Kaybedecek bişey yokki, o beni ailesinin yanında azarladi bağırdı çağırdı oysa biz birlikte izleyelim diye plan yapiyorduk. Ha su bir gerçek eşimi çok yönetiyor ve bende bazen kendisinden yardım dahi alıyorum mesela abla ben desem yapmaz sen söyle diye gibi. Ben aramızin güzel olduğunu sanmıştım ondan gelen elektrikten dolayi . Neyse yarın artık açıklayici bir mesaj atarım kasıtlı kendisini kırmak istemediğimi v.s. söylerim.Bir film yüzünden görümceni tamamen kaybetmeye değer mi??
Heran değil konuma ilgili sadece. Cevap vermesem yazılanlara yine konuyu açtı kendi yok denecek .Ne diye laf sokma hırsı? Kadın alınmakta haklı o halde , sen her an laf sokma peşindesin.
Heran değil konuma ilgili sadece. Cevap vermesem yazılanlara yine konuyu açtı kendi yok denecek .
Evet çok içime oturdu o bağrınca sustum ortam gerilmesin diye hiç bir şey söylemedim eğer konuşsaydim onu Kırardım , bu yüzden sustum yuttum. Mesajları bulup onların benim arkadaşlarım olmadıklarını söylenenlerinde güzel şeyler olduğunu göstermek daha iyi olur diye düsündüm. Daha önce dediğim gibi onu kırmadan kendi kırıldığımı nasıl ifade edebilirim ayrıca tabi inceden mesaj vermekte istiyorum. Ama maşallah az kaldı taslanmamaVerdiğin cevaplara demedim. İlk mesajına göre yorum yaptım. Nasıl laf sokarım diyorsunya.
Şimdiye kadar hep sustum kardeşlerinin yanında kendini fazla yüksekte görüyor, bana bağırıp gereksiz yere azarlamasi fazla geldi artik. Bi dur demem gerekiyor bu yüzden ilkdefa ona cevap vermek istiyorum
Boyle seyler telefonda ustelık mesajla halledılmez yuz yuze samımıyetle konusmak gerekır bana msjla acıklama yapanı ben hıc cıddıye almam ne o zorla kusura bakma der gıbı ne munasebetKaybedecek bişey yokki, o beni ailesinin yanında azarladi bağırdı çağırdı oysa biz birlikte izleyelim diye plan yapiyorduk. Ha su bir gerçek eşimi çok yönetiyor ve bende bazen kendisinden yardım dahi alıyorum mesela abla ben desem yapmaz sen söyle diye gibi. Ben aramızin güzel olduğunu sanmıştım ondan gelen elektrikten dolayi . Neyse yarın artık açıklayici bir mesaj atarım kasıtlı kendisini kırmak istemediğimi v.s. söylerim.
Ay kızlar valla beni yordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?