Görümce belası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onfo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eh sizin kardeşte vefasızmış ama.
Eşin öyle istiyor diye sizle görüşmüyor oluşu onunda hatası.
Tek gelsin görüşsün, gelin yüzüne meraklı değilsinizdir sizde zaten.

Kendisine iyiliği mi dokundu ? Kardeşi adamın kardeşi farkında mısınız ne zararı var bunun ne var kardeşini bir yere bırakıyorsa aaa siz de kendinize gelin adamı herkesten soyutlayıp size kul köle olsun istiyorsunuz yerinizi bilin.

Yemin ediyorum nifak tohumu olmaya yer ariyosunuz. Ne yapiyo simdi ablasi? Ablasini goturup getiriyo diye mi dertlendiniz. Esinin onu aldatmasi falan sizi niye bu kadar mutlu etti anlamadim. Kv gorumce dusmanligi gelin damat dusmanligi gordum ama artk cilkini cikariyosunuz. Insanlar evleniyo diye ailelerini atsinlar mi

Şaka mı bu konu? Kardeş ilişkisi başka sizin ilişkiniz başka. İkinizin de birbirinize karışmaya hakkı var mı?
Ayhh iyi ki erkek kardeşim yok

Benide açıkcası o yüzden haklı mı haksız mı emin olamadım şu an.
Ya bir kere henüz evli değil şimdiden bu triplere girmesi saçmalık. Son mesajda dediğine göre görünce ona alınan hediyeyi görünce kardeşine bana niye almıyorsun falan demiş bu da hoş değil mesela ama konu sahibi hakliyken bile itici

Evet hediye mevzusu hoş değil bende sinir olurdum ama bu şekilde girmese konuya ya da baştan bunları anlatsa böyle düşünmezdik belkide. İş nişanlısında bitiyor ama.

.

Bakın görümcenizi de kafadan kontak varsayalım hadi.. Zira onun söyledikleri de hiç hoş ve yenilir yutulur şeyler değil.. Ancak bir gerçeği değiştirmesiniiz sevin yada sevmeyin onlar kardeş.. Aralarına girme hakkınız yok ne kadar kötü olursa olsun.. Siz burada nasıl kurtulurum diye yol arayacağınıza kafanızı çalıştırıp politik olun.. Aksi takdirde haklı yada haksız göze batan yalnızca siz olursunuz..

Not: Buraya yazan birçoğunu az çok tanırım ilk baştan ben de düşünürdüm neden bukadar saldırgan davranıyor bazıları diye hatta bu yüzden ufak tartışmam bile oldu ama zamanla tanıdıkca okudukça öyle olmadığını anladım yani size durup dururken burada kimse saldırmaz.. Birdahaki sefere ayrıntılı ve üslublu yazınki "haksızlığa" uğramış gibi hissetmeyin..

Evet hediye mevzusu hoş değil bende sinir olurdum ama bu şekilde girmese konuya ya da baştan bunları anlatsa böyle düşünmezdik belkide. İş nişanlısında bitiyor ama.
Lafı ağzından cımbızla alıyoruz resmen görümceyi sürekli özelinden vurması da ayrı rezalet.

Yani zaten konu sahibi psikopat değilse karşılıklı sıkıntı yaşanmıştir ama kendini ifade etme şekli de önemli bu şekilde yaklaşımla hiç bir konuda haklı çıkamaz

Lafı ağzından cımbızla alıyoruz resmen görümceyi sürekli özelinden vurması da ayrı rezalet.
Valla gözümle görmediğim,kulağımla duymadığım olay için bir şey diyemem. Her hikayenin iki tarafı vardır. Biz bize anlatılan kadarını biliyoruz sadece. Buraya her gün bir dünya görümce,kaynana konusu açılıyor. Ne kadar doğru bilmiyoruz ki? Anlatılan kadarını biliyoruz sadece.

Size ne ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…