- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
Bu şartlar altında isterse yatıya bile gelir annesinin evi çünkü. En güzeli kayınvalide ile aynı evde oturmamak ben bu noktada bir denge kurulabilecegini sanmıyorum. Görmek isteyen tüm akrabaları arkadaslari gelirler gelme de denilmez kadının kendi evi. Gelinim evime xx kisi gelebilir mi diye sormaz haliyleKayınvalidesiyle birlikte yaşıyormuş, hanımefendi diyorki sırf kaynanamla yaşıyorum diye her geleni ağırlamak zorunda değilim diyor :) görümce annesine sık geliyor anlaşılan, kadının kızını sığdırmayacak yani :)
kayınvalideye yakın 1+1 evde mi yoktu tutacak?bu kadarını bile tutacak durumda olmayan evlenmesin yahuuu.eşyaya bile gerek yok.önceleri basit şeyler alınıp gül gibi yuva kurulabilirBen kayinvalide ile birlikte yaşadıklarını atlamışım. O zaman yapacak hiçbir şey yok. Bütün sülale bile evinizde toplanabilir engel olamazsınız. Annemin evi diye geliyordur, siz keske birlikte oturmayı kabul etmeseymissiniz. Gelen giden misafirlerin tüm yükü üzerinize kalacak böyle
Kv KK görüp görebileceği ender kotulerden biridir.En son hasta olmuştu bir müddet bizde kaldı Allah'ım ne dualar ne dualar gidene kadar iyileşti gitti aylar sonra duydum ki dedikodumu yapmış yine.Ne arayıp hesap sordum ne laf carpittim.Herkes malını bilir bende malımı bilirim.Az sonra ölecek onun için asla huzurumu bozamam .Yüzüme birşey diyemez çekinir işi arkadan .Birde ben yeni gelin değilim öyle aramadın sormadın gelmedin gitmedin yok bizde.Esimde baskı yapmaz.Bunu nasil sağlıyorsunuz cidden
En büyük hata bu ama..ev ev üstünde korkunç birşeyBen kayınvalidemle yaşıyorum aslında ve görümcem birşey söylemek istediği zaman eşime benim üzerimden laf sokar ama yüzüne karşı sorunca ben kötü biyetle demedim ki ben zaten anlamam öyle şeylerden der baya baya da iki yüzlüdur kendisi. Sürekli size kimse gelip gitmiyor der. Kendisi sürekli gezdiği için sanki ben gezmek ve onların sevdiği insanları sırf kayınvalidemle yaşıyorum diye zırt pirt ağırlamak zorunda olduğumu düşünmüyorum
Biraz mecburiydiKayınvalideyle yaşamayı isteyen sizsiniz , oraya kim gelirse size de gelmiş oluyor bunu bilerek göze alarak birlikte oturup sonra ben ağırlamak zorunda değilim diyemezsiniz, kendi evinizde olsaydınız kapınızı kapattığınızda herkes dışarıda kalırdı.
Kafanıza silah dayadılarsa bilemem tabiiBiraz mecburiydi
siz en son ayrı eve çıkmaya karar vermemiş miydiniz? Takıntı haline getirmeyin kimseyi. Eşiniz görüşür siz görüşmezsinizKızlar bende bir görümce var düşman basinaaaaa. Saf gibi görünen ama iki yüzlü bı görümce ve hemen dibimde oturuyor aynı semtteyiz. Hiç sevmiyorum kendisini zerre haz etmiyorum kendinden. Hep ben çok safimdir ayağına yatar ama ayak üstü kırk laf sokar. Siz bu tarz bir görümceniz olsa ona karşı yaklaşımınız nasil olurdu.
Siz kaynananızın evine mi gelin geldiniz? Ne alaka, daha dün gelmişsiniz, kadının misafirine karışıyorsunuz? Şikayet edecekseniz baştan kabul etmeyecektiniz. Ev üstüne ev olmaz.Ben kayınvalidemle yaşıyorum aslında ve görümcem birşey söylemek istediği zaman eşime benim üzerimden laf sokar ama yüzüne karşı sorunca ben kötü biyetle demedim ki ben zaten anlamam öyle şeylerden der baya baya da iki yüzlüdur kendisi. Sürekli size kimse gelip gitmiyor der. Kendisi sürekli gezdiği için sanki ben gezmek ve onların sevdiği insanları sırf kayınvalidemle yaşıyorum diye zırt pirt ağırlamak zorunda olduğumu düşünmüyorum
Evet çıkacağız insAllahsiz en son ayrı eve çıkmaya karar vermemiş miydiniz? Takıntı haline getirmeyin kimseyi. Eşiniz görüşür siz görüşmezsiniz
Görümceye de sizi sormak lazım.Kızlar bende bir görümce var düşman basinaaaaa. Saf gibi görünen ama iki yüzlü bı görümce ve hemen dibimde oturuyor aynı semtteyiz. Hiç sevmiyorum kendisini zerre haz etmiyorum kendinden. Hep ben çok safimdir ayağına yatar ama ayak üstü kırk laf sokar. Siz bu tarz bir görümceniz olsa ona karşı yaklaşımınız nasil olurdu.
Kayınvalidenin evine yerleşip kadının misafirlerini istememek ,hem de kendi kızının gelip gitmesini istememek şaka mı? Yaşadığınız şartları siz seçmişsiniz, insanların düzenini bozmaya hakkınız yok.Ben kayınvalidemle yaşıyorum aslında ve görümcem birşey söylemek istediği zaman eşime benim üzerimden laf sokar ama yüzüne karşı sorunca ben kötü biyetle demedim ki ben zaten anlamam öyle şeylerden der baya baya da iki yüzlüdur kendisi. Sürekli size kimse gelip gitmiyor der. Kendisi sürekli gezdiği için sanki ben gezmek ve onların sevdiği insanları sırf kayınvalidemle yaşıyorum diye zırt pirt ağırlamak zorunda olduğumu düşünmüyorum
Bunları kendisine söyleseniz görüşmek istemiyorum deseniz ben derdimKızlar bende bir görümce var düşman basinaaaaa. Saf gibi görünen ama iki yüzlü bı görümce ve hemen dibimde oturuyor aynı semtteyiz. Hiç sevmiyorum kendisini zerre haz etmiyorum kendinden. Hep ben çok safimdir ayağına yatar ama ayak üstü kırk laf sokar. Siz bu tarz bir görümceniz olsa ona karşı yaklaşımınız nasil olurdu.
Ben kayınvalidemle yaşıyorum aslında ve görümcem birşey söylemek istediği zaman eşime benim üzerimden laf sokar ama yüzüne karşı sorunca ben kötü biyetle demedim ki ben zaten anlamam öyle şeylerden der baya baya da iki yüzlüdur kendisi. Sürekli size kimse gelip gitmiyor der. Kendisi sürekli gezdiği için sanki ben gezmek ve onların sevdiği insanları sırf kayınvalidemle yaşıyorum diye zırt pirt ağırlamak zorunda olduğumu düşünmüyorum
Bunları ona söyledim neden sürekli eşime benim üzerimden laf soktuğunu sana demiyorum örnek vererek ortaya konuşuyorum hep diyerek üstünü kapatıyor her zamanBunları kendisine söyleseniz görüşmek istemiyorum deseniz ben derdim
Aynen öyle ev arıyoruz bizdeeh sorunun çözümü çok net. kv ile yaşamayacaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?