görümce derdi

bana kalırsa kv daha çok kıskanıyo. belki görümcenin aklına giren odur çünkü normalde çok iyi anlaştığınızı söylüyosun. tepkini tek başına belli etmen doğru olmaz sözlünle de konuş bu konuyu

Aslında küçük denilecek bir yaşta degil. Kıskanmasini kayinvalideniz normal gördüğü için de düzeltme ihtiyacı hissetmiyor.
Nisanlinizin da bunu farketmis olmasi iyi bir şey..
ama abi olarak kenara çekip konuşmalı. Anlatmalı.
Benim de sevgilimin kardeşi aşırı derecede kiskaniyordu. Bulustuktan sonra ağlama krizleri.. mesajlarimi abisinden önce açıp silmek gibi..
o da 15 yaşında tam.
abisi ve annesi konuştuktan sonra çözüldü. Dedigim gibi nişanlıniz annesi ve kardeşi ile konuşmalı.
yoksa çözülmez evlendikten sonra da artarak devam edebilir :(

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim cevaplayacak fırsatım yeni oldu. Şimdi sözlüm askerde ama durum böyle giderse askerden sonra konuşmasını isteyeceğim. Daha öncede sürekli abisinin eski kız arkadaşlarından bahsederdi ayşe bunu güzel bir dille anlatmıştım sözlüne yanlış olduğunu ve bir daha tekrarlanmadı. Yine aynı şeyler olmaya devam ederse konuşmasını istemeyi düşünüyorum. Benüm konuşmam yanlış anlaşılabilir diye hiç konuyu açmamaya karar verdim.

Merhaba kızlar. Hiç uzatmadan konuya gireceğim. Sözlüyüm ve sözlüm askerde. Bugün yemin töreni vardı ailesiyle beraber yemin töremine geldik. 15 yaşında bi görümcem var adına ayşe diyelim. Bu ayşe ile normalde aramız çok iyi zaten çocuk denecek yaşta olduğu için hep abla olarak yaklaştım. Abisi askerdeyken görüştüğümüz zaman çok keyifli vakit geçiririz. Alışverişe çıkarız, sinemaya gideriz, sınav zamanları derslerine yardımcı olurum vs. Yani sürekli fikrimi sorar, görüşmek ister falan. Ama abisi olduğu zaman düşman gibi bana anlayamadım bi türlü. Bunun uzun zamandır farkımdayım o yüzden beraberken sözlüm arasa mesela istemiyor ama aşkım ayşeye veriyorum ya da fotoğraf çekilecek ayşe de gelsin vs sürekli böyleyim. Ama beni kıskanıyor abisinden ve ben bunu hiç dillendirmediğim halde bugün sözlüm söyledi ayşe nikotinellayı kıskanıyor diye. Beraberken bana sarılınca yüzü düşüyor kızın dönüp hemen onu öpüyor falan bunları çocuk olduğu için hiç sorun etmedim bugüne kadar. Ancak durumın herkes farkında olmasına rağmen özellikle kv bunu çok doğru bişeymiş gibi yansıtıyor sürekli.

Bugün yaşanan diyalog aynen şu:
Sözlüm: aşkım yarın sinemaya gidelimmi? Ben daha cevap veremeden
Kv: olur çocukları da götürün iyi olur ( diğer çocuk da 10 yaşında) ben hala cevap veremedim
Sözlüm: anne belki başbaşa kalmak isteriz?
Kv: ay sakın ayşe duymasın! o_O:KK57::KK57:

Yani izin mi almamız gerekiyordu acaba :KK57:

Kızlar bi akıl verin artık tepki mi koymalıyım yoksa çocuk deyip susmaya devammı edeyim? Hadi o çocuk da Kv nin tepkisi olaya yaklaşımı normal mi? Uzun oldu kusura bakmayın fikirleriniz için şimdiden teşekkürler :KK15::oops:
Ayşe duymasın ne demek ya.
Evlenince Ayşe aranızda mı uyuyacakmış.
Siz girmeyin devreye nişanlınız söylesin belliki kayınvalidenize normal geliyor bu durum, sizi yanlış anlar muhtemelen.

sözlün yokken kıskancak bişi olmadığı için aranız iyi olabilir ama o olunca abisinin sadece onu sevmesini istediği içn kıskanabilir

Ayşe duymasın ne demek ya.
Evlenince Ayşe aranızda mı uyuyacakmış.
Siz girmeyin devreye nişanlınız söylesin belliki kayınvalidenize normal geliyor bu durum, sizi yanlış anlar muhtemelen.

Öyle bir isteği olsa normal karşılanacak gibi görünüyor açıkcası. Bu yüzden baştan ona durum izah edilmeli ki abisi için onun ve benim yerimin ayrı olduğunu anlayabilsin.

Bun nedir ya.ayşe öyle çocuk felan diyicek bir yaşta drğil ergen kız nerde durulması gerektiğini bilmesi getekir
Tabi anne öyle bi yaklaşımdaki aman ayşe duymasın.ilerde olancakları buradan daha çok dinleyeceğe benziyoruz
Ayşe şöyle dedi kaynana böyle
Olmaz zamanında önlem alın dözlün çizgileri belirlesin
Biri eş,diğeri kardeş

Valla ben hiç çekemem ayşe fatma hurüyeyi 15 yaşında eskiden analar yiğitler doğuruyordu şimdi çocuk diyolar annesi şımartmış belli oldu bi de ayşe sizle kalsın siz tartışmayın tabi ama nişanlınız söylesin

Bun nedir ya.ayşe öyle çocuk felan diyicek bir yaşta drğil ergen kız nerde durulması gerektiğini bilmesi getekir
Tabi anne öyle bi yaklaşımdaki aman ayşe duymasın.ilerde olancakları buradan daha çok dinleyeceğe benziyoruz
Ayşe şöyle dedi kaynana böyle
Olmaz zamanında önlem alın dözlün çizgileri belirlesin
Biri eş,diğeri kardeş

Eş konumuna geçince gerektiği durumlarda ayşeye tepkimi net olarak belirtirim ama şimdiden söyleyip kötü olmak istemiyorum. Bu nedenle sözlümün konuşması en doğrusu olacak. Zaten yorgan gitti kavga bitti hesabı şimdi askerde olduğu için bir sorunumuz yok :) ama askerden gelince önceliklerimden birisi bu konu olacak :)

Valla ben hiç çekemem ayşe fatma hurüyeyi 15 yaşında eskiden analar yiğitler doğuruyordu şimdi çocuk diyolar annesi şımartmış belli oldu bi de ayşe sizle kalsın siz tartışmayın tabi ama nişanlınız söylesin

Şimdi tam genç kızlıkla ergenlik arasında ve doğruyla yanlışı annesinden görüyor. Annesinin yaklaşımı da ortada. Durum böyle devam ederse ilerisi için büyük sorun olacak tedbiri şimdiden almalıyım o yüzden.

Back
X