- 11 Şubat 2022
- 464
- 1.623
- 63
Aynen öyle. Bizim de burada konu olduğumuzu falan düşünüyorum bazen tuhaf djdjdjddjValla gözümle görmediğim,kulağımla duymadığım olay için bir şey diyemem. Her hikayenin iki tarafı vardır. Biz bize anlatılan kadarını biliyoruz sadece. Buraya her gün bir dünya görümce,kaynana konusu açılıyor. Ne kadar doğru bilmiyoruz ki? Anlatılan kadarını biliyoruz sadece.
Sen iyi yaklaşırsan düşünmez.beni böyle dusunduren yaptığı iğrenç laflarAcaba benim yengemde benim hakkımda böyle düşünüyor mudur?
Kardeşin ilgisi başkadır kocanın ilgisi başka. Çok garip kafalar. İnsan bir düşünür lafın ucunun nereye gittiğini.
Önceki iliskimde gorumcemi çok seviyordum kızın bana hiç zararı yoktu.aksine aramızı düzeltirdiSen iyi yaklaşırsan düşünmez.beni böyle dusunduren yaptığı iğrenç laflar
Yooo hiç de ağır biri değilsiniz, gayet fesatsınızMerhaba ben nişanlıyım , iki görümcem var diğeri pek karismas ama büyük ablası çok fena evlendiği halde sürekli nişanlımı arıyor ,ve 2 günde bir bizi arabayla bir yere götürürmusun , şeklinde talepleri bulunuyor.yani çocuğu kendine özel şoför yapmis. Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,bir türlü yıldızımız uyusmadi onla nişanlımla bir ara şehir dsina gitmiştik,o da ayrı yere eşiyle gidecekmiş,bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı, benim nişanlıma çocukluğunda iyiliği çok dokunduğu için nişanlım onun dediklerini yapıyor.bu görümce belasından nasıl kurtulurum bilgisi olan varmı yada nasıl davranmalıyım
Bizimki bir ara bana cidden takmıştı. İlk evlendikleri zaman, biz öncesinde tanışıyor olmamıza rağmen birde. Abimlerle olan samimiyetimi bilir. Ona rağmen başta bana gıcık oldu, garip garip işler yaptı. Sonra durumu kabullendi, sesi çıkmıyor ya da abimi içten içe yiyor olabilir ondan emin değilimAcaba benim yengemde benim hakkımda böyle düşünüyor mudur?
Evlenmeden ne gorumcesiÖnceki iliskimde gorumcemi çok seviyordum kızın bana hiç zararı yoktu.aksine aramızı düzeltirdi
Ya bizimkinin ne benimle ne annemle kavgası olmadı ama içten içe bi soğuk olduğunu hissediyoruz. Bunca yıl oldu hala bi benimseyemedi bizi sanki,biraz soğukluğu var yani. Bir kere bile ne benden ne annemden yana münakaşamız olmamıştır ama.Bizimki bir ara bana cidden takmıştı. İlk evlendikleri zaman ki biz öncesinde tanışıyorduk. Abimlerle olan samimiyetimi bilir. Ona rağmen başta bana gıcık oldu, garip garip işler yaptı. Sonra durumu kabullendi, sesi çıkmıyor ya da abimi içten içe yiyor olabilir ondan emin değilim
Fesatlık beslemeseydi belki bu kadar takıntı yapmazdım.Bizimki bir ara bana cidden takmıştı. İlk evlendikleri zaman, biz öncesinde tanışıyor olmamıza rağmen birde. Abimlerle olan samimiyetimi bilir. Ona rağmen başta bana gıcık oldu, garip garip işler yaptı. Sonra durumu kabullendi, sesi çıkmıyor ya da abimi içten içe yiyor olabilir ondan emin değilim
Nisanı atarak.Merhaba ben nişanlıyım , iki görümcem var diğeri pek karismas ama büyük ablası çok fena evlendiği halde sürekli nişanlımı arıyor ,ve 2 günde bir bizi arabayla bir yere götürürmusun , şeklinde talepleri bulunuyor.yani çocuğu kendine özel şoför yapmis. Kendisi çok dedikodu civikligi seven biri bende aksine çok agir biriyim,bir türlü yıldızımız uyusmadi onla nişanlımla bir ara şehir dsina gitmiştik,o da ayrı yere eşiyle gidecekmiş,bu arada eşi ona hiç ilgi şevkat göstermiyor yakın zamandada ihanete uğradı, benim nişanlıma çocukluğunda iyiliği çok dokunduğu için nişanlım onun dediklerini yapıyor.bu görümce belasından nasıl kurtulurum bilgisi olan varmı yada nasıl davranmalıyım
Allah'a şükür gayet iyi yaklaşıyorum. Fesatlık yapmıyorum,nifak sokmuyorum. İnsan olana insan gibi yaklaşırım. Daha napayım? Ayaklarını yıkayacakta halim yok o kadar da değil. Yengem diye pofpoflayamam yani. O kadar da değil.Sen iyi yaklaşırsan düşünmez.beni böyle dusunduren yaptığı iğrenç laflar
Kocadan çok hayır görüyor ya kadın, ailesi ile bayıla bayıla görüşecekti bir de. Daha durun bakalım yeni girdiniz içlerine, neyi ne kadar biliyor da konuşuyorsunuz?Görümce genel olarak kıskanç birisi.ortada hiç bişey yoktu durduk yere böyle bişey söyledi.bana kolye almıştı kardeşi , onu bile görünce şey dedi ,biz o kadar istiyoruz almıyorsun.hadi onu geçtim kendi kız kardeşinin kendisini kıskandığı dile getirdi ben şok yaşadım.halbuki kıskandığı filan yoktu, kızın. Diğer bir konu kendisi eşinin ailesiyle hiç bir skeilde gorusmuyo kaynanasiyla da aynı şekilde .gelip bana bu konuda karışamaz ve yargilayamaz.o zaman o ne diye eşine ailesiyle mesafe koydurmus,ben böyle düşününce mi kötü gelin oluyorum.?
Kendisi yakınlık kurmak istemiyorsa kurmasın, anormal bir durum olmadığı sürece eşinin ailesiyle ilişkilerine müdehale etmeye çalışmasın yeter. Benim gelinden beklentim bu düzeydeYa bizimkinin ne benimle ne annemle kavgası olmadı ama içten içe bi soğuk olduğunu hissediyoruz. Bunca yıl oldu hala bi benimseyemedi bizi sanki,biraz soğukluğu var yani. Bir kere bile ne benden ne annemden yana münakaşamız olmamıştır ama.
Ya kurmasın zorla güzellik olmazda insan ister istemez bir sorguluyor şimdi biz bir şey yapmadığımız halde neden böyle oluyor diye. Neyse çok uzun mevzular bunlar boşver. Anlatmaya kalkarsam içinden çıkamayız. Genel olarak iyiyiz en azından kavgamız olmadıKendisi yakınlık kurmak istemiyorsa kurmasın, anormal bir durum olmadığı sürece eşinin ailesiyle ilişkilerine müdehale etmeye çalışmasın yeter. Benim gelinden beklentim bu düzeydeBurada asıl kardeşte bitiyor iş orası ayrı.
Ya kendisi başından beri eşinin ailesini kotuledi bana bı günden bı güne bişey demedim.ama şimdi aynı burnunu sokmayı kendisi yapıyor ..iyi niyeti taşıyan biri olmadığı burdan belli.Kocadan çok hayır görüyor ya kadın, ailesi ile bayıla bayıla görüşecekti bir de. Daha durun bakalım yeni girdiniz içlerine, neyi ne kadar biliyor da konuşuyorsunuz?
Yani görümce hem kötü hem de sizin gibi birine her şeyi anlatacak kadar saf öyle mi diyorsunuz?Ya kendisi başından beri eşinin ailesini kotuledi bana bı günden bı güne bişey demedim.ama şimdi aynı burnunu sokmayı kendisi yapıyor ..iyi niyeti taşıyan biri olmadığı burdan belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?