Görümce görmeyeyim ömrümce

Bu şartlar altında isterse yatıya bile gelir annesinin evi çünkü. En güzeli kayınvalide ile aynı evde oturmamak ben bu noktada bir denge kurulabilecegini sanmıyorum. Görmek isteyen tüm akrabaları arkadaslari gelirler gelme de denilmez kadının kendi evi. Gelinim evime xx kisi gelebilir mi diye sormaz haliyle
 
kayınvalideye yakın 1+1 evde mi yoktu tutacak?bu kadarını bile tutacak durumda olmayan evlenmesin yahuuu.eşyaya bile gerek yok.önceleri basit şeyler alınıp gül gibi yuva kurulabilir
 
görümce her geldiğinde annesinin evine geldiği için konu sahibi sesini çıkaramıyor, görümce ne güzel kendi evinde ve istediği gibi gezip tozuyor istediği yere gidebiliyor, konu sahibi kayınvalidesiyle yaşadığı için bakkala bile gitse hesap vermek haber vermek zorunda kalıyor , asıl sıkıntısı bu aslında :) o yüzden görmeyeyim seni ömrümce diyor ,yoksa annesine gelmiş görümce kimseye hesap vermek zorunda değil ki canı isterse orada yatılı da kalabilir gerekirse :)

eltiniz var mı konu sahibi, kendi evi olan birde eltiniz olsa tadınızdan yenmez gibi duruyor buradan bakınca
 
Bunu nasil sağlıyorsunuz cidden
Kv KK görüp görebileceği ender kotulerden biridir.En son hasta olmuştu bir müddet bizde kaldı Allah'ım ne dualar ne dualar gidene kadar iyileşti gitti aylar sonra duydum ki dedikodumu yapmış yine.Ne arayıp hesap sordum ne laf carpittim.Herkes malını bilir bende malımı bilirim.Az sonra ölecek onun için asla huzurumu bozamam .Yüzüme birşey diyemez çekinir işi arkadan .Birde ben yeni gelin değilim öyle aramadın sormadın gelmedin gitmedin yok bizde.Esimde baskı yapmaz.
 
En büyük hata bu ama..ev ev üstünde korkunç birşey
 
siz en son ayrı eve çıkmaya karar vermemiş miydiniz? Takıntı haline getirmeyin kimseyi. Eşiniz görüşür siz görüşmezsiniz
 
Siz kaynananızın evine mi gelin geldiniz? Ne alaka, daha dün gelmişsiniz, kadının misafirine karışıyorsunuz? Şikayet edecekseniz baştan kabul etmeyecektiniz. Ev üstüne ev olmaz.
 
Görümceye de sizi sormak lazım.
 
Kayınvalidenin evine yerleşip kadının misafirlerini istememek ,hem de kendi kızının gelip gitmesini istememek şaka mı? Yaşadığınız şartları siz seçmişsiniz, insanların düzenini bozmaya hakkınız yok.
 
Bu şartlarda evlemeseydiniz. Kocanızın evi yoksa kayınvalidenin evine karışamazsınız. Böyle oturduğunuz yerden ahkam keseceğinize girin bir işe çalışın tek maaş zor geliyorsa. Annenizin evindeyken de gelene gidene karışabiliyor muydunuz? Evlendiğimiz kocalar duvar kovuğundan çıkmıyor. Bir aileleri kardeşleri var beraber büyüdükleri. Ne güzel ya, besle büyüt sonra elin kızı gelsin nifak tohumlarını eksin. Yok öyle bir dünya. Kendi evinizi kurun, sonra da saygılı bir şekilde mesafenizi koyun ama aynı mesafeyi kendi ailenize de koyacaksınız.
 
Bunları kendisine söyleseniz görüşmek istemiyorum deseniz ben derdim
 

eh sorunun çözümü çok net. kv ile yaşamayacaksın..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…