Benide açıkcası o yüzden haklı mı haksız mı emin olamadım şu an.Görümceyi bilemem ama konu sahibinin enerjisi beni buradan irrite etti.
Eh sizin kardeşte vefasızmış ama.Bizim gelinde sizin mantikda. zamaninda cok iyiligi olmus ne demek.
Annem hastaydi baktim buyuttum okuttum sinavlarini bile birlikte gittik geldik gelinimizin bu mesafe koyma kiskancligi sayesinde senede bir zor.gordugum kardesime onun yaninda sogru duzgun sarilamiyoruz bile. Nolur girmeyin kardeslerin arasina ayni ananin babanin evlatlari onlar.
Yemin ediyorum nifak tohumu olmaya yer ariyosunuz. Ne yapiyo simdi ablasi? Ablasini goturup getiriyo diye mi dertlendiniz. Esinin onu aldatmasi falan sizi niye bu kadar mutlu etti anlamadim. Kv gorumce dusmanligi gelin damat dusmanligi gordum ama artk cilkini cikariyosunuz. Insanlar evleniyo diye ailelerini atsinlar miMerhaba ben nişanlıyım , iki görümcem var diğeri pek karismas ama büyük ablası çok fena evlendiği halde sürekli nişanlımı arıyor ,ve 2 günde bir bizi arabayla bir yere götürürmusun , şeklinde talepleri bulunuyor.yani çocuğu kendine özel şoför yapmis. Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,bir türlü yıldızımız uyusmadi onla nişanlımla bir ara şehir dsina gitmiştik,o da ayrı yere eşiyle gidecekmiş,bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı, benim nişanlıma çocukluğunda iyiliği çok dokunduğu için nişanlım onun dediklerini yapıyor.bu görümce belasından nasıl kurtulurum bilgisi olan varmı yada nasıl davranmalıyım
Ya bir kere henüz evli değil şimdiden bu triplere girmesi saçmalık. Son mesajda dediğine göre görünce ona alınan hediyeyi görünce kardeşine bana niye almıyorsun falan demiş bu da hoş değil mesela ama konu sahibi hakliyken bile iticiBenide açıkcası o yüzden haklı mı haksız mı emin olamadım şu an.
Evet hediye mevzusu hoş değil bende sinir olurdum ama bu şekilde girmese konuya ya da baştan bunları anlatsa böyle düşünmezdik belkide. İş nişanlısında bitiyor ama.Ya bir kere henüz evli değil şimdiden bu triplere girmesi saçmalık. Son mesajda dediğine göre görünce ona alınan hediyeyi görünce kardeşine bana niye almıyorsun falan demiş bu da hoş değil mesela ama konu sahibi hakliyken bile itici
Bakın görümcenizi de kafadan kontak varsayalım hadi.. Zira onun söyledikleri de hiç hoş ve yenilir yutulur şeyler değil.. Ancak bir gerçeği değiştirmesiniiz sevin yada sevmeyin onlar kardeş.. Aralarına girme hakkınız yok ne kadar kötü olursa olsun.. Siz burada nasıl kurtulurum diye yol arayacağınıza kafanızı çalıştırıp politik olun.. Aksi takdirde haklı yada haksız göze batan yalnızca siz olursunuz..Görümce genel olarak kıskanç birisi.ortada hiç bişey yoktu durduk yere böyle bişey söyledi.bana kolye almıştı kardeşi , onu bile görünce şey dedi ,biz o kadar istiyoruz almıyorsun.hadi onu geçtim kendi kız kardeşinin kendisini kıskandığı dile getirdi ben şok yaşadım.halbuki kıskandığı filan yoktu, kızın. Diğer bir konu kendisi eşinin ailesiyle hiç bir skeilde gorusmuyo kaynanasiyla da aynı şekilde .gelip bana bu konuda karışamaz ve yargilayamaz.o zaman o ne diye eşine ailesiyle mesafe koydurmus,ben böyle düşününce mi kötü gelin oluyorum.?
Buldumcuk gibi davranıyor.Çok tehlikeli bir yaş
Lafı ağzından cımbızla alıyoruz resmenEvet hediye mevzusu hoş değil bende sinir olurdum ama bu şekilde girmese konuya ya da baştan bunları anlatsa böyle düşünmezdik belkide. İş nişanlısında bitiyor ama.
Yani zaten konu sahibi psikopat değilse karşılıklı sıkıntı yaşanmıştir ama kendini ifade etme şekli de önemli bu şekilde yaklaşımla hiç bir konuda haklı çıkamazBakın görümcenizi de kafadan kontak varsayalım hadi.. Zira onun söyledikleri de hiç hoş ve yenilir yutulur şeyler değil.. Ancak bir gerçeği değiştirmesiniiz sevin yada sevmeyin onlar kardeş.. Aralarına girme hakkınız yok ne kadar kötü olursa olsun.. Siz burada nasıl kurtulurum diye yol arayacağınıza kafanızı çalıştırıp politik olun.. Aksi takdirde haklı yada haksız göze batan yalnızca siz olursunuz..
Not: Buraya yazan birçoğunu az çok tanırım ilk baştan ben de düşünürdüm neden bukadar saldırgan davranıyor bazıları diye hatta bu yüzden ufak tartışmam bile oldu ama zamanla tanıdıkca okudukça öyle olmadığını anladım yani size durup dururken burada kimse saldırmaz.. Birdahaki sefere ayrıntılı ve üslublu yazınki "haksızlığa" uğramış gibi hissetmeyin..
Valla gözümle görmediğim,kulağımla duymadığım olay için bir şey diyemem. Her hikayenin iki tarafı vardır. Biz bize anlatılan kadarını biliyoruz sadece. Buraya her gün bir dünya görümce,kaynana konusu açılıyor. Ne kadar doğru bilmiyoruz ki? Anlatılan kadarını biliyoruz sadece.Lafı ağzından cımbızla alıyoruz resmengörümceyi sürekli özelinden vurması da ayrı rezalet.
Size ne ki?Merhaba ben nişanlıyım , iki görümcem var diğeri pek karismas ama büyük ablası çok fena evlendiği halde sürekli nişanlımı arıyor ,ve 2 günde bir bizi arabayla bir yere götürürmusun , şeklinde talepleri bulunuyor.yani çocuğu kendine özel şoför yapmis. Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,bir türlü yıldızımız uyusmadi onla nişanlımla bir ara şehir dsina gitmiştik,o da ayrı yere eşiyle gidecekmiş,bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı, benim nişanlıma çocukluğunda iyiliği çok dokunduğu için nişanlım onun dediklerini yapıyor.bu görümce belasından nasıl kurtulurum bilgisi olan varmı yada nasıl davranmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?