Bu ne ya artık siz bir bireysiniz goturup goturmeyeceginiz de size kalmış onun yerde başka bir zaman goturulur birde sözünü diyor yalnız kalalim filan buna ragmen laf sikistiriyor
Bana sağlıklı gelmedi kV hareketleri
Helal olsun yorumunda çok mantıklı dayatmalarr şimdiden gerisini o dusunsunn mobilya konusu demişsin işte ayağını çek bastinİşte bana normal gelmeyen de bu dayatmalar aslında. Yoksa kız doğruyla yanlışı ayırt edebilir sadece birinin ona anlatması gerek. Normal şartlarda bu anne olmalı ama şartlar anlayamadığım bi şekilde anormal :)
Tesekkür ederim.Co
Cok beğendim yorumunu gece gece de yüzümde tebessüm oldu ☺ilahi
Of bende sürekli fikir degistiriyorum ama benim aklima ve kalbime yatan tek sey bu ... Bu ayse aslinda okadarda kücük degil. Yani abisine tabiki de düskün olur, kim olmaz ki. Ama ayseye hesap vermek zorunda kalmak yada o duymadan bi yere gitmemek te neyin nesi. Cidden cok sacma. Durmadan canta gibi yanininzda mi duracak bu cocuk... Annesi sanki bu aysenin abisene olan düskünlügünü kullaniyo. Aysenin de isine geliyo. Cocuk mocuk. Zamani cocuklarin akli büyüklerden iyi calisiyo artik. Gereginden fazla samimi olmayin derim ben.Evet ergenlik nedeniyle tartışma sevdiklerimize toz konduramama vs bunlar çok doğru kızlar ama şu konuda yanlış mı düşünüyorum ben ayşeyi nırmal hayatta gerçekten seviyorum abla gibi ama ilişkimde de aynı zamanda 15 yaşındaki ayşeyi düşünerek mi hareket etmeliyim? Anne böyle düşünür ve söylerse sizce ayşe için sadece kendinden yaşca büyük bi abla olarak kalmaz mıyım?
Yanlış bişey de söylemek yada tepki vermek istemiyorum sizce düşündüklerim doğru mu ?
mahallenin muhtarine sacma bisey. Ayse duymasinmis. Ayse evin reisi mi. Mahallenin muhatarimi. Bu ayse kac yasinda bilmem ama uzak durun. Sözlüne de uygun dille her seferinde yanimizda olmasindan rahatsizim de.
Sanki kontrol amacli yolluyolar kizi. Hey allahim
Hayal gücümü fazla zorladim sanirimmahallenin muhtari
Merhaba kızlar. Hiç uzatmadan konuya gireceğim. Sözlüyüm ve sözlüm askerde. Bugün yemin töreni vardı ailesiyle beraber yemin töremine geldik. 15 yaşında bi görümcem var adına ayşe diyelim. Bu ayşe ile normalde aramız çok iyi zaten çocuk denecek yaşta olduğu için hep abla olarak yaklaştım. Abisi askerdeyken görüştüğümüz zaman çok keyifli vakit geçiririz. Alışverişe çıkarız, sinemaya gideriz, sınav zamanları derslerine yardımcı olurum vs. Yani sürekli fikrimi sorar, görüşmek ister falan. Ama abisi olduğu zaman düşman gibi bana anlayamadım bi türlü. Bunun uzun zamandır farkımdayım o yüzden beraberken sözlüm arasa mesela istemiyor ama aşkım ayşeye veriyorum ya da fotoğraf çekilecek ayşe de gelsin vs sürekli böyleyim. Ama beni kıskanıyor abisinden ve ben bunu hiç dillendirmediğim halde bugün sözlüm söyledi ayşe nikotinellayı kıskanıyor diye. Beraberken bana sarılınca yüzü düşüyor kızın dönüp hemen onu öpüyor falan bunları çocuk olduğu için hiç sorun etmedim bugüne kadar. Ancak durumın herkes farkında olmasına rağmen özellikle kv bunu çok doğru bişeymiş gibi yansıtıyor sürekli.
Bugün yaşanan diyalog aynen şu:
Sözlüm: aşkım yarın sinemaya gidelimmi? Ben daha cevap veremeden
Kv: olur çocukları da götürün iyi olur ( diğer çocuk da 10 yaşında) ben hala cevap veremedim
Sözlüm: anne belki başbaşa kalmak isteriz?
Kv: ay sakın ayşe duymasın!
Yani izin mi almamız gerekiyordu acaba
Kızlar bi akıl verin artık tepki mi koymalıyım yoksa çocuk deyip susmaya devammı edeyim? Hadi o çocuk da Kv nin tepkisi olaya yaklaşımı normal mi? Uzun oldu kusura bakmayın fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?