valla üzmeden aynı dediğiniz gibi tatlı tatlı söyledim.aman huzurunuz bozulmasın en kötü şeydir huzur bozukluğu diyor.ama dedim bizim hiç sorunumuz yoktu sizin yüzünüzden bu yüzdeyiz dedim bende.eşim pişman mı bilemiyorum bakışları mecburen konustuğundaki ses tonu sert.ben gidiyorum bile demedi tel konuşmasından anladım en yakın arkadaşıyla çıkacağını.ilk sarıldığı gece sarılmışstım ama dün gece içim istemedi çünkü gündüz yine küs beyefendi.o görümcemden nefret ediyorum.
bakın tatlı tatlı söylediğinizde sorunlar çözülüyor.. bakın hata sizin görümce ile kaynana dertleşilmez.. İkinizin de sıkıntısı aynı olabilir ama sizin söylediklerin karşıya yanlış aksettirilmiş yani siz bir söylemişsiniz bu kayınvalidenize iki gitmiş.. Hata sizin diyorum çünkü o bir sizden çıkmayacaktı ha çıktı görümcenizle olmayacaktı.. Neyse kayınvalide problemini aşmışsınız.. Benim merak ettiğim kayınvalidenize hi sıkıntımız yoktu şimdi eşimle aram bozuk diyince ne tepki verdi kayınvalideniz?
eşine gelecek olursak eğer bu gece de sarılırsa ona da tatlı dille yaklaş.. Biliyorum eşiniz suçlu ama bazı erkekler için özür dilemektense ölmek en iyisi.. bu yüzden bir de gece sarılınca konuşmayı dene derim.. Ama sertçe değil yumuşak bi dille..
o zaman eşinizle gündüz tatlı dille konuşmayı deneseniz yanaşmaz mı konuşmaya?
yazdıklarını tam okumadım
ama başlıktan korktum bende de 4 tane görümce var
çok güvenmemek lazım sonuç itibariyle yanisize tek tavsiyem eşinizle ilişkilerinizi veya diğer görümceler arası ilişkileri kısacası özelinizi hiç biriyle paylaşmayın.gün geliyor koz olarak kullanıyorlar.konunun kısaca özeti bu açıkçası...
kusura bakma ama seni tartakladı ise dediklerimin hepsini geri alıyorum.. Konu ne olursa olsun bunu yapmaya hakkı yok.. Bırak o uğraşsın senin gönlünü almak için..
her tartışmanızda boşanma lafının geçtiğini söylemişsin hoş bi durum değil.. Evlenip boşanmayı çocuk oyuncağımı sanıyor bu adam? Şakası bile kötü değilki tartışırken bu lafı etmesi bence eşinizin büyümesi lazım.. (üzgünüm bu yorumu yaptığım için ama içimden geçen bunlar)
Asil olay günü ise şöyle oldu.gecen cuma yemeğe cagirdilar il disina bende gorumceme oglum kalabilirmi diye sordum tamam dedi.neyse esim cuma sabahi arada ablama sor kacta isten cikacak dedi konustuk.sonra gorumce beni aradi 3 gibi.aksam musteri gelecek yeni isletmeyiz destek oluyorlar sözde 6da geleceklermis bende o saatte yola cikacaktik daha once gelemezlermi dememle olllduuu ... simdi seni haslamayayim dedi.kaldim öyle sinirliyim zaten dedi ne oldu hayirdir dedim gayet ılımlı işle ilgili dedi.durdum durdum içime oturduesimde anladi anlatirken aagladim.aksi gibide kaynanam ve gorumcemde dukkana geldi.gorumcem ne dedim sana diyor bana esimde tersledi.kaynanam bakti gördü esim benden yana bombayi patlatti haber vermeden gelemicekmisiz diye.tabi konu bana döndü. Neyse biz iyiydik dün aksama kadar gorumce msj yazdi esime aksam konusalim diye bende kendi telimden söyleyeceğini bile bile abla ben seni şikayet etmedim dedim çünkü o öyle saniyormus ...anladi dedim annen hakkindada sen 5soyluyorsun ben 4 dedim vs gonderdim.tabi soylemis benim hakkimda konusacagimi nerden biliyormusum.o gun 3-4 kere arayıp sık boğaz etmisim ki arama kayitlarini esime gosterdim.tabi esim gelince tartistik ve bugunde annesini bana degismezmis.bosanalim bile dedi.ben simdi ne gibi bir yol izleyeyim.ben yuvamda mutlu olmak istiyorum sadece
Kizlar fal bakmayi bilen varmi aranizda lütfennn
canım boşver falı fln hem günaha gircen hem hiç bişeye yaramıcak.yapman gereken sadece dua.ve eşinle adam akıllı konuşman.eşinin senın tarafını tutması lazım ne olursa olsun onu bi şekilde yola getir.
Ah be cnm kendi söyledikleri normal gelin söyleyince kötü. Aram kötü olsun istemiyorum ama kayinvalidem bile mesafeli ol diyor.gittiginizi aldiginizi soyleme diyor.bende hicbir adim atmayi düşünmüyorum. Bu bizi 5yilda 4.kavga ettirisi
ben daha evli değilken yaşadım şimdiden kararlar aldım gördüğümde görmemezlikten geliyorum ilerde evliykende hiç fazla muhatap olmıcam merhaba naber fln okadar yüzüme gülüşüne kanmıcam asla. boşver takma kafana bu olayıda atlattıktan sonra sende koyarsın sınırını asarsın suratını hakettiği gibi
Ben o kadar sicak kanliyimki bilmiyorum konuyu okudunuz mu ama gorumcem haddini aşıp beni tersliyor ben üzüldüm gözyaşı mi tutamadim diyede yine kendi küsüyor.pes bu kadar cirkeflik olur mu ben olsam hemen arardim kalbini kirdim istemeden derdim ama o kendini birsey saniyor.en iyisi mesafe aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?