- 10 Ocak 2017
- 1.050
- 791
- 73
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Görümcen tamamen haklıHanımlar sanırım çıldırmak uzereyim evlendim ama hala dugunum olmadi baba evindeyim. Bende dolayısıyla esimin akrabalarina gitmeyecegim icin bu bayram arayarak kutladim esimin amcalarinin dayisinin ve anneannesinin bayramını. Bilerek k.validemi k.pederimi ve gorumcemi aramadim çünkü onların bayramını bizzat evlerine giderek yuz yuze ellerini operek kutluycam diye dusunmustum. (Öz ablam bayramın 3. Günü gelecek onun dahi kutlamadim gelecek yuz yuze operek kutluyum diye) ne biliyim bana sacma geliyor telefondan kutlamak yuzunu gormek varken. Tamamen safi düşünce yani :) az önce esim dediki gorumce kayinvalideyi bayaaa gazlamis "daha bismillah demeden terbiyesizlik yaptı bu ne herkesi arayıp kutlayip bizi kutlamadi şu saatten sonrada aramasın gerek yok istemez" falan demiş onlarda gaza gelmiş tabii hepsi doğrulamış gorumceyi ve sinirimden titryorum resmen bu nedir ya
Hayırlı aksamlar annecim gucenmissin galiba bana ama ben yuz yuze görüşüp el öpmeyi daha cok sevdigimden aramadim telefonda kuru kuru kutlamak istemedim bayraminizi gidemeyecegim kisilerin arayarak kutladim size deger vermesem sizin akrabalarinizi arar miyim :) ben kendi ablami bile aramadim daha inan yarin gelecek yuz yüze kutluycam diye. Haklısınız ama yanlış anlamışsınız bende cok üzüldüm icimde art niyet yoktu keşke oyle dusunmeseydinizÖzür dilerim kusura bakma bilmiyodum yanlış dusuneceginizi anlarsınız diye düşünmüştümGörümcen tamamen haklı
Terbiyesizlik mi sizce bu terbiyesiz deniyor bana
Düşüncesizlik diyelimTerbiyesizlik mi sizce bu terbiyesiz deniyor bana
Tamam ama yaptığın olmamış. Özür dilemişsin ama kadın belliki dolmuşHayırlı aksamlar annecim gucenmissin galiba bana ama ben yuz yuze görüşüp el öpmeyi daha cok sevdigimden aramadim telefonda kuru kuru kutlamak istemedim bayraminizi gidemeyecegim kisilerin arayarak kutladim size deger vermesem sizin akrabalarinizi arar miyim :) ben kendi ablami bile aramadim daha inan yarin gelecek yuz yüze kutluycam diye. Haklısınız ama yanlış anlamışsınız bende cok üzüldüm icimde art niyet yoktu keşke oyle dusunmeseydinizÖzür dilerim kusura bakma bilmiyodum yanlış dusuneceginizi anlarsınız diye düşünmüştüm
Şu mesaji gonderdim ve 3 sefer aradim onlari gorupde cevap dahi vermediler ne aramama ne mesajima geri döndüler hala aynı seyi dusunuyormusunz? Bu insanlar beni 4 senedir taniyo içimi disimi niyetimi bilen insanlar hakli olabilirler kabullenip ozur de diledim yanlış anlasilma oldugunu da belirttim ama bu kadar abartlcak terbiyesiz denilcek aciklamama ragmen telefonlarima bakmaya tenezzul etmeyecek kadar bisey yapmadim 1 kere sorun yaratmadim hepp kalplerini kirmamaya özen gösterdm bu zamana kadar yeri geldi anneyle oglunu baristrdm annen hakli dedim her seferinde kendileride biliyor
Abla nerden buldun Allah aşkına bu konuyu :))Kocanın tarafında ılk araman gerekenlerı aramamışsın bence neden böyle yaptığını anlat daha yenı olduğun ıcın böyle seylerın olması normal
Diğer konundan gelmiştir belkiAbla nerden buldun Allah aşkına bu konuyu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?