Görümce görmeyeyim ömrümce

Evlenirken herşeyi göze alarak kabul etti herşeyi nasıl bir insan olduğunu biliyordu kendi ben sizinle kalmak istiyorum düzeninize uyarım diyen kişiydi

Katılıyorum. Ayrıca Konu sahibi, görümce çok iki yüzlüymüş ya, siz görümcenizin suratına şu konu başlığını söyleyebilir misiniz? Bence sıkar, dolayısıyla siz iki yüzlüsünüz. Söyleyebilirim diyorsanız, sizi ev bulmanızı bile beklemeden tutttuğu gibi kapıya koymayan görümceye de yazıklar olsun. Somut bir gerekçe bile sunamamışsınız görümceyle ilgili. Kaynana evinde sığıntı gibi yaşayanların genel tavrı sizinki gibi zaten. Onun annesinin evi yani bir yerde kendi evi, siz elsiniz, ayrımına varın önce. Yok ona zorunda değilim, buna zorunda değilim, çalışın da ev alın o zaman.

Tahminen oda sizi zerre sevmiyordur
Bende sevmezdim
Resmen negatif enerji saçıyorsunuz. En hoşlanmadığım insan tipi.
Sizden olabildiğince uzak dururdum, yolda görsem görmemzden gelirdim. Okadar söylim.

Ha bideee??
Kadın annesinin evine geliyor, size?
Kendi eviniz bile yok. Onu yutuyorsunuzda görümcenin sözlerimi ağır geliyor

Kusura bakmayın ama kabul etmeyecektiniz .

Cidden bu yılda kabul edip eş ailesiylle mutlu olan yok bunu herkes biliyor kendi yaptığınızin bedelini ödüyorsunuz

Babam 5-6 sene önce sıfır bir araba aldı. 3 kardeşiz ben ve benim küçüğüm kendi arabamızı kendimiz aldık. En küçük olan kardeşim ve eşi gezmeye tozmaya para bulur ama, mal edinme zamanı vs. Ağlar da ağlar gözleri biz de. Az ye de azat tut yani. Hem karnım doysun, hem pastam dursun.

Babam, bunların çocukları küçük diye arabayı alın kullanın dedi. (Hibe etmedi kendi arabaları olana kadar ve babam demişti bu üçüze ait diye) vergisi, sigortası vs. Vs. Babam öder. Ben izne gittiğim de bir kaç gün sürecek bir işim var ise istediğim gibi alıyorum arabayı. Günü birlikse daha yakında oturan kardeşim yardımcı olur.

Kendi arabasını alan kardesimden kolay kolay araba istemem ama, diğeri babamın malı ve üçümüzün hakkı var.

El seyi ile gerdeğe girilmez derler. Kaldırıp ne kardesim ne de gelin laf edemez, edersede şak diye tıkarım ağzına lafı.

Ondan sebep kusura bakmayında orası baba evi ve sizi ilgilendirmez.

Onun gibi davranın sizde

Bosverin siz en iyisi yorum yapmak yerine minareden atlayın
Ya ne sanıyordunuz siz acaba, kaynana sırf yalnız kalmamak için size ağız mı eğecekti, kendi evinde dip köşeye mi oturacaktı, yemeğini önüne koyup donunu yıkadığınıza razı mı gelecekti? Orası onun evi ve dilediğini çağırır, dilediği gibi davranır.

Bosverin siz en iyisi yorum yapmak yerine minareden atlayın
Niye kocamla tek göz oda tutamayacak kadar kv ile yaşayacak kadar aciz miyiz ki?
Yada edepli konuşamayacak cevap veremeyecek kadar donanımsız terbiyesiz miyim ki kendimi atayım?
Yada görümcemin laf sokabileceği iğneleyebileceği ben de bunun altında kalacak kadar yada buna müsaade edecek kadar zavallı mıyım ki kendimi atayım?
Evlenmeyi bilip kendime hayat kuramayıp kendi hayatımı yaşamayı beceremeyecek kadar birilerinin evinde hayatında sığıntı olacak kadar boş muyum ki kendimi atayım?

Adınızi siz yazmışsınız ben değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…