gorumce dert oldu

Valla ben olsam hayatta çağırmazdım.Tatlının tadına doyum olmaz,bi tel açıp müsaitm sin kızm dese ölmez dimi.Oğlunun evine ne zaman girip çıkacağını koskoca kadın senden benden iyi biliyordur.Neden sizin anneniz çat kapı gelmiyor,her akşam sizde değil.Aman kızımın huzuru kaçmasın diye.Ama erkek annelerinn bu düşüncesizliği kendilerine hak görmeleri ilginç.Kocana gelince işte aile olduğunu anlayamayan erkekler böyle yapıyor(bir zamanlar benimki de böyleydi ben koyduğum mesafe sayesinde huzura erdim çok uğraştım ama sonunda ben kazandım.Önceleri aman kocam üzülmesin diye ses etmedim tepeme çıktılar.Şimdi ben üzüleceğime kocam üzülsün rahatsız olduğum herşeyi söylüyorum eşime bazen hiddetli bazen yumuşak artık takmıyorum ve inananırmısınz öyle huzurluyum ki şükür).Siz bir ailesiniz onun veya sizin aileleriniz ötede kaldı siz yeni bir ailesiniz eşinizin önceliği önce kendi yuvası olmalı.Görümcenize gelince annesini size çekiştirip sizin söylediklerinizi karşıya nasıl aksettridiği ortada, sanırım suçlayıcı bir dil kullanmış ki kaynananız pat diye deyivermiş.Sizde deyin kocamla birlikte müsait olamayabiliyoruz malum genciz anne,baş başa kalmamız gerekiyor anne eski kadınsın sen anlarsın de apışsın kalsın.

Bana gaz vermeyin yahueksik olsun yüzünü gormesem ozlemem ama esimle aram duzelsin istiyorum aynen oglumun evine gelemicekmiyim diyor.bugun kavga etmeden konuscam onun bize gelmesi bizim evliligimizden daha önemli sanki.esimede dedim biz daha kendi ailelerimizden cikamamisiz evlenmisiz diye.esim babasi oleli 2yil oldu birazda ondanda düştü üstüne. Birde bize maddi yardımı oldu arsa satti kredi cekti ama o kadarda annem verdi birazi borc 40.00 lira.o yuzdende annesine minnet hissediyor ve bebek bakiyor kaynanam

iyi olmak varken neden kötü olup ta dedikodu edersiniz haber vernmeden gelse evinizi dağınık görse ne olacak zaten zamanında beğenilmişsin ki gelini olarak kabullenmiş sonuçta o bir anne biraz haksızlık etmemişmisin birazda onu tarafından düşünsen iyi olur haber vermeden gelse ne olur.......................

Herkesin bir huyu vat ben bunu sevmiyorum ustelik o buraya dolmusla gelitor 20 dklik uzaklikta o geliyorum dese ne olur yada ben diyelim soyleyttirdim duydu dusunememis olabilir ama bundan sonra boyle devam etse ne olur.titizlik hastaligi var ben temizim o titiz gecen halilarima takti daha 6 ay olmadi yikatali illa yikatalim diyor anne nisanda diyorum israr ediyor beni biktirdi.illa zeytinyagi koyacakmisim her yemege anne oglun sevmez diyorum anlamaz diyor anliyor diyorum ablasinda yiyormus anlamiyormus esime soyluyorum hayir diyor annesine kiziyor gelmesi sorun degil sorun cikarmasi sorun

Çok takıntılı ve aceleci bir insan mısınız?
Konuyu açtığınızdan beri derdinize odaklanmış , sürekli uyarılmanıza rağmen yazdığınız mesajlar anlaşılmıyor.
Telefondan yazıyor olmanız bahane değil, bende telden yazıyorum ama kontrol etmeden mesajımı göndermiyorum .
Normal hayatınızdada buysa tavrınız eşinize kendinizi yanlış anlatıyordunuzdur.

ilk konuyu actigimda evt aceleyle ve bilen birine anlatir gibi yazmisim ama ozellikle son yazdiklarim soru cvp halinde nerde anlasilmadigimi merak ettim gercekten

Bakın son mesajınız; nokta yı kısıtlı kullanıyorsunuz,virgül yok. Anlamak için 3 kez okudum.

Ara düzeltmek için tek kişinin çabalaması yanlış canım.Bende aynı şeyleri yaptım ses etmedim,ezildim büzüldüm ama yaranılmıyor.Sizin annenizin yaptığı asla göze görünmez ve görünmeyecektir.Ama söz konusu kaynana olunca işler değişir.O yaparsa ooooo dağlar gibi olur.Valla amacım gaza getirmek değil alttan aldıkça tepene çıkıyorlar ben bunu bilir bunu söylerim.Bizzat yaşadım gördüm.

kadın okadar yardım etmiş yinede yaranamamış gelinine.tuhafsınız

bir şey anlayabilseydim bi yorum döktürecektim çok çaba harcadım ama olmadı

Haklisiniz o anne buyuk o beni kirinca ben alingan oluyorum.ben kirinca suclu.yorumlarniz icin tsk ederim bundan sonra daha mesafeli olucam

Arkadaslar anlayan anliyor anlamadım diye yorum yapmaniza gerek yok.kac kere acikladim sebebini bakmayin konuma yorulmasin kafalariniz günah.

kadın okadar yardım etmiş yinede yaranamamış gelinine.tuhafsınız

Oğlunun yoğun ısrarları yuzunden oğluna yaptı. Ben bosansam bana ne faydasi olur.hersey para pul mu ben öyle bir insan değilim.kuyumu kazmasin laf sokmasin hayatımızın bu kadar icinde olmasin.istedigim sadece bu

Kırmayın kayınvalidenizi,
kimin nekadar yaşayacağını kim bilir..?
Şu 3 günlük dünyada güzel güzel
alttan alıp anlaşmak varken,
değer mi sizce eşiniz üzülüyor..
Eminimki anneniz (kayınvalideniz)'de üzülüyor..
Çok mühim bir durum yok ortada..
Bence değmez kimseyi kırmaya..

Kizlar kayinvalidem dun geldi.baya güzel konuştuk. Söylediğim şeyin kötü birsey olmadığınin kendisi de farkina varmıs.lutfen esimi karistirmayalim ben söylemiyorum seni.sende beni şikayet etme bana söyle dedim.cok iyiydik gece kaldi sabah kahvaltı yapti gitti.ama suan sorun esim annesi varkende yokkende konuşmuyor. Bende konusmuyorum simdide arkadasiyla cikti.benimle mutlu olmadigini ve bosanmak istediğini söylemişti son kavgamizda.ve simdi yokmusum gibi davraniyor.cok cnm aciyor.kayinvalidem ise beni sevdi ogluna konussana falan demis tum gece. Bak dedim kayinvalideme ablamla sizin eseriniz olsun geçer pekisir böyle diyor.esimin tavri normalmi.2gecedir de sariliyor uykusunda normalde sarilmaz.neolur bi yorum yapin:2:

Son düzenleme:

ya herkes kayınvalinizi üzmeyin falan demiş ama bence herkes yerini bilmeli kayınvalideyse o oğlanı artık everdiğini bilmeli.. Alttan almanızı tavsiye etmem çünkü alttan alınca ezilirsiniz.. Lafınızı çekmeyin ama sert sertte söylemeyin.. Gülerek canımlı cicimli söyleyin demek istediğim siz üzüleceğinize onlar üzülürsün.. Yani benim felsefem "ben üzüleceğime karşımdaki üzülsün laf bana dert olacağına ona dert olsun.." dur.

Eşinize gelelim gece sarılma huyuna anladığım kadarıyla eşiniz özür dilemeyi sevmeyen birisi.. Bence dediğinden pişman ama ilk adımı da sizden bekliyor gibi.. gece sarıldığında siz de ona sarılmayı deneyin..

Son düzenleme:

valla üzmeden aynı dediğiniz gibi tatlı tatlı söyledim.aman huzurunuz bozulmasın en kötü şeydir huzur bozukluğu diyor.ama dedim bizim hiç sorunumuz yoktu sizin yüzünüzden bu yüzdeyiz dedim bende.eşim pişman mı bilemiyorum bakışları mecburen konustuğundaki ses tonu sert.ben gidiyorum bile demedi tel konuşmasından anladım en yakın arkadaşıyla çıkacağını.ilk sarıldığı gece sarılmışstım ama dün gece içim istemedi çünkü gündüz yine küs beyefendi.o görümcemden nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…