- 19 Ocak 2020
- 69
- 80
- 3
- Konu Sahibi Minnakella
-
Ay hiç anlıyamadım kusura bakma kardeş 10 kere okudum ama tekrar yazar mısınHep de tokalaşmayalar takılıyor giyimine modern olduğuna Vurgu özellikle
Tamam yazayımAy hiç anlıyamadım kusura bakma kardeş 10 kere okudum ama tekrar yazar mısın
Ben kimin ne niyetle ne şekilde dediğini düşünebiliyorumda o yüzden öyle diyorum yoksa hava amacıyla değil. Ben eşitlikten yana bir insanım o beni dinler bende onu sadece benden habersiz iş yapmaya çalışmaları sınırımı bozuyor tatlım yoksa ben kim ne çok iyi biliyorummEşiniz çocuk mu? Zorla içirmeye çalışanı/kandirani var?
Ve siz izin vermiyorsunuz?
Nasıl oluyor bu işler, bir anlatsanıza?
Karıcım nefes alabilir miyim de diyor mu?
Alt tarafı tokalasmamaniz dikkat çekmiş, bit diye çit ederim gibi anlamsiz çıkışınıza bakınca, havan kime? Diyesim geldi
Ayyy bu yaşayıp görmen lazım öyle bu mu demeyle buu olmuyor işte ben derdimi anlatıyorum bu mu denmez yorum yapmak için yorum yapmayın insan rahatlamak icin yazıyor daha çok sinir olmak için değil rica ettim tatlımHepsi bu mu?
Evet ben de kaçınmam bizimkilerde kaçınmaz zaten sadece o öyle bi boş yorum yaptı ablaları gibi demesinin bi amacı yoktu sırf yazdığım gibi oldukları için öyle bişe dedi Buda beni üzerTamam yazayım
Tokalaşmadan kaçınanandan çekinirim ben de.
ÜzülmeEvet ben de kaçınmam bizimkilerde kaçınmaz zaten sadece o öyle bi boş yorum yaptı ablaları gibi demesinin bi amacı yoktu sırf yazdığım gibi oldukları için öyle bişe dedi Buda beni üzer
Oldu mu tatlış sildimKonu sizin boyunuzdan,ickiye sonra el sıkışmaya sonra bit diye citletmeye nasil geldi.Enistede araya girmistellek girdek anlamini bilmiyorum ama komik bisey kesin.
Bir karşılamadık ben yoktum meydan sana kalmışBende bu alkol alanlara rahat insan denmesini anlamiyorum.
Almayan sert alan rahat gibi. Ben alkol almam mesela. Ama alana da rahat insan demem. Bence siz de demeyin.
Elı bılerekte sıkmamıs olabilirsiniz buna saygıda duyarım, sayet el vermiyorsa bir daha uzatmayalım diye sorulmus olabılır
Sonucta o eli havada kalanlar orda mahcup oluyorlar.
Bunda da sıkıntı yok
Bır bit yaratamayan sız, allahın yarattığı insanı tırnak arasında cıtlatamazsınız malesef.
Yaradılanı yaradandan oturu sevin, aılenız bunu size ogretmıs olmalı aslında.
Gorumcenızı sevmiyorsanız gorusmeyın, cozum basit. Boynunuzla ilgili sızı uuzdugunde aynaya bakmasını tavsiye edin. Emınım kendısı de Adriana degıl.
Bir karşılamadık ben yoktum meydan sana kalmış
sen boşanırken belli ki İpek yolunda ilerledin,millet öyle değil
Cevizin o kekremsı tadı evetBir karşılamadık ben yoktum meydan sana kalmış
sen boşanırken belli ki İpek yolunda ilerledin,millet öyle değil
Rahat diyorum çünkü böyle tabir etmek istedim benim kaararımdı o kadar cümleden bunu seçtim. Ben kullanıyorum canım sadece özel günlerde öyle bi kuralımız var tamamen karşı değilim yanı.Bende bu alkol alanlara rahat insan denmesini anlamiyorum.
Almayan sert alan rahat gibi. Ben alkol almam mesela. Ama alana da rahat insan demem. Bence siz de demeyin.
Elı bılerekte sıkmamıs olabilirsiniz buna saygıda duyarım, sayet el vermiyorsa bir daha uzatmayalım diye sorulmus olabılır
Sonucta o eli havada kalanlar orda mahcup oluyorlar.
Bunda da sıkıntı yok
Bır bit yaratamayan sız, allahın yarattığı insanı tırnak arasında cıtlatamazsınız malesef.
Yaradılanı yaradandan oturu sevin, aılenız bunu size ogretmıs olmalı aslında.
Gorumcenızı sevmiyorsanız gorusmeyın, cozum basit. Boynunuzla ilgili sızı uuzdugunde aynaya bakmasını tavsiye edin. Emınım kendısı de Adriana degıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?