görümce derdi

Bana sağlıklı gelmedi kV hareketleri

Bu ne ya artık siz bir bireysiniz goturup goturmeyeceginiz de size kalmış onun yerde başka bir zaman goturulur birde sözünü diyor yalnız kalalim filan buna ragmen laf sikistiriyor

İşte bana normal gelmeyen de bu dayatmalar aslında. Yoksa kız doğruyla yanlışı ayırt edebilir sadece birinin ona anlatması gerek. Normal şartlarda bu anne olmalı ama şartlar anlayamadığım bi şekilde anormal :)

Bana sağlıklı gelmedi kV hareketleri

Ben mi yanlış düşünüyorum diyordum nihayet emin oldum :) aynen bunun evliliği nasıl olur mobilya alırken ayşeye de oda hazırlamalı mıyım :) bunlar kafamda deli sorular açıkcası.

Yok ta tavrını koy be arkadaş ☺ valla bole bişey mi olur hadi çocuklar ya tamam olur götürülür başka bir zaman sen hadi onlarida goturelim diyeceksin de yok kızım siz keyfinize bakın başka zaman onlar diyecek kV ama nerde dimi eee birde bunun ötesine dusun

Helal olsun yorumunda çok mantıklı dayatmalarr şimdiden gerisini o dusunsunn mobilya konusu demişsin işte ayağını çek bastin

Şimdi anlayansssinda ileriki zamanlarda anlarsın inşaallah ben yanlış dusunuyorumdur

Gelinliği beğenirsiniz sözlunuz aa çok güzel oldu der ayşe ☺abiyi kıskanır kV farkeder ve..Aysenin dediği olsun ne olacak bu daha güzel Oylum oylum

İyi geceler. ... karar tabiki

Of bende sürekli fikir degistiriyorum ama benim aklima ve kalbime yatan tek sey bu ... Bu ayse aslinda okadarda kücük degil. Yani abisine tabiki de düskün olur, kim olmaz ki. Ama ayseye hesap vermek zorunda kalmak yada o duymadan bi yere gitmemek te neyin nesi. Cidden cok sacma. Durmadan canta gibi yanininzda mi duracak bu cocuk... Annesi sanki bu aysenin abisene olan düskünlügünü kullaniyo. Aysenin de isine geliyo. Cocuk mocuk. Zamani cocuklarin akli büyüklerden iyi calisiyo artik. Gereginden fazla samimi olmayin derim ben.

Oooo simdi sinemayi ayseye sorarsiniz,evlenince de cocuk yapabilir miyiz diyeo kadar alttan almayin bence,iplerin sizin elinizde oldugunu bilsinler

15 yaşındaki kızı kocaman büyük bi birey yapmışlar. Sizde öyle.
Baş edin bakalım edebilirseniz

İşte bir çocugunu nasıl yetiştirirsen öyle davranır.Kv den kaynaklanıyor.

Anacim kaynanasi bir dert gorumcesi bir dert eltisi bambaska bir dert.. bende gorumce yok sadece kv yetiyor her firsqtta dq diyorum iyiki yokmus diye :) aman canim sqkin simdiden bunlari tqkipta kendini doldurma derim ben.yasi kucuk haliyle abisinin ilgisi hep uzerinde bir cocuktur.e sende simdi onun ilgisini bolmus oldun dolayisiyla ona gore :) cocuk yani takilma bunlara.. kv gelince oyle bise dediginde gulumse hatya kahkaha atve tatli tatli lafini soyle kirmadan incitmeden. Onunda art niyetli soyledigini duudüşünmedim ben nedense.. kizinin kiskanfiginin oda farkinda demekki..hem nisanlinda seni kirmiyor ezdirmiyor ve durumu goruyor.o zaman salla gitsin.. tek derdiniz de bu olsun allah betwrindem korusn cnm

kız normal davranıyor aslında yani öyle bir anneye göre normal davranıyor...anneden ne görürse odur.
kv de asıl sorun; ayşe yi kullanıyor gibi geldi.
benim görümcem 2 yaş küçük benden; memleketteyken onu da aldık avm ye gidiyoruz ona bir şeyler alınacaktı; doğal olarak eşimin kolunda , ya da el ele yürüyoruz. bir ara "abi hiç elini de bırakmıyorsun kaçacak sanki" dedi 23 yaşındaki kız. ertesi gün yine çıkıyoruz eşimle dışarı, dedim kardeşini anneni gezdirmeye diye gelmedik baş başa gezeceğiz. öyle de yaptım. bir gün sahilde foto falan çekilecektik, kv dedi sen de git abinlerle evde oturduğun yeter diye; gelmedi zaten.
görümcem tek kız en küçük eşim de en büyük abi. diğer abilerine böyle değil mesela.

benimde teyze kızı 10 yaşında abisini çok seaver askere gidince 3 hafta ağlamış abim beni bıraktı gitti diye o zaman 4 yaşındaydı şimdi 10 yaşında abisi nişanlı teyze kızıdamı öyle olcakki

konuşmayı sen yapma canım
ne k.validenle, ne görümcenle
konuşma öyle yerlere gidebilir veya algılamaları öyle zayıf olabilir ki, sanki sen 15 yaşındaki çocuğu kıskanıyor durumuna düşebilirsin
gerekiyorsa sözlün konuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…