Görümceye kızmayın, abiyi kıskanabilir normaldir. Daha yaşı küçük, aradaki farkı idrak edemiyor olabilir.
Kızmak ya da sorun çıkarmak yerine konuşmayı deneyin. Yalnız olduğunuz bir zaman "ayşecim abini benden kıskandığını hissediyorum ve bu beni çok üzüyor. Senin yerin ayrı benim yerim ayrı. Onu senin abin olmaktan alıkoymak, senin elinden almak gibi bir niyetim yok. Artık genç kız oldun, bunları ayırt edebilmelisin" gibi bir konuşma yapın. Muhtemelen işe yarayacaktır.
Kayınvalide ile de yeri geldiğinde konuşun. Çocukta zaten bu konuda sıkıntı olduğunu, annesinin bu şekilde davranmasının bu sıkıntıyı daha da büyüteceğini söyleyin. Durumdan hoşlanmadığınızı anlasın.
Bu konu daha bugün sözlüm ayşe nikotinellayı kıskanıyor dediğinde gündeme geldi. Şimdi yapacağım bi konuşma sanki bunu sözlüme ben söyletmişim imajı yaratabilir. Ama en doğrusu kv ile konuşmak. O daha çocuk sayılır bazı duugular karışabilir ama kv de yangına körükle gitme modunda ona çözüm bulsam çok iyi olacak gibi.Görümceye kızmayın, abiyi kıskanabilir normaldir. Daha yaşı küçük, aradaki farkı idrak edemiyor olabilir.
Kızmak ya da sorun çıkarmak yerine konuşmayı deneyin. Yalnız olduğunuz bir zaman "ayşecim abini benden kıskandığını hissediyorum ve bu beni çok üzüyor. Senin yerin ayrı benim yerim ayrı. Onu senin abin olmaktan alıkoymak, senin elinden almak gibi bir niyetim yok. Artık genç kız oldun, bunları ayırt edebilmelisin" gibi bir konuşma yapın. Muhtemelen işe yarayacaktır.
Kayınvalide ile de yeri geldiğinde konuşun. Çocukta zaten bu konuda sıkıntı olduğunu, annesinin bu şekilde davranmasının bu sıkıntıyı daha da büyüteceğini söyleyin. Durumdan hoşlanmadığınızı anlasın.
Yaşı küçük tabii ama tamamen çocuk denilecek yaşta da değilmiş.Abisine çok düşkün belli o yüzden sözlünün konuşması en mantıklı olan.Yani onu bırakıp gitmeyeceğini anlatması gerek güzel bir dille.
Ki bence olaydaki sıkıntı kv biraz.Belki kötü niyetle yapmıyordur ama rahatsız edici bir tutum.Çözüm arayacağına topu sen ve sözlüne atmış.Her yere sizinle gelmesi onun bu kıskançlıklarına fayda etmeyecek ki.Birde abisi yokken iyi anlaşmanız çok büyük avantaj.Bence kısa sürede biter kıskançlıkları eğer sözlün konuşursa
Güzel bi konuşma ama bunu abisinin yapması daha ikna edici olabilir.Görümceye kızmayın, abiyi kıskanabilir normaldir. Daha yaşı küçük, aradaki farkı idrak edemiyor olabilir.
evet kaynananin tepkisi normal,klasik kiskanc oglunu paylasamayan cinsten olandan cunku.kiz kardesi promosyon gibi dusunebilirsiniz,annesi urunun kendisi gibi:)tavsiyem ilgilenmeyin pek, sozlunuz zaten cevap veriyormus
Aslında çok düşkün olduğu söylenemez belki de ergenlilten sürekli abisiyle tartışma modunda. Ama araya ben girince kıymete biniyor işte :) hatta bizzat kv min sözüdür:
Ayşe abisiyle anlaşaöaz tartışır ama sen tartışsan hemen sana düşman olrayşeyi memnun etmek için abisine asla kızmamam gerekiyormuş
Aslında çok düşkün olduğu söylenemez belki de ergenlilten sürekli abisiyle tartışma modunda. Ama araya ben girince kıymete biniyor işte :) hatta bizzat kv min sözüdür:
Ayşe abisiyle anlaşaöaz tartışır ama sen tartışsan hemen sana düşman olrayşeyi memnun etmek için abisine asla kızmamam gerekiyormuş
ne sacma bisey. Ayse duymasinmis. Ayse evin reisi mi. Mahallenin muhatarimi. Bu ayse kac yasinda bilmem ama uzak durun. Sözlüne de uygun dille her seferinde yanimizda olmasindan rahatsizim de.
Cok beğendim yorumunu gece gece de yüzümde tebessüm oldu ☺ilahiSanki kontrol amacli yolluyolar kizi. Hey allahim
Daha burda başlamış sorunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?