Sigara içerken kızımın orda durmasına izin vermiyorum odasına gidiyor ama illa görüyorEvimde sigara icirmem ne demek birde coxuk varmis
Net olun en basindan neden icirdinizki?
Evet balkonda oturalım diyorum genelde ama evdede içtiği çok oluyorBalkonda içmesini söyleyin. Biz eve gelip sigara içmek isteyen herkese direkt balkona geçin diyoruz.
Söylüyorum benimde çocuklarım var ben hamileyken bile içtim bişey olmaz aman ne apartiyorsun filan diyorIçmek istiyorsan balkona çıkıp iç diyin..çocuğum var,diğerleri duman dolsun istemiyorum..
Siz net olmazsanız sallamaz tabii ki. Ben kokudan, dumandan rahatsız oluyorum. Balkonda içeceksen iç, yoksa içme diyeceksiniz. Belli ki yüzsüz, gamsız biri.Söylüyorum benimde çocuklarım var ben hamileyken bile içtim bişey olmaz aman ne apartiyorsun filan diyor
Bu zihniyetteki birine sert ve açık olmazsanız anlamaz.Söylüyorum benimde çocuklarım var ben hamileyken bile içtim bişey olmaz aman ne apartiyorsun filan diyor
Evet aslında benim biraz tavrımi koymam gerekiyor ama çok faydalı olacağını düşünmüyorum. yan tamamen gelme istemiyorum demem gerekiyor anlaması için onuda diyemiyorum bundan rahatsız olan tek ben değilim eltimde aynı şekilde rahatsız olduğunu evimde içme dediği halde yinede gitip içiyorSiz net olmazsanız sallamaz tabii ki. Ben kokudan, dumandan rahatsız oluyorum. Balkonda içeceksen iç, yoksa içme diyeceksiniz. Belli ki yüzsüz, gamsız biri.
İşte onu yapamıyorum yani yapmalasi için çok sert bı sekilde konuşmam gerekiyor bide gerçekten içmeyen bı insan kokusu çok ağır geliyor eşimde içmiyor oda rahatsız oluyor akşam eve gelince bugün ablam gelmiş diyorBu zihniyetteki birine sert ve açık olmazsanız anlamaz.
belli ki laylaylom takılıyor. O yüzden aman kırmayayım üzülmesin falan düşünmeyin.
çünkü ancak net konuşmaktan anlar böyle insanlar. Gerekirse surat asın. Hiçbir şey olmaz.
sigara bana da aşırı dokunuyor, sizi çok iyi anlıyorum.
O cekinmiyorsa siz neden cekiniyorsunuz anlamıyorum...o zaman biz ne desek boş..siz kendi kendinize sinir olmaya devam edersiniz..Evet aslında benim biraz tavrımi koymam gerekiyor ama çok faydalı olacağını düşünmüyorum. yan tamamen gelme istemiyorum demem gerekiyor anlaması için onuda diyemiyorum bundan rahatsız olan tek ben değilim eltimde aynı şekilde rahatsız olduğunu evimde içme dediği halde yinede gitip içiyor
Ne biliyim kırmak istemiyorum kırmadan olma ihtimali varmı bilmiyorumO cekinmiyorsa siz neden cekiniyorsunuz anlamıyorum...o zaman biz ne desek boş..siz kendi kendinize sinir olmaya devam edersiniz..
Selam aleyküm hayırlı sabahlar hanımlar
Benim bı görümcem var sigara içiyor hep bana kahve içmeye geliyor sık sık geliyor sevdiğim bi insan ama sigaradan çok rahatsız oluyorum dumanı hep üstüme geliyor ondan daha çok bana zarar veriyor bide evin içinde içiyor bir değil iki değil belki bı oturuşta 5 tane içiyor ve gerçekten çok rahatsız oluyorum kokusu bütün eve siniyor camları kapıları açık bırakıyorum koku sıkıyorum gitmiyor bı gün nerdeyse kokuyor 5 yaşında kızımda var kötü örnek oluyor. Kaç kere söyledim içme zararlıdır bari burda içme diye ama yine yapıyor kırmakta istemiyorum ama bu durum çok canımı sıkıyor bunun için artık gelmesini istemiyorum bana bı akıl verin hanımlar nasıl yapıyım
Yok çünkü yuzsuzluk yapıyor..insan olan 1 defada anlar saygı duyar....kırılırsa kırılsın..onun kırılması sizin cocugunuzdan daha mi önemli..üstelik simdi yaz her yer açık..kışın evinizde icse daha zor..1 saat havalandir soğukta. ..Ne biliyim kırmak istemiyorum kırmadan olma ihtimali varmı bilmiyorum
Güzellikten anlamaz bence boşuna sabretmeyin demekki sizden yüz buluyor tavrınız net ve sert olsun.Selam aleyküm hayırlı sabahlar hanımlar
Benim bı görümcem var sigara içiyor hep bana kahve içmeye geliyor sık sık geliyor sevdiğim bi insan ama sigaradan çok rahatsız oluyorum dumanı hep üstüme geliyor ondan daha çok bana zarar veriyor bide evin içinde içiyor bir değil iki değil belki bı oturuşta 5 tane içiyor ve gerçekten çok rahatsız oluyorum kokusu bütün eve siniyor camları kapıları açık bırakıyorum koku sıkıyorum gitmiyor bı gün nerdeyse kokuyor 5 yaşında kızımda var kötü örnek oluyor. Kaç kere söyledim içme zararlıdır bari burda içme diye ama yine yapıyor kırmakta istemiyorum ama bu durum çok canımı sıkıyor bunun için artık gelmesini istemiyorum bana bı akıl verin hanımlar nasıl yapıyım
Söylüyorum benimde çocuklarım var ben hamileyken bile içtim bişey olmaz aman ne apartiyorsun filan diyor
O zaman bir daha böyle yapacaksan evime gelme diyeceksiniz. Aradığında, kapıya gelip zile bastığında açmayacaksınız. Böyle arsız insanlar ancak bundan anlar.Evet aslında benim biraz tavrımi koymam gerekiyor ama çok faydalı olacağını düşünmüyorum. yan tamamen gelme istemiyorum demem gerekiyor anlaması için onuda diyemiyorum bundan rahatsız olan tek ben değilim eltimde aynı şekilde rahatsız olduğunu evimde içme dediği halde yinede gitip içiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?