Mesafeli durun ? her çağırdığında gitmek, her aradığında çağırmak ve samimiyet kurmak zorunda değilsiniz.Kızlar bende bir görümce var düşman basinaaaaa. Saf gibi görünen ama iki yüzlü bı görümce ve hemen dibimde oturuyor aynı semtteyiz. Hiç sevmiyorum kendisini zerre haz etmiyorum kendinden. Hep ben çok safimdir ayağına yatar ama ayak üstü kırk laf sokar. Siz bu tarz bir görümceniz olsa ona karşı yaklaşımınız nasil olurdu.
Eşimin akrabalari ile ne kanlı bıçakliyim ne de mic mic yapış yapışık.İliskilerde denge her zaman şart.Saygili bir mesafe en guzeliKızlar bende bir görümce var düşman basinaaaaa. Saf gibi görünen ama iki yüzlü bı görümce ve hemen dibimde oturuyor aynı semtteyiz. Hiç sevmiyorum kendisini zerre haz etmiyorum kendinden. Hep ben çok safimdir ayağına yatar ama ayak üstü kırk laf sokar. Siz bu tarz bir görümceniz olsa ona karşı yaklaşımınız nasil olurdu.
kendisi de gelin gelinnn ben de seni görmeyeyim ömrümce diyor olmasın?Kızlar bende bir görümce var düşman basinaaaaa. Saf gibi görünen ama iki yüzlü bı görümce ve hemen dibimde oturuyor aynı semtteyiz. Hiç sevmiyorum kendisini zerre haz etmiyorum kendinden. Hep ben çok safimdir ayağına yatar ama ayak üstü kırk laf sokar. Siz bu tarz bir görümceniz olsa ona karşı yaklaşımınız nasil olurdu.
Benn biseu yapmazdım çünkü laf sokulması ni anlamıyorum. Açıkça söyleyene açıkça söylüyorumKızlar bende bir görümce var düşman basinaaaaa. Saf gibi görünen ama iki yüzlü bı görümce ve hemen dibimde oturuyor aynı semtteyiz. Hiç sevmiyorum kendisini zerre haz etmiyorum kendinden. Hep ben çok safimdir ayağına yatar ama ayak üstü kırk laf sokar. Siz bu tarz bir görümceniz olsa ona karşı yaklaşımınız nasil olurdu.
Bunu nasil sağlıyorsunuz ciddenEşimin akrabalari ile ne kanlı bıçakliyim ne de mic mic yapış yapışık.İliskilerde denge her zaman şart.Saygili bir mesafe en guzeli
Ben kayınvalidemle yaşıyorum aslında ve görümcem birşey söylemek istediği zaman eşime benim üzerimden laf sokar ama yüzüne karşı sorunca ben kötü biyetle demedim ki ben zaten anlamam öyle şeylerden der baya baya da iki yüzlüdur kendisi. Sürekli size kimse gelip gitmiyor der. Kendisi sürekli gezdiği için sanki ben gezmek ve onların sevdiği insanları sırf kayınvalidemle yaşıyorum diye zırt pirt ağırlamak zorunda olduğumu düşünmüyorumsebep ne? burda elle tutulur bir şey anlatmazsanız sırf adı görümce diye kimse size hak vermez yani.
Kayınvalideyle yaşamayı isteyen sizsiniz , oraya kim gelirse size de gelmiş oluyor bunu bilerek göze alarak birlikte oturup sonra ben ağırlamak zorunda değilim diyemezsiniz, kendi evinizde olsaydınız kapınızı kapattığınızda herkes dışarıda kalırdı.Ben kayınvalidemle yaşıyorum aslında ve görümcem birşey söylemek istediği zaman eşime benim üzerimden laf sokar ama yüzüne karşı sorunca ben kötü biyetle demedim ki ben zaten anlamam öyle şeylerden der baya baya da iki yüzlüdur kendisi. Sürekli size kimse gelip gitmiyor der. Kendisi sürekli gezdiği için sanki ben gezmek ve onların sevdiği insanları sırf kayınvalidemle yaşıyorum diye zırt pirt ağırlamak zorunda olduğumu düşünmüyorum
onu kaynanayla yaşamayı kabul etmeden önce düşünecektiniz.orası öncelikle kayınvalidenin evi.istediği sevdiği kişileri evine çağırabilir ağırlayabilir.tek başına ev kuramayan evlenmesin bu sorunları da yaşamasın bir zahmetBen kayınvalidemle yaşıyorum aslında ve görümcem birşey söylemek istediği zaman eşime benim üzerimden laf sokar ama yüzüne karşı sorunca ben kötü biyetle demedim ki ben zaten anlamam öyle şeylerden der baya baya da iki yüzlüdur kendisi. Sürekli size kimse gelip gitmiyor der. Kendisi sürekli gezdiği için sanki ben gezmek ve onların sevdiği insanları sırf kayınvalidemle yaşıyorum diye zırt pirt ağırlamak zorunda olduğumu düşünmüyorum
Görüşmeyin evine gidip gelmeyin. Mesafeli olun zorla gelecek değil ya evinizeKızlar bende bir görümce var düşman basinaaaaa. Saf gibi görünen ama iki yüzlü bı görümce ve hemen dibimde oturuyor aynı semtteyiz. Hiç sevmiyorum kendisini zerre haz etmiyorum kendinden. Hep ben çok safimdir ayağına yatar ama ayak üstü kırk laf sokar. Siz bu tarz bir görümceniz olsa ona karşı yaklaşımınız nasil olurdu.
Annesinin evine geliyor gorumceGörüşmeyin evine gidip gelmeyin. Mesafeli olun zorla gelecek değil ya evinize
Kayınvalidesiyle birlikte yaşıyormuş, hanımefendi diyorki sırf kaynanamla yaşıyorum diye her geleni ağırlamak zorunda değilim diyor :) görümce annesine sık geliyor anlaşılan, kadının kızını sığdırmayacak yani :)Görüşmeyin evine gidip gelmeyin. Mesafeli olun zorla gelecek değil ya evinize
Ben kayınvalidemle yaşıyorum aslında ve görümcem birşey söylemek istediği zaman eşime benim üzerimden laf sokar ama yüzüne karşı sorunca ben kötü biyetle demedim ki ben zaten anlamam öyle şeylerden der baya baya da iki yüzlüdur kendisi. Sürekli size kimse gelip gitmiyor der. Kendisi sürekli gezdiği için sanki ben gezmek ve onların sevdiği insanları sırf kayınvalidemle yaşıyorum diye zırt pirt ağırlamak zorunda olduğumu düşünmüyorum
Ben kayinvalide ile birlikte yaşadıklarını atlamışım. O zaman yapacak hiçbir şey yok. Bütün sülale bile evinizde toplanabilir engel olamazsınız. Annemin evi diye geliyordur, siz keske birlikte oturmayı kabul etmeseymissiniz. Gelen giden misafirlerin tüm yükü üzerinize kalacak böyleAnnesinin evine geliyor gorumce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?