Görümce!!! Bu davranışına bır anlam veremedim

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Merhaba kızlar
Hiç anlam veremediğim bir sey yaşadım.
Esımın ailesını cok severım cok degerli ınsanlar . Esımın kız kardesı 21 yasında ailesı memlekete gitti bızde tatil programımıza onu da dahil ettik. Bızde kaldıgı süre içinde cok yoğun iş hayatımız hastalık vs tatsız bır kac sey yasadık, tüp bebek sürecini de dusunursek stres altında oldugumuz için gergindik. Tatılde bu yuzden organıze ettık.
Esimle kavga etmeyiz. 2 yıl oldu ne hakaret ne kavga olmadı. Munakasa ettıgımız durumlar dısında. Arabadan bılgısayar calındı anahtar kayboldu derken cok gergin esım bende hallolacak seyler için üzme kendını dıye bıraz sıtem edıyordum..
Esımın kardesı cıt cıkarmıyor. Bırden nasıl aglamaya basladı ki hıçkıra hıçkıra. Ne oldu dıyoruz yok bırsey. Sebep ; cok gergınmış ortam alışık degılmış. Şok oldum!
Kv menopoz vs asırı gergın bırıdır. Dedim sen hergun cok gergın bır anne ile yasıyorsun ne demek bu! Konuşamayacaksak yanında bu neyın ablalığı kardeslığı. Acık ol varsa rahatsız oldugun bırsey soyle aıleyız konuşmaz bırıktırırsek nasıl bu ilişki yururki. Samımı bulmadıgım için tavrımı net koydum. Sonra özur diledı ben annemı evımı babamı özledım ondan galiba dedı. Ben şok oldum hiç ailesıne baglı bırı degıldır. Yada ben gozden kacırdım. Daha 3 gün olmuş ve bu kız 21 yasında. Esım bır daha bızde kalmasın canımızı sıkacaksa dedı. Anlamadım bu kız neden boyle sacmsladı ki??

Şımarıklık yapmış siz yüz vermeyince de özür dilemiş.Abisine onun yanında laf söylediyseniz gücüne gitmiştir.

Aman ya ne isi var yaninizda basbasa tatile gitsenize hiic gerek yok kalabaliga
Kardesım yok ve ben onu cok sevıyorum . Kv kp cok cok degerliler. O da gorsun o da bızım standartlarımızda yasasın evlenmeden görsun bırseylerı istıyorum. Herseyıne destegım maddı manevı. Tavrını anlamadım sadece

Regl döneminde mi acaba, bu histerik tavrın başka bir açıklaması olamaz.

Tavrınızı baştan koymakla iyi etmişsiniz ama siz bilemezsiniz ailesine ne kadar düşkün olduğunu. 4 duvar arasını onlar bilir.
Biz cok baglıyız bırbırımıze daha önceden boyerlerde kalırmış. Ben yanlış degerlendırmek asla ıstemem cok sevıyorum ama ortada art nıyet varsa bunu bılmelıym

Şımarıklık yapmış siz yüz vermeyince de özür dilemiş.Abisine onun yanında laf söylediyseniz gücüne gitmiştir.
Soylermıyım. Benı bılıyor her ne yasarsak yasayalım ben acık net konuşmayı tercıh ettım kv kp lede oyle.. Su davranışınız benı uzdu demekten hıc cekınmedım. Ben cok hasssasım herkesede oyle davranırım . Anlam veremedım gıttı

Ben de yüz yüze konuşma taraftarıyım.İnsanın kafasında kurup durmasından iyidir.

Ben de yüz yüze konuşma taraftarıyım.İnsanın kafasında kurup durmasından iyidir.
Yınede yeterli gelmedı konuştum ama gercek cevap bu degıldı.
Ben bu kadar gergınlığe alışık degılım demesi cok anlamsız sonra ki gerekcesı daha da anlamsz geldi.

Biz cok baglıyız bırbırımıze daha önceden boyerlerde kalırmış. Ben yanlış degerlendırmek asla ıstemem cok sevıyorum ama ortada art nıyet varsa bunu bılmelıym
Anladım bağlısınız. Güzel bir şey bu

3 gun goremeyınce bu hale gelecek kadar duskun oldugunu hıc gözlemlemedım. Aksını dusunuyordum hatta.
Bilemezsiniz iclerini baska birseyede kirgin olabilir bu kadar ince dusunmeyin aglasin hayirdir dersiniz gecersiniz ince dusununce yipraniyor insan.

Bilemezsiniz iclerini baska birseyede kirgin olabilir bu kadar ince dusunmeyin aglasin hayirdir dersiniz gecersiniz ince dusununce yipraniyor insan.
Coooook haklısınız. Öğrenenedım zaten kendmı önemsemeyı baskalarının duygularından daha önemli oysa.. Insan uzuluyor cok sevdıgı bır kardesının boyle seyler gorunce

Sevgilisiyle sorunları vardır. .

Ben soru teşkil edilecek bişi göremedim
Kızın belli ki sinirleri bozulmuş Ağlamış hepimizin böyle dönemleri olur.
Beni rahatsız eden ilk soylemi. Aksı halde o bızım canımız tabı ki ınsanlık hali ama yınede sasrmadım dıyememm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…