Görümce görmiyim ömrümce ☺️

Ev içinde içilmesini istemiyorum diye açıkça söyleyin. Bunda gücenecek bir şey yok.

Aynı şeyi düşündüm...kizini ya da kendini astım başlangıcı varmış gibi anlatırsa çözülür.
başlangıç falan değil, direkt astım hastası diye yapıştırsın.

kocam, yaz ve kış -en soğuk / karlı / buzlu günler dahil- balkonda içer sigarasını.
gelen misafirleri de aynı şekilde balkona gönderirim. istemeyen gelmeyiversin.

Sigara içerken kızımın orda durmasına izin vermiyorum odasına gidiyor ama illa görüyor
Sigara içen biriyim ama ben dahi evimin her köşesinde sigara içmiyorum, en kötü ihtimalle mutfakta içiyorum ve sigara içenlere de ya mutfağa ya balkona gidelim diyorum, ki bir yere gittiğimde de sigara kurallarına uyar, çok içesim varsa balkonlarına gider içerim.
Sigarası için kural koyun, geliyorsun seni de seviyorum ama evimde sigara içilmesini istemiyorum, ya balkonda içersin veya bana gelirken sigara getirmezsin dersiniz, bunun kırılması olmaz.

Sigara içen biri olarak evimde asla içirmem ..içen balkona çıksın içsin biz öyle yapıyoruz eşimle..ilk zamanöwr alınanlar oldu tabi ama sonra alıltı herkes.evde sigara içilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…