Görümce, es, gelin...

capricorn87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
2.011
1.714
83
Merhabalar konu ama sebebim vıcdanımla celişmem.sızlerınde fikrini almak istıyorum lutfen yardımcı olun... Esimin ailesi Benım ailem ve biz uc farklı sehırde yasıyoruz bir yasında bir oglum var ve gorumcem dogum gunu üçün geldi. İlk geldiğinde sürekli bilet bakayım fln diyordu ben kal fln dedım bı kac gün daha kalayım dedi ama sımdı Bü ara giderime dondu olay 20 gunu gectı ve benim ailemden birisi gelse bı kac gun durur ve planlıdırlar su gun gideceğiz dıye gelirler bu yuzden mi rahatsız oldum benim ailem mı tuhaf diyorum acaba e kadar son da esimin iş yerine ziyarete gıttu birisi sana guzel Bi hastaneden ıs bulayım filan demiş bana söylemek yok hemen cv ler verilmiş esıme o kadar kırgınım ki resmen adam yerine konmadım ve esim telda annesine dıyo ki ee sende gelirsin kendi kızları kv ile yasayacak dıye sevdiği kişiden ayırdılar gorumcem ne zaman konuşsa asla evde 3.kişiyld yasamam diyorken ben neden yasıyorum özel hayat diye bısey kalmadı gecenın korune kadar oturuyoruz sonrada uykumuz geliyo esim kardes gıbı olduk fln dıyo :) bu yuzden mı sallamıyor nedır daha 1ay önce annesine karımın dedikodusunu yapma bı daha o sizun gıbı üçten pazarlıklı degil fln dedi hatta annesi dogum gunune gelmeyeceğim deyince zaten gelince kavga cıkar tip duruyorsun fln dedi evin düzeni alt ust oldu yardım ediyo sağolsun ama herşeyi Bü yere tıkmiş bulamıyorum düzelince alınıyor bunaldım ıyıce bugun iş konusunu duyunca suratım asıldı bişey demedim ikisinde ama gorumcem abi boşver ben bizim orda bulayım fln demeye basladı esımle konuşsam direk ne var kardesim kalınca ne oluyor der cunku aynı seyı kardeşimin okuduğu sehırde kadro imkanı buldugmdada demişti gelir bizimle kalır isterse yurt zor oluyor biz cok cektık vs dıye ve benim kardesim gelip burda iş buldum dese sevinir akrabalık bağları cok kuvvetli sizce ne yapayım esımle konuşayım mi gorumcem e de acık bir sekilde oyle birseyı kabul etmeyeceğimi söyleyeyim mi normalde asla içimde tutmam ilk defa susuyorum patlamak uzereyım sankı esim benden sıkılmış o yuzden evde birisi kalsın istıyo dıye dusunuyorum bana sorma geregı duymadıkları üçün cok kızgınım bileti alıp hadi git diyecek kadar cook mu kotuyum bilmiyorum ama cok kırgınım

Ya işte böyle insanlara nezaketen de olsa Birqz daha kal demeyeceksin. Nezaket nezaketli insana yapılır.

Çok karışık anlatmışsın falat anladığım kadarıyla

Görümcen orda iş bulmaya muhtaç değil sanırım. Yaşadığı yerde de bulabilir. Muhtaç olmamasına rağmen şöyle ev ev üstüne mevzularından irite oluyorum. Allahım, bu kadar nefret ederken başıma verme.

Çok karışık yazmışsın
Anladığım kadarıyla gorumcen 20 gündür sende birde is icin cv vermiş
Kabul etme esinle konuş
Rahatsız olduğunu burda nasıl yazdiysan konuş
Konuşun diyorum...
Ev ev üstüne olmaz deyin
Kendi kocanizla konuşun
Niye kendi kocasına anlatamaz bir kadın ?

Görümcen sizin yasadıgınız sehirde iş bulursa temelli mi sizde kalacak anlamadım o kısmı

Cok basit. Ne benim ne senin kardesin omurluk kalmasinlar.

Insanin bir aile duzeni vardir.
Bilmiyorum ama esinle yatarken konusabilirsin. Neden bana is aradiginizi deme geregi duymadin diye. Soyleseydin ev bakardik kardesine filan derdin. Benim kv gelecek 4-5 hafta kalir. Ve ben bunalim...

Cok basit. Ne benim ne senin kardesin omurluk kalmasinlar.

Insanin bir aile duzeni vardir.
Bilmiyorum ama esinle yatarken konusabilirsin. Neden bana is aradiginizi deme geregi duymadin diye. Soyleseydin ev bakardik kardesine filan derdin. Benim kv gelecek 4-5 hafta kalir. Ve ben bunalim...
Ya esıme gore cok normal benim annem filan geldiğinde yalvarıyo kalın biraz daha biz hasret kalıyoruz fln diye ters bırsey söylediği an ikisinide gozumden görmeyecek bı yanım konuşma üç olursa konusunda dıyo ama sustukça çatlamak uzereyım

Ya esıme gore cok normal benim annem filan geldiğinde yalvarıyo kalın biraz daha biz hasret kalıyoruz fln diye ters bırsey söylediği an ikisinide gozumden görmeyecek bı yanım konuşma üç olursa konusunda dıyo ama sustukça çatlamak uzereyım

Canim hasret kaliyoruz. Diye yazdigin yerden sonrasini anlamadim.

Bu erkekler hic ortayolu bulamiyor galiba. Bir dengeleri yok.
Biraz omceki konuda kocasinin misafirleri hic istemedigini yazmis arkadas. Sizinki ise misafir duskunu :) bir ortayolu bulamiyorlar. Ama en azindna senin ailen benim aile ayrimi yapmiyor.
Ben asla kabul edemezdim devamli birinin yasamasini yanimda. 4.5 haftaya katlanamiyorum.
Misafir dedigin yakin akraba anne babada dahil max. 2 hafta.

Çok karışık yazmışsın
Anladığım kadarıyla gorumcen 20 gündür sende birde is icin cv vermiş
Kabul etme esinle konuş
Rahatsız olduğunu burda nasıl yazdiysan konuş
Konuşun diyorum...
Ev ev üstüne olmaz deyin
Kendi kocanizla konuşun
Niye kendi kocasına anlatamaz bir kadın ?
Valla sinirden saçma yazmışım kusuruma bakmayın olur mu evet haklısın ama biz hıc bısey konuşamıyoruz ve cook sıkıldım mesela tartışırız sonra kendiliğinden Bü şekilde konuşmaya başlarız sorun neyse konuşalım derim of yok bı sorun det kacar ama bı kavgada ne bırıktırdıyse söyler bende sayarım ve tartışırız konuştuğum an diyecek ki ne olmuş aksamdan aksama gelir gecer yatar ve sorun su benim ailemden birisi gelse onada aynı davranır

Çok karışık anlatmışsın falat anladığım kadarıyla

Görümcen orda iş bulmaya muhtaç değil sanırım. Yaşadığı yerde de bulabilir. Muhtaç olmamasına rağmen şöyle ev ev üstüne mevzularından irite oluyorum. Allahım, bu kadar nefret ederken başıma verme.
[/QUOTE
ALLAH VERMESİN CANIM :) hayır kendi kızlarına gorumcesk yerlesse kan cıkar yasadıgı Şehir gayet buyuk Bi yer hatta bugun iş üçün aradılar bile yasadıgı yerden haftaya gorusetım demiş

Kendi hayalerini ona karsi soylerek .. " og ne guzel kendi hayatin, cevren, evin barkin olacak calistinda " dersin .. Maasin olup neler yapardin kendi ozel yasaminda evinde vs vs gulumserek anlat.. Belki anlar :KK66:

Kendi hayalerini ona karsi soylerek .. " og ne guzel kendi hayatin, cevren, evin barkin olacak calistinda " dersin .. Maasin olup neler yapardin kendi ozel yasaminda evinde vs vs gulumserek anlat.. Belki anlar :KK66:
Valla güzellikle konuşuyorum donunce su kursa git vs diye dun esim demıskı ne yapacaksın donup kal hemde capfıcorna yardım edersin yoruluyo cocujla dıye sabah bana durup dururken dıyo ki arkadaşımla buluscam haftasonu abim boyle dedi burdan bi ise baktım tam aradığım gıbı ama olmaz ki iste yok baktım kasımda uzak biletleri 20tl ama Kasım gec olur cok durdum baktım suratına nette Kasım biletlerini actım bak Ekim ayıyla aynı hem dediğin gibi gec olur kursları fln kaçırma dedeım ne zaman gideceksin indirilirken al istersen dedım ağzını gererek bilmem artık bakarız dedi

Back
X