Görümce görmiyim ömrümce ☺️

Bari burda içme şeklinde söylerseniz sallamaz.
Evimde biz sigara içmiyoruz sen hiç içemezsin diyeceksiniz. Daha evimde sigara içmeye yeltenen olmadı. Herkes balkona yöneliyor direk.

Kızınızın sağlığı için de birine sert çıkmayacaksanızz onu kırmayacaksanız neye kızıp bağıracaksınız?

Görümcenizi kırmamak icin cocugunuzu zehirlemeyin.

Kırın, çünkü haddini aşıyor.

Bence görümcenin suçu yok ev sahibi net değil. Kesin bir dille istemediğini belirtmiyor, ay dokunur diye ifade ediyor. Sigara içen insan sağlığı düşünüyor olsa içmezdi. Net bir dille böyle bir şeyi kabul etmediğini söyleyecek.

Benim evimde de bir iki tane akrabam bir kaç kez sigara içmeye kalkıştı, sigarayı ellerinde gördüğüm an biz evde sigara içmiyoruz içmek isterseniz balkona çıkabilirsiniz dedim, itiraz edecek gibi oldular benim evim benim kurallarım lütfen sizde uyun bu kurala dedim, şimdi kimse eline sigarayı alamaz benim evimde en başta net olmalıydınız, şimdide çocuk rahatsız oluyor geceleri öksürüyor zararı dokunuyor lütfen balkonda iç deyin bence.

Biz insanları balkona cıkarıp kapıyı kapatıyoruz. Dün gelen akrabamız bize sormadan balkon kapısını açık bırakarak içmiş evin içi cidden leş gibi kokuyordu. Eşimin akrabasıydı kapıyı arkadan kapatır mısın dedi kibarca. Rahatsız oluyoruz. Ki oluyoruz.

ben sıgara ıcmek ısteyen olursa balkonda ıcın lutfen dıyordum sımdı cam balkon var evımde acık balkon degıl
o yuzden asla ızın vermıyorum net bır sekılde bızım evde sıgara ıcılemez ıceceksen sıtenın bahcesıne ının dıyorum kara kışda dolu ındırırken bıle bahceye ının dedım o dolunun altında ıcırdım
ne kokusuna ne dumanına tahammulum olmadıgı gıbı cocugumun da o kokuyu solumasını ve sıgara ıcen bırını gormesını ıstemedıgım ıcın asla ızın vermıyorum
benı dınlemeyıp yakan olsa elınden ceker sondururum benım evımde benım borum öter bu kadar net

sız net olmazsanız bunu yasamaya devam edersınız iletısım kuramıyorsunuz kac yasına gelmıs ınsansınız kendınızı net ıfade etmeyı ogrenmenız gerek

eşin
abla bizim evin içinde ltfen siğara içme balküpü hiç hoşlanmıyor birlaf söylese suçlu olur ,
o yüzden evin içinde birdaha siğara içme lütfen hem çocukta rahatsız oluyor desin

Benimki de evde rahat içmediği için gelip bizde içiyordu. gelip mutfakta içer bir taraftan da mutfağı toparlar. Ne yapayım. Abisi de içiyor. Kendi tercihi. Ben sadece benim yanımda içmesini tercih etmem.

Kirmadan da kararli bir sekilde soyleyebilirsin ve evet cocuga kotu ornek oluyor ustelik pasif icicisin esyalara siner vs "evde sigara icilmesini yasakladim herkese " diyerek aynen balkona gotureceksin baktin dariliyor kibarca uste cik ,direniş göster

Baştan hata yapmışsınız İçirmekle bir kere yüz bulmuş o zaman net olacaktınız varsın kırılsın küssün kızınızdan önemli mi siz hakaret etmiyorsunuz güzelce kızınız için iyi olmayacağını belirtiyorsunuz.Anlayışlı olan bunu birinin demesine fırsat vermeden yapar.
Tavrınızı koyun net bir şekil de buyur gel balkonda iç deyin anlamıyorsa gerekirse sert bir tavır koyun.

Annemin de bi komşusu vardı böyle. Annem bütün küllükleri attı evden ve geldiğinde hani sadece ona söyler gibi değil de artık evde sigara içilmemesi kararı aldık dedi.

gerekiyorsa kıracaksınız.
benim evime gelen kimse evin içinde içemez. balkona çıkarlar içer gelirler..
sen de tepkini koy.. öyle kibarca felan da değil. net bir şekilde evin içinde sigara içirtmiyorum artık de ya çıksın balkona içsin ya da memnun olmuyorsa gelmesin..

Evimde asla birinin icmesine izin vermem.zaten cevremdeki kimsede evin icinde icecek kadar dusuncesiz degil.icen olursa balkona gidip iciyor

Perdelere, koltuklara ya kokusu siniyor. Oturmaya kahve içmeye buyur gel. Sigara sadece balkonda içersin deyin. Sert ve net olun.

Ne biliyim kırmak istemiyorum kırmadan olma ihtimali varmı bilmiyorum
Illaki kırılmasın diyorsaniz , o sigara içerken ikidebir öksürün. Ölsürmekten tıkanın morarın mesela. Becerebilirseniz tabi.

Nedenini sorarsa sigaradan dersiniz.

Herhalde o da tibet öküzü değildir. Daha hala yanınızda içmez

Kırılmaz da hem de .

Mesele öksürükçülük oyununu iyi oynayabilmekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…