Hayir cok guzel yazmissiniz ama inanin cnm cicim yapsam her aksam gelir yemegimdeki yağa kadar deterjanima oğluma herseye karisiyor.o gelince huzurum kaciyor birde hangi aksam belli degil dua ediyorum sabahtan bu aksam olmasin diye belki hata ama para olarak bile neyi kaca aldik ne verdik hepsini soruyor 5yil sonra banada geldiler iste
Anladım canım..
İşte her insan oğlumu gelinimi rahat bırakıyım,
aman benden bıkmasınlar bunalmasınlar demiyorlar..
Tabiki sizin ne yaşadığınızı işin iç yüzünü
tam net olarak bilemem..
Kayınvaliden demekki eski görüşlü
küçümsemek babında demedim yanlış anlaşılmasın
annem falan anlatıyorlar kayınvalidelerinden
neler çektiklerini eski kültürün insanı.
Hakaret etmiyorum yine yanlış anlaşılmasın,
Eski kültürün insanı ile şimdiki kültürdeki
insanların görüşleri okadar farklı ki..
Tamamen birbirine zıt..
Eşinizle peki daha açık net konuşsanız..
Mesela annen senin diye değil annemiz bizim evet,
ama kendi annemde olsa ben haber verilsin isterim diyerek
güzel güzel yapıcı konuşsanız..
Keşke kayınvalidenizle konuşabilseniz bu konuyu..
Fakat sakın kayınvalidenizle yanlızken konuşmayın eşinizle birlikte konuşun..
hatta önce eşinizle konuşun ortak bir noktaya değinin..
sonrada birlikte annenizle konuşun ama yapıcı olarak..
Çünkü gerçekten onların düşünceleriyle bizlerin düşünceleri bazen birbirini tutmuyor..
Bize göre doğru belki ama onlara göre yanlış oluyor işte..
Eşinizle aranızı iyi tutun derim..
Güzellikle tatlılıkla eşinizin yanında olun oda sizin yanınızda olur eminim..
Asil olay günü ise şöyle oldu.gecen cuma yemeğe cagirdilar il disina bende gorumceme oglum kalabilirmi diye sordum tamam dedi.neyse esim cuma sabahi arada ablama sor kacta isten cikacak dedi konustuk.sonra gorumce beni aradi 3 gibi.aksam musteri gelecek yeni isletmeyiz destek oluyorlar sözde 6da geleceklermis bende o saatte yola cikacaktik daha once gelemezlermi dememle olllduuu ... simdi seni haslamayayim dedi.kaldim öyle sinirliyim zaten dedi ne oldu hayirdir dedim gayet ılımlı işle ilgili dedi.durdum durdum içime oturduesimde anladi anlatirken aagladim.aksi gibide kaynanam ve gorumcemde dukkana geldi.gorumcem ne dedim sana diyor bana esimde tersledi.kaynanam bakti gördü esim benden yana bombayi patlatti haber vermeden gelemicekmisiz diye.tabi konu bana döndü. Neyse biz iyiydik dün aksama kadar gorumce msj yazdi esime aksam konusalim diye bende kendi telimden söyleyeceğini bile bile abla ben seni şikayet etmedim dedim çünkü o öyle saniyormus ...anladi dedim annen hakkindada sen 5soyluyorsun ben 4 dedim vs gonderdim.tabi soylemis benim hakkimda konusacagimi nerden biliyormusum.o gun 3-4 kere arayıp sık boğaz etmisim ki arama kayitlarini esime gosterdim.tabi esim gelince tartistik ve bugunde annesini bana degismezmis.bosanalim bile dedi.ben simdi ne gibi bir yol izleyeyim.ben yuvamda mutlu olmak istiyorum sadece
Bu lafları söyletecek kadar eşinizi çıldırtmış olabilir misiniz?
Kusura bakmayin ama siz esinizlede böyle konusuyorsaniz, hakli olsanizda, anlasilmadiginiz icin suclu duruma düsüyorsunuz gibime geldi...yani ne anlattiginiz belli degil, tam olarak sorun ne belli degil...Ana sorun Kayinvalidenin size habersiz gelip kalmasi anladigim kadariyla, bunu yapmamasi icinde görümceyi araci olarak kullanmissiniz ona söylemesi icin, cünkü oda annesinin davranislarindan rahatsizmis, ama iste sonuunda siz suclu cikmisiniz... Offff kendi yazdigimda bile karman corman oldum...
Bi sakinleyin ve esinize tane tane sIKintinizi anlatin, belki ozaman sizi anlar...
Asil olay günü ise şöyle oldu.gecen cuma yemeğe cagirdilar il disina bende gorumceme oglum kalabilirmi diye sordum tamam dedi.neyse esim cuma sabahi arada ablama sor kacta isten cikacak dedi konustuk.sonra gorumce beni aradi 3 gibi.aksam musteri gelecek yeni isletmeyiz destek oluyorlar sözde 6da geleceklermis bende o saatte yola cikacaktik daha once gelemezlermi dememle olllduuu ... simdi seni haslamayayim dedi.kaldim öyle sinirliyim zaten dedi ne oldu hayirdir dedim gayet ılımlı işle ilgili dedi.durdum durdum içime oturduesimde anladi anlatirken aagladim.aksi gibide kaynanam ve gorumcemde dukkana geldi.gorumcem ne dedim sana diyor bana esimde tersledi.kaynanam bakti gördü esim benden yana bombayi patlatti haber vermeden gelemicekmisiz diye.tabi konu bana döndü. Neyse biz iyiydik dün aksama kadar gorumce msj yazdi esime aksam konusalim diye bende kendi telimden söyleyeceğini bile bile abla ben seni şikayet etmedim dedim çünkü o öyle saniyormus ...anladi dedim annen hakkindada sen 5soyluyorsun ben 4 dedim vs gonderdim.tabi soylemis benim hakkimda konusacagimi nerden biliyormusum.o gun 3-4 kere arayıp sık boğaz etmisim ki arama kayitlarini esime gosterdim.tabi esim gelince tartistik ve bugunde annesini bana degismezmis.bosanalim bile dedi.ben simdi ne gibi bir yol izleyeyim.ben yuvamda mutlu olmak istiyorum sadece
Asla ona bir tercih sunmadim hatta öyle degince bende degismem annemi kimseye dedim.ben bugün kaynanami çağırayim mi gelmem dermi yada gelince uzatirmi hataliyimda aradim durumuna dusermiyim esim hic bisey demiyor baktim olay oldugundan beri annesini aramamis onada kiziyor gibime geliyor.gece uykusunda bana sarildi öptü rüyasında mi korktu acaba yada banami uzuldu seviyor yorum yaparmisiniz
Yaa eşlerimizide düşünelim böyle durumlarda
biraz ne olurr..
Bakın üzülüyor belliki,
bence çağırın kayınvalidenizi tatlıya bağlayın bian önce
Çünkü ortada gerçekten öyle
büyütülecek çokta ciddi bir durum
görmüyorum ben..
Hiçde o dediğiniz durumlara düşmessiniz..
Kayınvalidenize karşı ilgili bir gelin
durumuna düşersiniz sadece..
Herşey tamamen bir yanlış anlaşılmadan ibaret..
Ve arayı kimse bulmadığı için bu
yanlış anlaşılmalar almış başını gitmiş..
Size düşüyor arayı bulmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?