Görümce filmi ve benim görümce

• Konu Sahibi Konu Sahibi nirra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen zaten etlketi yapinca laf sokmus olmussun ki..Ustune bide durumdan hakli cikmayi bile basarmissin..Ne ugrasiyosun dertsiz basina dert arama..Ne bos isler bunlar yaaa

Senin ki çok hassasmış :) benim böceğin suratına tükürsen sırıtır

Niye o kadar tırmaladınız kadını? Bir yerden sonra haklı olarak tepki vermiş. Bunun üstüne bir de laf mı sokacaksınız?
Özürlük bir durum yok canim, ailenin yanında bana bağırması normalmi?

WhatsApp dan direk güzel birşeyler yazmak istiyorum
Hayır bence yapmayın. Daha da kötü olur. Bu olay hiç yaşanmamış gibi yapın. O filmin fragmanını gördüm ,filmdeki pek de iyi bir görümce değil gibiydi. Kadının alınması normal,belki yerinde olsanız siz de alinirdiniz. Bu konuyu kapatın bence,bir şey demeyin. İş uzar,atisirsiniz gibi geliyor

Neden hala laf sokma derdindesiniz
Hakkını helal et demiş kırıldığınızı görerek

Karşılıklı ödeşmişsiniz,sen onu kırmışsın o da seni,niye uzatmanın peşindesinki özür de dilemiş kadın.bazen gelinler de fesat oluyormuş
Aslında hiç degilim, peşinde abla abla dolanmaktan tepeye cikardim , level atamanın sonucuyla azarlamaya kadar geldik

Püfff saçmalığa bak. Şakadan, takılmaktan anlamayan insanlara şaka yapma bi daha. Kaldıramıyo demekki. Ne var bunda yani o filme etiketlediysen? Gülsün kahkahasını atıp esprisini yapsın hoş beş muhabbetiniz olsun ne var rencide olacak?

hani internette bi şarkı dolaşıyodu bi ara ''kaynana şarkısı'' yazsanız çıkar zaten, bizim gelin yan odadayken o şarkıyı paylaşıp annemi (yani görümcesini) etiketlemişti, annem de ananemin (yani kayınvalidesinin) yanında açıp dinlemişti, sonra hep beraber kahkaha gırgır şamata falan...
bazı insanlar hayattan tat almayı hiç bilmiyorlar. mesafeli ol bu görümceyle.

Hatali olan sensin, ozur bekleyen sensin. Hala da laf sokma pesindesin.

Gelin görümce meydan savaşı . Siz bunları yaparken yuvanızdan da huzuru kaçırabilirsiniz dikkat edin.Madem bu kadar rahatsızsınız huyunu biliyorsunuz mesafeli durun.

Filmin linkinimi atSam acaba
aranızdaki ilişkiyi bilemiyorum ama ben olsam yapmazdım gerek yok birinin hasasiyetlerinin üzerine gitmeye ha sizi yoran bir ilişkiniz varsa daha az görüşün

Neden inceden laf sokuyorsunuz ki, karsilikli yanlis anlasilma olmus diyin kapatin konuyu, gereksiz macera yaratmayin.
100 kişiye sorduk populer cevap aldık derler ya işte bu hanımefendinin size cevabıda öyle bencede kaşınmayın üzülürsünüz :)

Neden laf sokmaya çalısiyorsun? Biri sana böyle yapsa hoşuna gider mi empati yap.

Ne laf sokması bence guzelce anlat karsındakıne knusun anlasın yanlıs anlasılmayı sonlandırın bence gorumcen pek mınnoş bı kadınmış kı rencıde oldugunu sakayla sylemıs snrada saka ıcın bıke senden ozur dılemıs bu durumda laf sokmak sacma olur... rencıde oldugunu gırdugunuz halde ustune gıtmeyın sızde gonlunu alın konu kapansın atraksıyona ıhtıyac varsa bıle naıf grumcene catma canım

Size bagirmasindan bu kadar rahatsiz olduysaniz bundan sonra araniza mesafe koyarsiniz olur biter, liseli kizlar gibi imali iletilerle falan komik duruma dusurmeyin kendinizi.
4 gorumce sahibiyim ve kimsenin gorumcesi degilim. Ama gorumcelerimden hicbirine faceden video paylasayim, inceden laf sokayim gibi bisey aklima gelmedi simdiye kadar, yaptiklari bir seyden rahatsız olursam da acikca oturur konusur cozumler oyle kalkarim masadan. Ergen gibi laf sokmak ne? Dusmaniniz degil o sizin akrabaniz, bir ömür yuzyuze bakacaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…