- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Bu kadar olaydan sonra araman da hata yapmışsın ve hatanı kabul ediyormuşsun gibi görünüyor.Onlar da tavır yapıyor işte böyle saçma sapan şekilde.Yüz yüze geldiğinizde söyleyeseydin keşke aramama sebebini.2 kez kayinvalideyi aradim ustunden yarim saat gecti dönmedi sonra esimi aradm annesini istedim telefona bakmadi cocuk uyutuyorum die simdi k.pederi aradim oda telefona bakmadi hala ayni seyi diyor musunuz acaba :)
Sizin öyle dusuneceginizi nerden bilecekler haklılar tabi kusura bakma
Ne diyim aciklasam anlarlarmi
mesajıma yanıt olmuş :)Şu an bayramın 2. günü bitti ama farkındaysanız ve onlarda müneccim değiller aklımızdan geçeni bilsinler şimdi eşinizin diğer akrabalarını arıyorsunuz o akrabalarda gidince gelin bizi aradı diyor ama kaynanayı görümceyi ne arayan var ne gelen.
Daha ilk gün ya da bugün sabahtan zaten ziyarete gitmeniz gerekmiyor muydu? yarın da ablanız gelecekmiş ne zaman gideceksiniz? eğer ilk gün gidemiyorsanız ararsınız kutlarsınız geleceğiz dersiniz ya da gidersinz orada kaynana görümce dururken başka akrabaların aranmış olması tabii ki gücüne gider 2. günü bitmiş sizden ses seda yok görümce haklı..
Anlatacaktm 2 sefer aradm duymadi esimi aradim annene ver teli die cocuk uyutuyorum bakamam demis :))
Valla dakikasında millete zan dikmek de haklı görülür oldu ya, ben de ona şaşıyorum.
Beklentiye girmek olabilir, normal; ama hemen "Terbiyesize bak gösterdi yüzünü" tarzı konuşmak neden?
"Niye aramadı ki, ziyaretine gitmeyecekleri aradı herhalde" diye düşünürüm aynen, ötesi aklıma gelmez ki çok konuşasım varsa ben ararım. Ne var? Ara kutla bayramını gelininin, sor hatta fesat düşüncelere gark oluyorsan "Sıradan akrabaları aramışsın, teşekkür ederim kızım. Bizi aramayınca ben arayayım dedim; sahi niye aramadın bakim sen bizi?" dersin iki gülersin, gelin açıklar, ona da gülersin "Rahat ol kuzum, maksat muhabbetimizi arttırmak" dersin belki... Yani tonton büyük ol olacaksan, ne o hemen kararıyor suratlar?...
Millet olay çıkarmaya ne meraklı hea.
Benden ne şeker kaynana olacak ya maşallah bana. ^_^
Ama kahvelere tuzu basarlarsa bozuşuruz
Benim 3 numara kızmış, senin oğlanla tanıştıralım mı?
Şaka bir yana, sen kendi hayat standartının cevabını vermişsin. Ama konu sahibi laf arasında onlarda bize gelmedi biz de adet onların ziyaret etmesi diyor, yani onun da beklentisi var ve gerçekleşmediğinde bozulan bir ailesi var..
her şey denk bana göre konuda :)
Madem öyle aramalıydı.
Gelin beni aramaya tenezzül etmemişken ben ayağına bayramlaşmaya mı gidecegim? Diye düşünüyorlar muhtemelen :)
Beklentileri bilmiyorum, düz okudum geçtim de ne bilim; aramadı diye insan o kadar lafı sayar mı yav? Bayram amacından sapıyor böyle o geldiydi, gelmediydi, aramadı, arasaydı, onu aradı beni çaldırdı kapadı filan derken... Zaten durduk yere herkes her şeye mana yüklediğinden gereksiz olay çıkmış.
Tanıştıralım tabi, niye tanışmasınlar hele bi doğur da
İnşallah huzurla, sağlıkla gelir bebeğin ^_^
Korkmasam ikinciyi yapacağım da, çok pis tevbe ettim oğlandan sonra. Emin misin bak, oğlumdur diye demiyorum pek bi ağlaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?