Görümce filmi ve benim görümce

• Konu Sahibi Konu Sahibi nirra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok teşekkür ediyorum demek istediğim tamda buydu. Oraya yorum olarak kahkaha koyması ardından ailesinin yanında üstünlük taslamak için rencide etti diye azarlamasi beni işte bu ikiyüzlülük kırdı. . Ve ben artık Susan taraf istediği zaman ezecegi kişi olmak istemiyorum. Birazcik hani ufacik bi dur demek istiyorum

Kusura bakmayın ama gerçekten dışardan objektif bi şekilde bakınca ; üstüne gitmişsiniz kadının patlamış üstelik özür de dilemiş daha ne yaniiii
Facede etiket olayından hoşlanmamış olabilir bu çok normal herkes aynı şeylerden eğlenicek diye bişey yok bunun için suçluyamazsınız kadını. Israrla bi tepki versin diye uğraşmışsınız üstelik. Siz tekrar tekrar konuyu açmasanız kadının bağıracağı filan yokmuş. Daha da üstüne gitmeyin . bence tabi

Evet gerçekten güzel tanimladiniz. İşte bende kırıldığımi onu kırmadan inceden söylemek istiyorum ama nasıl bunu yapamiyorum. Kırmayım tatsizlik olmasın diye hiç karşılık vermiyorum ama ben kirildigimla kaliyorum

Hadi itiraf et
Boyle olsun dıye yaptın degıl mı
Aramda mesafe olan bırını etıketlemem
Eyıketledıysem gordunmu dıye dıdıklemem
Kırıldıgını soyledıgınde bana akıl verın ona laf sokarım demem
Gelin hanım sende az degılsın hani

Bence konuyu uzatmayın

Yok canım ileti degil. Direk mesaj yazacam eğer arasam sesini duyunca vazgeçerim söylemekten. Ama o beni kirarken niyeyse problem olmuyor içindekileri söylüyor rahatöiyor ben saf saf bakakaliyorum öyle

Yok vallahi severim kendisini sırf espri olsun diyeydi

Yok canım ileti degil. Direk mesaj yazacam eğer arasam sesini duyunca vazgeçerim söylemekten. Ama o beni kirarken niyeyse problem olmuyor içindekileri söylüyor rahatöiyor ben saf saf bakakaliyorum öyle

O zaman oturup konussaniz olurdu ama su an yaparsaniz sadece uzatmis ve sorun yaratmis olacaksiniz. Gercekten gerek var mi boyle bir seye? Caniniz mi sıkılıyor, baska şeylerle ugrasin, bos yere germeyin ortami.
Bidaha aranızda boyle bir durum olursa sessiz kalmaz cevabini verirsiniz ama simdi konusulup kapatilmis bir konuyu yeniden acmanin ari kovanina comak sokmaktan farki yok.

Yok vallahi severim kendisini sırf espri olsun diyeydi
Sırf espırı olsun dıyeyse facede sadece senın ve onun gorebılecegı gızlılıktr veya whatsapda da paylasabılırdın
Kımı ınsan mesafe sever bende hoslanmam mesela boyle cıvık hareketlerden buna saygı duymak lazım kı o fılmdekı gorumce seytan tiplemesınde
En kısa zamanda deli gelin fılmınde etıketlenmenız umıdıyle

Laf sokma sebebi ne ben onu anlamadım. Görümceniz alıngan işte yani kimi insan şaka kaldırır kimisi kaldıramaz. Bunun için niye laf sokulsun, kusura bakma alınacağını düşünemedim deyin geçin yani. Özellikle Görümce filmi, Görümce filmi diye vurgulamak da yani sanki sen de öyle şirret bir görümcesin bak seni götüreyim de izle gibi bir mesaj vermiş, alınması doğal.

Anlatıyorum ya tatlım... Senın kırılmaya hakkın yok cunku sen gırumcenı uzmussun kadın uzuldugunu sylemıs bunun ıcın bıke senden ozur dılemıs bu durumda uzulecek kırılacak bır sey yok senın acından. Sen gıdıp kadına dıyeceksın kı abla o aksam kalabalıkta knusmadık ama ben esprı yaptım senı uzmek ıstemedım senın o gordugun yorumlarda benımle alakalı degık onlar benım arkadasım degıl, fılme yorum yapan tanımadıgımız kısıler sen yanlıs anlamıssın bana darılma kırılma de sonrada opusun bu olay kapansın sen hem rencıde etmıssın (amacın bu olmasada) hemde kırıldım dıyosun sen neye kırıldın ? Kadın senden ozur dılemıs ya artık sıra sende her ınsanın sabrı vardır kadının ustune gıtme

Yorum yapmış hatta kocaman kahkaha atmış , buna rağmen ters davranması beni gerdi

Yorum yaptiysa neden gordun mu diye soruyorsun bu ne celiski? Ya yorum yapmadi ya da yapti ama sen begenmedin.
Kadin zaten ilk basta tepki vermemis belliki rahatsiz olmus. Uzerine birde sormussun, iyice rahatsiz olmus, tepki vermesi gayet normal.
Yilanin yuvasina comak sokup, "ay yilan beni soktu" demek gibi birsey yaptiginiz.

Tamam aynen öyle yazacağım fakat yarin. Uykusu kaçması şimdi çok teşekkür ediyorum

Kadin yorum yapmamis zaten neden surekli ayni seyi soyledinizki belli rahatsiz oldugu ustune gitmissiniz

Yok yok tam anlatamadım sanirim, ben yorum yaptığını görmemistim. Konuşmada diğer eltimde vardı ve üçümüz bu filme gidelim diye konuşmuştuk konu öyle açılınca bende gördünmü diye sordum didiklemek degildi

İşsiz misiniz yahu ayni seyi isitip isitip koymussunuz kadinin onune. Baskasi olsa size haddinizi bildirirdi. Hep sinsi misinizdir ??

İşsiz misiniz yahu ayni seyi isitip isitip koymussunuz kadinin onune. Baskasi olsa size haddinizi bildirirdi. Hep sinsi misinizdir ??
Evet hep ve herzaman sinsiyimdir. Buyüzden nedense hep karsitaraf beni kırar ben susarim

Oda kirilmis belli ki. Ilk soylediginde ses vermemis. Ikincide tepki veriyor. Herkes saka kaldiramaz.

Evet hep ve herzaman sinsiyimdir. Buyüzden nedense hep karsitaraf beni kırar ben susarim
Ama kasinmissiniz. Ayni konudan 3 kere laf acilmazki sessiz kaldigina gore demekki hoslanmamis. Simdi bir de kendinizi acindirmayin.

Bir film yüzünden görümceni tamamen kaybetmeye değer mi??

konuyla çok alakalı olmasada görümce filmindeki gupse özayı başarılı buluyorum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…