Görümce belası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onfo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet ben bunu hatta psikologtan dinlemiştim malesef ülkemizde yaygın olarak yaşanıyor ilgili bir eşleri olmadığı zaman kadınlar bu duygusal boşluğu malesef bu şekilde doldurmaya çalışıyorlar
Aynen kardeşini kendisine dert ortağı yapmış.. resmen dedikodcu kadın gibi olmuş

Evet ben bunu hatta psikologtan dinlemiştim malesef ülkemizde yaygın olarak yaşanıyor ilgili bir eşleri olmadığı zaman kadınlar bu duygusal boşluğu malesef bu şekilde doldurmaya çalışıyorlar
Genelde bu durum kadinlarda oluyor.
Çok nadir erkeklerde de göruluyor onun da sebebi vardi simdi hatirlayamadigim.
Ogullarina sebep oluyorlar farkinda degiller.
Gelinin huzur olmazsa ogullarinin nasil olacak.
Ama bu kafalar oglum bin tane kiz bulur bir tane anne bulamaz kafasinda oldugundan ogullarinin mutlulugu ile pek de ilgilenmiyorlar. Ne kadar igrenç bir söz hicbir cümle beni bu cümle kadar tiksindirmiyor. Zira bunu soyleyenlerin ogullarinin çocugu da bin tane baba bulamaz.

Mesafe koy mu dediniz siz istediğiniz kadar mesafe koyarsınız hiç görüşmezsiniz hatta. Ama kardeşler arasında mesafe olmaz ki nasıl böyle bi şey istersiniz
Freud’un Oedipus karmaşası gibi bir şey mi bilemedim

Çok şükür evet sonradan yaşadıklarınizi okudum hiç kolay değil . Ya aile sorunlu olunca malesef tek huzur görüşmemek oluyor . Insallah bir daha yasamazsiniz
Amin canim insallah bir daha yasamayiz.
Okuduklariniz aslinda tuz biber olan kismiydi, öncesinde benle ilgisi olmayan bir konuda eşimi çok kirdilar. Ardindan da bu olaylar yasaninca iyice sogudu.

Gerçekten çok kötü bir kafa malesef eski zamanda eşler çok ilgilenmiyorlarmis karısıyla kadınlar da çocuklarına daha düşkün oluyorlar duygusal açlıklarini bu şekilde doyuruyorlar evlenince de bu sefer sevgi bolunuyor kıskançlık basliyor

Yalnız görümce BELASI dediğiniz nişanlınızın ablası.Bu kafadan kurtulun önce.Yoksa bu gidişle nişanlınız eski nişanlınız olur.Daha şimdiden bu kadar karışamazsınız.Hele ki yok görümcem aldatılmış falan gibi şeyler.Size ne.

Aynen kardeşini kendisine dert ortağı yapmış.. resmen dedikodcu kadın gibi olmuş
Bakın ben size daha öncede yazdım siz şu şekilde yazsaydıniz nişanlımin bir ablası var ve surekli nişanlımı çağırıyor bizim vakit geçirmemize izin vermiyor bana alınan şeyleri o da nisanlimdan talep ediyor şeklinde emin olun burda insanlar size yardımcı olmaya çalışırdı . Sizin tavrıniz çok sert çıkışınca eğer normal hayatta da böyleyseniz haklı cikmazsiniz. Eşi aldatmış derken belirtmek istediğiniz ilişkileri sorunlu ve bu sorunlardan dolayı nişanlımdan ilgi bekliyor derseniz zaten sizi anlarlardi. Benzer durumu yaşadım ondan biliyorum benimki de eltim di . Eşi o kadar ilgisiz ki çevresinde olan biteni inceler sürekli günlük nişanlımı arar ilişkimixe kayınvalide gibi karışmaya çalışırdı baya ablası gibiydi . Zamanla emin olun her sey rayına oturuyor . Ama sizin anlamanız gereken karşınızdaki kişi bela değil eşinizin ablası . Kanından canından biri tabi ki evlenince sürekli serviscilik yapmasını istemeyebilirsiniz ama sozlerinizi yumusatsaniz iyi olur

Ben mesafe koymak istedikçe beni nişanlım aralarına soktu,onlarla kafa yapım uyuşmuyor,eşinden görmediği ilgiyi kardeşinden görmenin derdinde. Bu kadar dip dpe olmaları Bizim ilişkimizi zedeliyo
Bu kadar rahatsızsanız evlenmezsiniz.Sonuçta onlar kardeş.Ne bekliyorsunuz her anlamda size hizmet etmesini mi?

Çok degisik bir kafa gercekten.

Hem kızım, hem oğlum var. İleride dengesizin biri çıkar da sevgiyle büyüttüğüm yavrularımın arasına nifak sokmaya çalışırsa belası olurum.
Ben, çoğu görümce konusunda gelinden yana olurum mesela. Ama burada "görümcelik" yok. Bela hiç yok. Görümce, bela olması için size yönelik kötü şeyler yapıyor olmalı idi.Kimse, kimseye haksızlık etmemeli.
Bakın örneğin, siz gezmeye gidersiniz, arar kendisi de gelmek ister, para ister, vakit ister, onu ister bunu ister, laf sokar, ara bozar, kötü konuşur ve bunu hep yaparsa o zaman belalı bir görümce olarak adlandırılırdı. Ve siz yüzde yüz haklı olurdunuz.
Şimdi nesiniz? Kıskanç ve kötü niyetli gelin.

Cıvıklık değil o yalnız, karındaşlık.

Başıma benzer şeyler gelmiş biri olarak ne yazık kurtuluş yok ya gelin çok iyi şansa gorumce böyle çocuğu ikide bir arar arabam bozuldu evime ekmek lazım yoğurt lazım şunu getir senin istek ihtiyacın olunca ortada olmaz insan ya katlanıyor ya da gidiyor

Yazdığınız mesajda ne anlatmak istediniz peki ?
Burada cok konu var buna benzer.egerki kayinvalide kocasindan goremedigi ilgiyi oglundan beklerken ( bakin ensestlik falan kastetmiyorum o mantikla nerdeyse her konu ensestlige baglanir bir sekilde bu forumda) agir tepkiler verilirken.”belki de kocasindan goremedigi ilgiyi kardesinden bekliyordur”denirse bu bir tutarsizlik olur demek istedim.
Konu sahibini savunur halde degilim.ama belliki o da cok ofkelenmis biraz da fevri ve kelimeleri guzel secmemis ama yani toplamda verilen tepkiler hicbirseyi cozecek nitelikte degil.hepsi demiyorum ordan da bana saldiri gelmesin.

Namusunuza iftiramı
Nasıl sabırlıymışsınız Bu durumda ne koca tanırım ne anne baba ! Ben direkt dava açardım kayınvalideye ! Direkt ! Nasıl dayandınız ya

Haz mı Sizde klavye delikanlığı ve kelime oyunu ile mi haz peşindesiniz Bunun bir hazzı yok, görümceme bir duygumda yok. Çok nötr’üm. Ama eşim açısından bu duruma gerçekten üzülüyorum. Böyle kalbi kötü bir kardeşe sahip olduğu için…

Namusunuza iftiramı
Nasıl sabırlıymışsınız Bu durumda ne koca tanırım ne anne baba ! Ben direkt dava açardım kayınvalideye ! Direkt ! Nasıl dayandınız ya
Üstü kapali yapti dolayli yoldan yani.
Eşim de ben de kendinin açikladigi gibi anlamayi seçtik. Zaten kararini vermisti annesiyle konusmadan önce artik görusmeyecegini soylemisti.

Mimik yok, ifade yok… E haliyle yazarak bazen ifade zorluğu çekiyoruz. Demekki ben sizi yanlış anlamışım, özür dilerim kırdıysam. O kalbi kötü kadın için hiçkimseyi kırmak istemem

Üstü kapali yapti dolayli yoldan yani.
Eşim de ben de kendinin açikladigi gibi anlamayi seçtik. Zaten kararini vermisti annesiyle konusmadan önce artik görusmeyecegini soylemisti.
Ah işte. Apaçık bilirsin ne demek istediğini ama korkunç oynadıkları için çakamazsın ağzının ortasına bir tane, sen aslında böyle demek istiyorsun karşında keriz mi var senin diye

Ah işte. Apaçık bilirsin ne demek istediğini ama korkunç oynadıkları için çakamazsın ağzının ortasına bir tane, sen aslında böyle demek istiyorsun karşında keriz mi var senin diye
Çok iyi oynuyorlar. Ne dedigini adın gibi biliyorsun ama ispat edemiyorsun.
Eşimi de hep böyle kandiriyorlardi eskiden.
Şimdi inanmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…