Çok teşekkür ediyorum demek istediğim tamda buydu. Oraya yorum olarak kahkaha koyması ardından ailesinin yanında üstünlük taslamak için rencide etti diye azarlamasi beni işte bu ikiyüzlülük kırdı. . Ve ben artık Susan taraf istediği zaman ezecegi kişi olmak istemiyorum. Birazcik hani ufacik bi dur demek istiyorumPüfff saçmalığa bak. Şakadan, takılmaktan anlamayan insanlara şaka yapma bi daha. Kaldıramıyo demekki. Ne var bunda yani o filme etiketlediysen? Gülsün kahkahasını atıp esprisini yapsın hoş beş muhabbetiniz olsun ne var rencide olacak?
hani internette bi şarkı dolaşıyodu bi ara ''kaynana şarkısı'' yazsanız çıkar zaten, bizim gelin yan odadayken o şarkıyı paylaşıp annemi (yani görümcesini) etiketlemişti, annem de ananemin (yani kayınvalidesinin) yanında açıp dinlemişti, sonra hep beraber kahkaha gırgır şamata falan...
bazı insanlar hayattan tat almayı hiç bilmiyorlar. mesafeli ol bu görümceyle.
Evet gerçekten güzel tanimladiniz. İşte bende kırıldığımi onu kırmadan inceden söylemek istiyorum ama nasıl bunu yapamiyorum. Kırmayım tatsizlik olmasın diye hiç karşılık vermiyorum ama ben kirildigimla kaliyorumNe laf sokması bence guzelce anlat karsındakıne knusun anlasın yanlıs anlasılmayı sonlandırın bence gorumcen pek mınnoş bı kadınmış kı rencıde oldugunu sakayla sylemıs snrada saka ıcın bıke senden ozur dılemıs bu durumda laf sokmak sacma olur... rencıde oldugunu gırdugunuz halde ustune gıtmeyın sızde gonlunu alın konu kapansın atraksıyona ıhtıyac varsa bıle naıf grumcene catma canım
Yok canım ileti degil. Direk mesaj yazacam eğer arasam sesini duyunca vazgeçerim söylemekten. Ama o beni kirarken niyeyse problem olmuyor içindekileri söylüyor rahatöiyor ben saf saf bakakaliyorum öyleSize bagirmasindan bu kadar rahatsiz olduysaniz bundan sonra araniza mesafe koyarsiniz olur biter, liseli kizlar gibi imali iletilerle falan komik duruma dusurmeyin kendinizi.
4 gorumce sahibiyim ve kimsenin gorumcesi degilim. Ama gorumcelerimden hicbirine faceden video paylasayim, inceden laf sokayim gibi bisey aklima gelmedi simdiye kadar, yaptiklari bir seyden rahatsız olursam da acikca oturur konusur cozumler oyle kalkarim masadan. Ergen gibi laf sokmak ne? Dusmaniniz degil o sizin akrabaniz, bir ömür yuzyuze bakacaksiniz.
Yok vallahi severim kendisini sırf espri olsun diyeydiHadi itiraf et
Boyle olsun dıye yaptın degıl mı
Aramda mesafe olan bırını etıketlemem
Eyıketledıysem gordunmu dıye dıdıklemem
Kırıldıgını soyledıgınde bana akıl verın ona laf sokarım demem
Gelin hanım sende az degılsın hani
Bence konuyu uzatmayın
Yok canım ileti degil. Direk mesaj yazacam eğer arasam sesini duyunca vazgeçerim söylemekten. Ama o beni kirarken niyeyse problem olmuyor içindekileri söylüyor rahatöiyor ben saf saf bakakaliyorum öyle
Sırf espırı olsun dıyeyse facede sadece senın ve onun gorebılecegı gızlılıktr veya whatsapda da paylasabılırdınYok vallahi severim kendisini sırf espri olsun diyeydi
Evet gerçekten güzel tanimladiniz. İşte bende kırıldığımi onu kırmadan inceden söylemek istiyorum ama nasıl bunu yapamiyorum. Kırmayım tatsizlik olmasın diye hiç karşılık vermiyorum ama ben kirildigimla kaliyorum
Yorum yapmış hatta kocaman kahkaha atmış , buna rağmen ters davranması beni gerdi
Tamam aynen öyle yazacağım fakat yarin. Uykusu kaçması şimdi çok teşekkür ediyorumAnlatıyorum ya tatlım... Senın kırılmaya hakkın yok cunku sen gırumcenı uzmussun kadın uzuldugunu sylemıs bunun ıcın bıke senden ozur dılemıs bu durumda uzulecek kırılacak bır sey yok senın acından. Sen gıdıp kadına dıyeceksın kı abla o aksam kalabalıkta knusmadık ama ben esprı yaptım senı uzmek ıstemedım senın o gordugun yorumlarda benımle alakalı degık onlar benım arkadasım degıl, fılme yorum yapan tanımadıgımız kısıler sen yanlıs anlamıssın bana darılma kırılma de sonrada opusun bu olay kapansın sen hem rencıde etmıssın (amacın bu olmasada) hemde kırıldım dıyosun sen neye kırıldın ? Kadın senden ozur dılemıs ya artık sıra sende her ınsanın sabrı vardır kadının ustune gıtme
Yok yok tam anlatamadım sanirim, ben yorum yaptığını görmemistim. Konuşmada diğer eltimde vardı ve üçümüz bu filme gidelim diye konuşmuştuk konu öyle açılınca bende gördünmü diye sordum didiklemek degildiYorum yaptiysa neden gordun mu diye soruyorsun bu ne celiski? Ya yorum yapmadi ya da yapti ama sen begenmedin.
Kadin zaten ilk basta tepki vermemis belliki rahatsiz olmus. Uzerine birde sormussun, iyice rahatsiz olmus, tepki vermesi gayet normal.
Yilanin yuvasina comak sokup, "ay yilan beni soktu" demek gibi birsey yaptiginiz.
Evet hep ve herzaman sinsiyimdir. Buyüzden nedense hep karsitaraf beni kırar ben susarimİşsiz misiniz yahu ayni seyi isitip isitip koymussunuz kadinin onune. Baskasi olsa size haddinizi bildirirdi. Hep sinsi misinizdir ??
Oda kirilmis belli ki. Ilk soylediginde ses vermemis. Ikincide tepki veriyor. Herkes saka kaldiramaz.Selam hanimlar,
Sizin aklınıza fikrinize ihtiyacım var. Konumu kısaca özetlemeye calisayim.
Kasım ayında facebookta görümcefilminin fragmanına sadece komik diye görümcemi etiketledim sonra görmedi sandım bende unuttum gitti. Kendisiyle aramızda uzun bir mesafe var. Buna rağmen sık sık görüsürüz, bu buhaftasonuda eşimin ısrarı üzerine gitmek zorunda kaldim, laf arasinda abla seni etiketlemistim gördünmü dedim sadece hı hı dedi ve konu kapandi. Kahvaltida hoş beş sohbet derken tüm aile bir arada iken bi konu oldu bende aşk olsun abla seni görünce filmine götürmüycem dedim kendisi bir hısımla kalktı Şakaya vurarak bağırmalı parmağını sallayarak bu beni internette rencide etti, beni herkesin önünde rencide etti beni etiketlemis arkadaşları negativ yorum yapmış v.s. diyerek gitti, ben şaşırdım kaldım öylece, nee haberim yok görmedim dedim ve facebook kurcaladim. Baktığımda yabancı insanların şakalasip güzel şeyler yazdığını gördüm, neyse kendisi hemen mutfağa gitti ve benim cokk kırıldığımi gördüki hakkını helal et öyle seyyapmak istemedim v.s. dedi ama ben cevap vermedim konuşmaları göstermek için bakarız diyebildim sadece.
Şimdi sizden ricam ben onu kırmadan kendi kırıldığımi söylerek nasıl inceden inceden laf sokabilirim.
Ama kasinmissiniz. Ayni konudan 3 kere laf acilmazki sessiz kaldigina gore demekki hoslanmamis. Simdi bir de kendinizi acindirmayin.Evet hep ve herzaman sinsiyimdir. Buyüzden nedense hep karsitaraf beni kırar ben susarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?