- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Niye o kadar tırmaladınız kadını? Bir yerden sonra haklı olarak tepki vermiş. Bunun üstüne bir de laf mı sokacaksınız?
Özürlük bir durum yok canim, ailenin yanında bana bağırması normalmi?
Hayır bence yapmayın. Daha da kötü olur. Bu olay hiç yaşanmamış gibi yapın. O filmin fragmanını gördüm ,filmdeki pek de iyi bir görümce değil gibiydi. Kadının alınması normal,belki yerinde olsanız siz de alinirdiniz. Bu konuyu kapatın bence,bir şey demeyin. İş uzar,atisirsiniz gibi geliyorWhatsApp dan direk güzel birşeyler yazmak istiyorum
Neden hala laf sokma derdindesinizSelam hanimlar,
Sizin aklınıza fikrinize ihtiyacım var. Konumu kısaca özetlemeye calisayim.
Kasım ayında facebookta görümcefilminin fragmanına sadece komik diye görümcemi etiketledim sonra görmedi sandım bende unuttum gitti. Kendisiyle aramızda uzun bir mesafe var. Buna rağmen sık sık görüsürüz, bu buhaftasonuda eşimin ısrarı üzerine gitmek zorunda kaldim, laf arasinda abla seni etiketlemistim gördünmü dedim sadece hı hı dedi ve konu kapandi. Kahvaltida hoş beş sohbet derken tüm aile bir arada iken bi konu oldu bende aşk olsun abla seni görünce filmine götürmüycem dedim kendisi bir hısımla kalktı Şakaya vurarak bağırmalı parmağını sallayarak bu beni internette rencide etti, beni herkesin önünde rencide etti beni etiketlemis arkadaşları negativ yorum yapmış v.s. diyerek gitti, ben şaşırdım kaldım öylece, nee haberim yok görmedim dedim ve facebook kurcaladim. Baktığımda yabancı insanların şakalasip güzel şeyler yazdığını gördüm, neyse kendisi hemen mutfağa gitti ve benim cokk kırıldığımi gördüki hakkını helal et öyle seyyapmak istemedim v.s. dedi ama ben cevap vermedim konuşmaları göstermek için bakarız diyebildim sadece.
Şimdi sizden ricam ben onu kırmadan kendi kırıldığımi söylerek nasıl inceden inceden laf sokabilirim.
Aslında hiç degilim, peşinde abla abla dolanmaktan tepeye cikardim , level atamanın sonucuyla azarlamaya kadar geldikKarşılıklı ödeşmişsiniz,sen onu kırmışsın o da seni,niye uzatmanın peşindesinki özür de dilemiş kadın.bazen gelinler de fesat oluyormuş
Selam hanimlar,
Sizin aklınıza fikrinize ihtiyacım var. Konumu kısaca özetlemeye calisayim.
Kasım ayında facebookta görümcefilminin fragmanına sadece komik diye görümcemi etiketledim sonra görmedi sandım bende unuttum gitti. Kendisiyle aramızda uzun bir mesafe var. Buna rağmen sık sık görüsürüz, bu buhaftasonuda eşimin ısrarı üzerine gitmek zorunda kaldim, laf arasinda abla seni etiketlemistim gördünmü dedim sadece hı hı dedi ve konu kapandi. Kahvaltida hoş beş sohbet derken tüm aile bir arada iken bi konu oldu bende aşk olsun abla seni görünce filmine götürmüycem dedim kendisi bir hısımla kalktı Şakaya vurarak bağırmalı parmağını sallayarak bu beni internette rencide etti, beni herkesin önünde rencide etti beni etiketlemis arkadaşları negativ yorum yapmış v.s. diyerek gitti, ben şaşırdım kaldım öylece, nee haberim yok görmedim dedim ve facebook kurcaladim. Baktığımda yabancı insanların şakalasip güzel şeyler yazdığını gördüm, neyse kendisi hemen mutfağa gitti ve benim cokk kırıldığımi gördüki hakkını helal et öyle seyyapmak istemedim v.s. dedi ama ben cevap vermedim konuşmaları göstermek için bakarız diyebildim sadece.
Şimdi sizden ricam ben onu kırmadan kendi kırıldığımi söylerek nasıl inceden inceden laf sokabilirim.
aranızdaki ilişkiyi bilemiyorum ama ben olsam yapmazdım gerek yok birinin hasasiyetlerinin üzerine gitmeye ha sizi yoran bir ilişkiniz varsa daha az görüşünFilmin linkinimi atSam acaba
Yaş kaç? hey Allahım ya kaldımı hala böyle şeyler durumunuza ne yazıcaksınız merak ettim kınama kınadığın şeyi yaşamadan ölmezsin miWhatsApp dan direk güzel birşeyler yazmak istiyorum
100 kişiye sorduk populer cevap aldık derler ya işte bu hanımefendinin size cevabıda öyle bencede kaşınmayın üzülürsünüz :)Neden inceden laf sokuyorsunuz ki, karsilikli yanlis anlasilma olmus diyin kapatin konuyu, gereksiz macera yaratmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?