- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.336
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
4 yasinda. Dugun oyle olur diye değil. İcimi huzursuzluk kaplıyor.oglumla yolculuk.kv yardimci olucagini soyledi ama arkasindan kosturamaz mesela.benim oglum yerinde oynayan bi cocuk degil ordan oraya kostururÇocuğunuz kaç yaşında. Hem bu her zamn olan birşey değil çok yakınınız mecbur gidilmesi lazım. Sizin düğününüz öyle oldu diye her düğün aynı olamaz değil mi ?
Giderim belkide bilmiyorum. Gunlerdir huzursuzum bu yüzden kv söylediğimde.tamam sıkıntı etme kinaya tek gelirsin birsey olmaz diyicegini düşündüm.tam tersi bir cevap aldim.suan kendimi alistirmaya çalışıyorum.iki gun disimi sıkayim diyeEsinizin kardesinin dugunu. Esinizin hatrı icin gitmeniz gerekiyor. Yoksa gorumce bir omur bunu unutmaz, bu da esinizle iliskinizi bozabilir.
Mecburen giderdim heraldeTabi ki gitmelisiniz. Kendi kardeşiniz olsa gitmiycekmisiniz?
Ben gitmezdim. Benimde çocuğumun özel bir durumu var, bilen bilir. "Çocuğumun durumunu biliyorsunuz. Bu yolculuk onun için çok zorlayıcı olur" der, sıyrılırım işin içinden. Birşey söyleyeni bencillik ve dusuncesizlikle suçlarımMaalesef cikaricak. Uzun yol birde ozel durumu olmasa bile büyük ihtimal her cocuk sorun cikarirdi.biz bile dayanamiyoruz yolculuga o nasil dayansinki hicbir fikrim yok
Ben gitmezdim. Benimde çocuğumun özel bir durumu var, bilen bilir. "Çocuğumun durumunu biliyorsunuz. Bu yolculuk onun için çok zorlayıcı olur" der, sıyrılırım işin içinden. Birşey söyleyeni bencillik ve dusuncesizlikle suçlarım
Eşinle otur konuş derim .."o gün oğlumuz her zamankinden daha huzursuz olursa ,ağlar ve alamayacağı birşeyi almak için aşırı ısrarı olursa ne yapmayı düşünüyorsun ? Siz evsahibi olacaksınız oğlumuzun peşinde onun gönlünü yapabilecek misin ?" Annesinin yardımı hiçbirşeye yaramaz zaten kızın annesi olarak her resimde ortamda olması gerekecek..eşin oğlunun peşine dolansa kardeşi ile o gün resim bile çektiremeyebilir ..Ben benzer bir durumda gitmezdim ama onların günü keyifli geçsin diye yapardım bunuKv öyle söyledi ayni gun doneriz dedi.
Aslinda napicagini kestiriyorum. Çok huzursuz olucak bir dakika yerinde duramicak ordan oraya kosturmak istiyicek.surekli bende arkasindan kosturucam.biz hastane bile giderken kan ter icinde kaliyorum peşinde kosturmaktan.. düğünlerede sogugum
Önce çocuğunun durumu. Emin ol, o düğünde kimse sana yardımcı olamayacak. İstese de olamayacak. Eğer çocuğun bu düğünün temposunu ve karmaşasını kaldıramazsa maddi manevi bunun yükünü sen oğlun ve eşin çekeceksiniz.Okadar kararsizimki bende ferb bilmiyorum napicami.gunlerdir bunu düşünüyorum.beni anlarsin cok zor olacak bizim için
Kaç saat yolOkadar kararsizimki bende ferb bilmiyorum napicami.gunlerdir bunu düşünüyorum.beni anlarsin cok zor olacak bizim için
Bakin sehrimde bulunan kinaya sartlarimi zorlayıp gidiyorum zaten.dugunun baska memlekette olmasi beni daha da itti.cocugum otizmliKaç saat yol
Dediğim gibi çocuğu fanusun içinde büyütüyor degilsinizdir diye düşünüyorum
Teyzesinin dayısının düğünü olsa kendinizi zorlar şartları ayarlar çocuğu mutlu etmeye çalışırdınız yolu keyifli hale getirebilirsiniz pekala. Çocuğun hastalığı mi var özel durum dediginiz şey nedir
Kinada yaninda olucagim zaten beni zorlayacak kısım düğünün baska sehirde olmasiGörümceniz aynısını size yapsa bin tane laf söylersiniz. Eşimin kardeşi yani çok özel bir durum olmadığı sürece en mutlu gününde yanında olmamak nedemek..
Aktarmali var oda 12 saatten basliyor arabayla 5 saatDüğünde ölümde bizler için derler. Yaşadığınız cok acı ve unutulmayacak bir olay. Böyle eş ailesi durumları olunca bazen istemesekte katılmamız gereken davetler oluyor. Sonrasında sürekli milletin ağız kokusunu çekmektense gider herkese ben söylenir dururum daha iyibakin iste cocuk durmadi oyle oldu boyle oldu vs.. bir daha da ısrar etmezler. uzak yol demissiniz ama uçakla gidilmiyor mu. En azindan en fazla 1 bucuk saat olur stresiniz. Otobüs veya özel araçla saatlerce yol gitmektense.
Esim bile değil sadece ben.kayinpederim vefat etti. Evin tek oğlu eşim ordaa misafirlerle ilgilenmek zorunda ,Önce çocuğunun durumu. Emin ol, o düğünde kimse sana yardımcı olamayacak. İstese de olamayacak. Eğer çocuğun bu düğünün temposunu ve karmaşasını kaldıramazsa maddi manevi bunun yükünü sen oğlun ve eşin çekeceksiniz.
Yatılı değilse bir günlük idare edilir bence canım çocukların yola pek tahammülü yok haklısın kayınvaliden de yardım edeceğine söz vermişse yolu eğlenceli hale getirmeye çalışıp kısa molalarla gidilebilir gibiArabayla gidicektik.kv ben sana yardim ederim demisti günübirlik gidis geliş olacakti
Konu sahibi konularını bildiğimizi düşünerek yazmayı ihmal etmiş ama otizmli bir oğlu varGörümceniz aynısını size yapsa bin tane laf söylersiniz. Eşimin kardeşi yani çok özel bir durum olmadığı sürece en mutlu gününde yanında olmamak nedemek..
Arabada fazla sorun cikarmaz normalde ama uzun yol olunca sorun cikarirmi emin değilim.en son bebekken uzun yola ciktim oglumlaYatılı değilse bir günlük idare edilir bence canım çocukların yola pek tahammülü yok haklısın kayınvaliden de yardım edeceğine söz vermişse yolu eğlenceli hale getirmeye çalışıp kısa molalarla gidilebilir gibi
Yatılı değil ama ayni gun icinde gidilip donulucekYatılı değilse bir günlük idare edilir bence canım çocukların yola pek tahammülü yok haklısın kayınvaliden de yardım edeceğine söz vermişse yolu eğlenceli hale getirmeye çalışıp kısa molalarla gidilebilir gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?