Görümce... GÖR ÖMRÜNCE MİSALİ :(

Anlamadığım konu şu kızlar ne yani şimdi ben hiç evlenmemiş olsaydım herşey güllük gülistanlık mı olacaktı ... eşim Allah razı olsun bunu hiç sorun etmedi.ama ailesi ile ilk tanışmaya gittik ablaları zaten başta demiş bu olmaz diye daha o günden taktılar herşeye... boyu kısa kaşı öyle gözü böyle bilmem ne... kayınvalidem Allah razı olsun hiç ses etmedi normaldir insan hali dedi.ama ablaları... benden uzak Allah yakın...bugün akşam eşim dedi biliyorum canını sıkıyorlar ama azcık sabret eğer gelmesinler diyorsan ben deri kapımızı açamazlar hiç bişe senden kıymetli değil... sen benim için gülsün güneşsin..ahhh canım kocam o olmasa asla katlanılmaz bu dengesizlere.bende dedim eğer tekrar ederlerse gelmesinle çünkü çok üzülüyorum. bakalım sonuç ne olacak kızlar...

Eşin doğru söylemiş problem çıkaracaklarsa ne onlar sizi görsün ne siz onları görün.

ben olsam şimdiye yolmuştum onları :) şaka bir yana da sen hanımlıgını hiç bozma ama alttan alttanda lafını esirgeme gülümseyerek laf sok bu en güzeli önce bir anlamazlar sonra oldukları yerde kalakalırlar ne dedi bu şimdi diye :)

en sevdiğim laf sokma şekli bu benim ayy canımmmm deyip lafı oturtmak :)

bu arada eşinden yana çok şanslısın ona sakın kardeşlerin şöyle böyle diye şikayet etme huzurunuz kaçmasın sen kendin halledersin bence bu konuyu.

off çok kötü canım ya. Allah kolaylık versin. başından mesafeni koru ki laflar katlanarak çoğalmasın sen de ne kendini ne de eşini üz.. mutluluklar..

insan çok rahat kötü olabilir.siz kötüyle kötü değil,kötü ile iyi insan olun ve sabredin.Allah mükafatını verecektir..

Sözde 1 haftalık evliyim... peh ne hafta ama !!!! Bilmiyorum herkesin mi görümcesi bu kadar uyuz yoksa Allah bunla ikidir uyuzları bana mı denk getiriyor :( Kızlar bu benim ikinci evliliğim ilk evliliğim 2 ay kadar sürdü. Eski eşimin kız kardeşi ile arkadaştık ama evlendikten sonra işler değişti... neyse o dertten kurtulduk derken 3 yıl geçti eşimle tanıştım...dünya iyisi melek gibi adam! anlayışlı,hoş sohbet sevecen kısaca nazara gelecek nitelikte birisi bismillah dedik başladık 7 ay görüştük sonra nişan oldu ama ne nişan !!! ablaları sağolsun dul dul diye diye beni deli ettiler ! nişan alyansımı bile onlar seçti :( :( sabır dedim sabrettim sıra ev düzmeye geldi... herşeye karıştılar iğneden ipliğe kusur buldular :( :( evden sandık çıkacak anneme ne deseler aman teyze sakın dul çeyizi gönderme uğursuzluk olur !!!!!!!!!! terbiyesizzler !!!! onuda savdık başımızdan düğün günümü katletmek üzereydiler ki eşim artık yeter dedi. neyse kazasız belasız düğün yaptık eve geldik çıkmıyorlar evden ve laflar iğne gibi batıyor, gerdek sayılmaz sizin ki ehh çarşafta olmayacak bilmem ne ... eşim resmen kovdu bunları...ertesi gün saat 7 kapıdalar haydi el öpmeye gelin !!!!!!! cinnet resmen ya !!! onları sevmiyorum hele büyük ablasından nefret ediyorum... onlar yüzünden azericeden nefret etmeye başladım :( :( dua edin tayinimiz çıksın gidelim buradan :( :(

arkadasım kusura bakma ama bu 2. evliliğin ilkinden biraz olsun ders cıkarmadın mı kendıne o evlılıgındede görümcenden cekmıssın bu evlılıgındede cekıyorsun üstelik bunlar sana nişan zamanı göstermiş yüzlerini bile bile neden lades dedin...anlattıgına göre böyle insanlar mesafeden de anlamaz ki azerbaycanda yaşıyorsanız başka bir ülkeye gidin

görümce benden uzak ol ömrümce...
görümce heryerde görümce anlaşılan.
azerbaycan türkiye farketmiyor.

ne o öyle çarşaf da olmayacak falan hala o adetleri uygulayanlar varmı yaaa çok şaşırdım :53:

Allah kolaylık versin canım eşin sana destekse gerisini boşver onunla mutlu olmaya bak en kısa zamanda tayininiz çıkar da kurtulursunuz onlardan inşallah:31:

en iyisi küsün.....sizin eve gelip gittikce yuvanızda sarsılcaktır......eşinle aranızı bozmak için uğraşacaklardır...

Görümceden yana şanssızsınız valla Allah sabır versin.
Baştan ipleri elinize alın derim
bu uslüpla başlayan diyologların sonunu düşünemiyorum.
Eşinizin durumun farkında olması iyi ama siz yinede baştan ayar verinki iyicene çirkinleşmesinler.

bugün sesleri çıkmadı bende eşimle konuştum ablaların elbet görüş ama lütfen beni incitmesinler sen benim evlenip boşandığımı bilerek benimle evlendin dedim.o da sağolsun anlayış gösterdi ben onlarla iyice konuşacağım bir daha böyle hadsizlik yapacak olurlarsa evimize gelemezler dedi :) :) ayyy canım kocammm :)

Bizde de "Görümce, görmeyeyim ölünce" yani ölene dek görmiyim derler :ssz:

Hiç azerice cadalozluk terimleri duymamıştım hayatımda bu ilk oldu :) Aman canım sakın eşinle arana sokma, mesafeni koru..o ev sadece sevgili kardeşlerinin değil senin de aynı zamanda :kkk:

Allah komeyin olsun:)
Benimkiler düğüne 1 hafta kala geldiler o 1 haftada mikser gibi herşeyi karıştırdılar neyseki biz balayındayken gittiler,onlara göre yaptığımız çok ayıptı onlar köye döndükten sonra balayına çıkmamız lazımmış da falan fistan,neyseki sınır ötesindeler,vatanımı çok seviyorum ama huzurlu yuvamı daha çok seviyorum hiç gitmeyi düşnmüyorum o tarafa :)

sakın sakın sakın sen yüzgöz olma arkadasım.
eşine de hep güleryüzlü ol...
sen eşini el üstünde tut ki o da senın sevdigin, mutlu olacagın seylerı yapsın.
eşin zaten tavrını koyuyormus onlara. siz kapınızı kapatın hepsi dıarda kalsınlar. evınızdenhuzuru kacırtmayın. onalrı sevındırmeyın.
gelirken haber verıyorlarmı vermıyorlarmı bılmıorum ama öyle bısey sezınledıgınde direk kadınlıgını kullan :D valla acaip işe yarıyor. :))
tutabıldıgın kadar uzak tut evden.

Allah komeyin olsun:)
Benimkiler düğüne 1 hafta kala geldiler o 1 haftada mikser gibi herşeyi karıştırdılar neyseki biz balayındayken gittiler,onlara göre yaptığımız çok ayıptı onlar köye döndükten sonra balayına çıkmamız lazımmış da falan fistan,neyseki sınır ötesindeler,vatanımı çok seviyorum ama huzurlu yuvamı daha çok seviyorum hiç gitmeyi düşnmüyorum o tarafa :)

AY BACICAN SAĞOLASAN... BESTİ BESTİ AXI :( bugünde yine sana geleceğiz dediler dedim buyurun ama hemen eşime söyledim,dedim onlar gelmeseydi sana süprizim vardı ama gelsinler napalım :) heheheh hemen aradı bizim işimiz çıktı başka gün gelin dedi :) :)

sakın sakın sakın sen yüzgöz olma arkadasım.
eşine de hep güleryüzlü ol...
sen eşini el üstünde tut ki o da senın sevdigin, mutlu olacagın seylerı yapsın.
eşin zaten tavrını koyuyormus onlara. siz kapınızı kapatın hepsi dıarda kalsınlar. evınızdenhuzuru kacırtmayın. onalrı sevındırmeyın.
gelirken haber verıyorlarmı vermıyorlarmı bılmıorum ama öyle bısey sezınledıgınde direk kadınlıgını kullan :D valla acaip işe yarıyor. :))
tutabıldıgın kadar uzak tut evden.

yok arkadaşım zaten gereken mesafeyi koyuyorum yavaştan sağolsun eşimde benden yana :)

başlığı okuyunca, sizi haksız bulacağımı, ufak bişeyi büyüttüğünüzü, gereksiz kıskançlık tarzı birşey okuyacağımı sandım. ama cadaloz görümceye örnek resmen.

Back
X