• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümce anahtarımı istedi

kendi ailemde dahil kimseye vermek istemiyorum anahtarımı..
rahat insanlar biraz, ben anahtarı versem birgün gitmesini istesem hemen gidecek değiller eminim buna gitmezler.
laf olsun diye söyledi.
hemde eşimde istemiyor vermemizi

Tamam canım istemiyorsanız vermezsiniz.
Madem acil bir durumda gelemeyecekler o zaman vermenize gerekte yok zaten.
Bir daha söylerse bir bahane uydurursunuz :) dert etmeyin.

Bizim apartmandada annem komsusuna birakir anahtari. Cunku ozeli de mahremi de bilicek guvenirlikteler. Bu icinin rahat etme meselesi. Herkesin fikri baska dogal olarak.

bence iyi niyetli bi şekilde söylenmiş bi durum neden art niyet arıyorsunuz anlamıyorum...benm anahtarımı kayınpederim istedi art niyet hiç düşünmedim adam ne yapcak anahtarımı die ki istanbulda adamın ne işine yarayacak...sonra kayınvalidem istedi onada verdim ben çok memnunum onlarda olmasında başkasında olmaktansa ailemde olması daha iyi ist yeni geldi kendi evide var otrduğumuz yerde anahtar olduğu için bnde çalıştığım için yemeğimi yapar beni uyutana kadar bekler çünki aşılama yaptırdım:) sonra tv ne izlicekse onu izler çok şükür iyi düşünün iyi olsun...

üslubunuz belli evet, senli benli konuşmalarınızdan..
bu kadar sorun olduysa size konu lütfen yorum yapmayın.
teşekkürler.

ilk önce siz güzel okuyun öyle yazın.senli benli bir yazım yok.sadece yazmak için yazmayın..konuyuda saptırmayınnn.. benlik sorun olsa buraya konu acardım...ben sadece konunuza yorum yaptım eleştiriye açık değilseniz yazmayın buraya burda herzaman sizin istediğiniz gibi yorum yazan olmaz....

ilk önce siz güzel okuyun öyle yazın.senli benli bir yazım yok.sadece yazmak için yazmayın..konuyuda saptırmayınnn.. benlik sorun olsa buraya konu acardım...ben sadece konunuza yorum yaptım eleştiriye açık değilseniz yazmayın buraya burda herzaman sizin istediğiniz gibi yorum yazan olmaz....

ok çok teşekkürler
:36: :36: :36:

kendi ailemde dahil kimseye vermek istemiyorum anahtarımı..
rahat insanlar biraz, ben anahtarı versem birgün gitmesini istesem hemen gidecek değiller eminim buna gitmezler.
laf olsun diye söyledi.
hemde eşimde istemiyor vermemizi

Neden gitmek istemesinler ki bu kadar mı kötü niyetliler. Laf olsun diye istese durup dururken de isterdi bir anahtar biz de dursun bir şey olur evde diye kendi derdi hiç istememişler bile karıştıracak insanlar olsa bunu baştan isterlerdi diye düşünüyorum. Yorganlarım ıslanıyor diye arayan sizsiniz tabii ki siz arayınca onun da eli kolu bağlı zaten neden aradınız anlamadım ama bir anahtar biz de kalsın demekten doğal ne var? eminim gitmezler diyorsunuz o zaman neden istesin. İyi işte eşin de istemiyormuş konu kapandı zaten çok basit bir sorundu yani. Konu açmaya değmez. Burada anahtarımı vereyim mi diye sorsanız anlardım da sanki göümceniz hiçbir konu olmadan durup dururken istemiş gibi başlık açmışsınız. Madem vermeyeceksiniz zaten neden konu açıyorsunuz. Rahatsız olacak bir durumda yok bunda olay öyle gelişmiş.

Yağmur bahane anahtar şahane durumu olmuş. :1:

Vermeyin...

Annemde ve kayınvalidem de evimin anahtarı var Allah razı olsun kötülüklerinden çok iyiliklerini gördüm.
Aynı sizin gibi durumlar yaşadım, yağmur yağdığında annem kaç kez gidip çamaşırlarımı toplamıştır.
Hayya bazen fırsatım olmaz çamaşırı yıkayamam annem sabah makineyi çalıştırır öğlen gelir asar akşam üstü toplar v.s.
Kayınvalidem de öyle. Geçenlerde eşim çantasını orada unutmuş bizde evde yoktuk getirip eve koymuşlar çantayı.
Umreye gitmiştik döneceğimiz gün sağolsun sabahtan gelmiş evimi temizlemiş.
Anahtarımı vermiş olmaktan yana hiç dezavantaj yaşamadım.
Annem ve kayınvalidemin anahtarları da bene vardır.

selamlar,
konuya nerden başlayayım bilmiyorum.. dün çamaşırlarımı astım balkona, bir de silikon yorganımı yıkadım o da balkondaydı. aksilik işte yağmur başlamış. benimde eşiminde işi evimize uzak. eşim aradı burda yağmur var bizim orda yağıyorsa çamaşırlarımız ıslandı dedi. bende görümcemi aradım o evimize yakın 20 dk mesafede kv ile aynı apartmandalar. yağmur var mı abla dedim çamaşırlar balkonda.. o da var dedi hemde çok yağıyor.. kimsede yok mu anahtarınız dedi. yok dedim kim de olucak (apartmanda birilerini kastetti sanırım) o da dedi ki anahtarınızı verin bize kalsın acil bişey olduğunda hemen gideriz. biliyorum iyi niyetli dediğini ama ben yine de bi tuhaf oldum bişey diyemedim olur dedim geçiştirdim.. ayrıca bişey olduğunda hemen gidecek tipler değiller. görümcemin küçük çocuğu var, kv de hastalık hastasıdır çok üşengeçtir. siz olsanız ne yapardınız? verir miydiniz evinizin anahtarını?

görümcenizin kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum ama ben anahtar verme işine pek sıcak bakmıyorum. Ne olur ne olmaz kimseyi zan altında bırakmamak lazım. İlk yıllarda bizimde anahtarı abine ver onda da yedek bulunsun muhabbeti yapıldı ama boş evin anahtarına bile karşıyım anahtar o evin içinde yaşayanlarda olmalı sadece :19:

Annemde ve kayınvalidem de evimin anahtarı var Allah razı olsun kötülüklerinden çok iyiliklerini gördüm.
Aynı sizin gibi durumlar yaşadım, yağmur yağdığında annem kaç kez gidip çamaşırlarımı toplamıştır.
Hayya bazen fırsatım olmaz çamaşırı yıkayamam annem sabah makineyi çalıştırır öğlen gelir asar akşam üstü toplar v.s.
Kayınvalidem de öyle. Geçenlerde eşim çantasını orada unutmuş bizde evde yoktuk getirip eve koymuşlar çantayı.
Umreye gitmiştik döneceğimiz gün sağolsun sabahtan gelmiş evimi temizlemiş.
Anahtarımı vermiş olmaktan yana hiç dezavantaj yaşamadım.
Annem ve kayınvalidemin anahtarları da bene vardır.

sizin anneniz ve kv niz yardımıza koşuyor her fırsatta.. benim annem uzaktır bize kv yakın sayılır ama o kadar düşünceli değildir.
ne zaman gitsem onlara hep hastalıklarından bahseder, evinin işini zor yaptığını falan anlatır. belki çalışmasam benden birşeyler de bekleyebilir.
hastalığı da tamamen psikolojik, dışarı çıksın adım atsın başım ağrıdı der. benim annemde kv ile aynı yaşta. hatta ciddi rahatsızlıkları var, kv gibi dert yanmaz. demem o ki anahtarımı versem sizinki gibi bir avantaj göremem :50:

görümcenizin kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum ama ben anahtar verme işine pek sıcak bakmıyorum. Ne olur ne olmaz kimseyi zan altında bırakmamak lazım. İlk yıllarda bizimde anahtarı abine ver onda da yedek bulunsun muhabbeti yapıldı ama boş evin anahtarına bile karşıyım anahtar o evin içinde yaşayanlarda olmalı sadece :19:

evet aynı fikirdeyim sizinle. görümcem kötü niyetli değil eminim buna. ama bana da evimin anahtarının başkalarında olması hoş gelmiyor. kendi annem ablamda dahildir buna.

bende sandımki görümceniz durduk yere anahtar istedi
art niyetle degil sizi düşünmüş
verip vermemek size kalmış

sizin anneniz ve kv niz yardımıza koşuyor her fırsatta.. benim annem uzaktır bize kv yakın sayılır ama o kadar düşünceli değildir.
ne zaman gitsem onlara hep hastalıklarından bahseder, evinin işini zor yaptığını falan anlatır. belki çalışmasam benden birşeyler de bekleyebilir.
hastalığı da tamamen psikolojik, dışarı çıksın adım atsın başım ağrıdı der. benim annemde kv ile aynı yaşta. hatta ciddi rahatsızlıkları var, kv gibi dert yanmaz. demem o ki anahtarımı versem sizinki gibi bir avantaj göremem :50:

Haklısınız, bende zarar göreceğimi düşünsem vermezdim anahtarımı, kişiye göre değişir bir durum bu.

Benmi cok geniş düşünüyorum bu konuda bilemiyorum.
Görümcemede veririm kayınvalidemede...Hiçde aklımada kötü birşey gelmez.
Ben yokken girip karıştıracakları aklımın ucundan bile geçmez ama varsayalım karıştırdı
ne bulacakki karıştırırsa karıştırsın anlayamadım yani

Back
X