ailesi olacak ve emin ol her ailede mutlak bir sorunlu bi bayan kesin var ne yazıkki sen sakin ve akıllıca yaklaş samimiyet dozajın hep ayarlı olsun

Neden aklına gelen başına gelir derler biliyormusun. Korkularımız düşüncelerimiz hadi gelin beni bulun der.
o yüzden hayatını yaşa ve gör. Kadına değer veren bir erkek ne güzel İşte. Tadını çıkar.

Bana da değer veriyor, yanında kendimi prensesler gibi hissediyorum. Aksini söylesem yalan olur. Yine de endişe işte, haklısınız.

İnş ama hayatım mecbur eşinin ailesi olacak ve emin ol her ailede mutlak bir sorunlu bi bayan kesin var ne yazıkki sen sakin ve akıllıca yaklaş samimiyet dozajın hep ayarlı olsun
Benim ailesiyle bir sorunum yok ki, inşallah da olmaz.

Hasta ruhlu ınsanlarsa işin zor evet.Aradakı ılıskıyı kurması gerekıo.Bunu yapabılende çok az erkek var.Herkesın kendı hayatı varsa kemdılerını bılen ınsanlarsa sorun yaşamazsın.Ama işsizlerse sorun uzerıne sorun yaşarsın.Görgülü olmaları gerekıyor canım.Çocukta beden ole bı cumle kurfuysa neden işim zor deseydın?

Evlenmeden bilmesin bence. Benim kardesimde tek erkek çok soğuk, şuanda sevdiği kız için beni bile siler, vede tanistirmaz, ablam var diye bahsetmez. Ama evlenince bilemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…