Konu sahibi,konunu,sonra latına yazdığın yorumu tekrar gözden geçir.Ben hiçbirşey anlamadım.
aynen 2 kez okudum hiç bişey anlamadım
anlayınca bidürtünde gelim emi ben hiç anlamam şimdi çok karışıksa:26:
Yanlış anlamadıysam kaynananız habersiz geliyor evinize sürekli, sizde görümceniz aracılığıyla gelirken haber versin müsait olmayabilirim dediniz, görümcenizde abartarak anlattı, eşinizle sorun yaşıyorsunuz.Esim ona soylendikce kaynanamda demesin mi bizde haber vermeden gelemicekmisiz allah dusurmesin su bu bizi kavgaya tutusturdu.ben gorumce soyle demistim.dun aksamda gorumce esime msj atmis aksam konusalim esimde soyledi.bende esime dedim bwrqber konustuklarimizianlatacak diye hayirr yapmazda etetmezde.neyse msj attim abla ben swni sikayet etmedim oda bqna ondan kiziyormus.... anladi suratimin halinde anlatirken agladim berabwr konustuk sen 5 soylediysen ben 4 soyledim falan yazdim ki onuda soyleywcegini bilerek.soylemis tabi ve demiaki o gun ben arayip durdu bogdu ki sadece sabah esim sor bakalim dedigi icin
Aynen oyle telden yaziyorum aksam detayli anlaticam birde esim gorecek diye hizli yazdim anlasilmadi
Canım bak birçok kişi kayınvalidesinin
evine gelmesinden gitmesinden
nedense şikayetçi..
Anlamıyorum birtürlü bundan daha normal birşey nevar..?
Niye bukadar büyütülüyor ki..
Kaldıki görümcenizle aranızdaki mesele çokda mühim birşey değil
konuşarak evvela hallolabilinir..
Ama kayınvalide konusunda nevar bukadar kendini üzecek yıpratacak..?
Sen onun oğluyla canıyla kanıyla evlisin..
Kendini kayınvalidenin yerine koy..
Senin oğlun evli olsa gelinin olsa senin evlerine gidip gelmenden rahatsız olsa..?
Ne hissedersin..?
Bak canım benim bu insanlar bizim zamanlarımızın gelini değil..
Onlara doğru gelen bize yanlış, onlara yanlış gelen bize doğru gelebilir..
Bize düşen saygı duymaktır..
Alıp karşına güzel güzel diyemezmisin, annecim böyle böyle yaparsan
ben kendimi daha iyi hissederim. Evim dağınık olunca seninde o evi öyle görmen beni huzursuz ediyor..
mahcup oluyorum utanıyorum gibi güzel güzel tatlı tatlı konuşşan hem kayınvaliden seni anlar,
hemde sıkıntın ortadan kalkar..
Bukadar da zor olmamalı kayınvalidemizi annemiz gibi sevebilmek..
İllaki herşey karşılıklıdır evet ama orta yolu ara yolu bulmak biz gelinlere düşüyor..
Çünkü eşlerimizi ne pahasına olursa olsun arada bırakmamız gerekir..
Onlar eşimizin ailesi canı kanı..
Bizde canının bir parçasıyız.. öte tarafta ailesi beri tarafta hayatını paylaştığı
güvendiği tek insan..
eşlerimiz iki taraftanda vazgeçemez kopamaz zaten..
çok konuştum belki ama bi nebzede olsa sana yol gösterebilmişsem ne mutlu bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?