• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce görümceklik yapmaya mı başladı ?

Niye ev aldınız ki? Otursaydin kirada, ev borcu için çok erken. zamani gelince de ev alır öderdin. Bi de tapu ne alaka? Yanlış yapmışsın...Daha evlenmeden bu ne böyle her işin icindeler Bence kendini topla, ezdirme kendini yoksa çok uzulursun

Görümce konusunu bilemem.Ama tapuyu dış kapının dış mandalının üstüne yapmak çok büyük hata olur. Herşey insanlar için. Başına gelecekte neler gelecek ,neler yaşanacak bilmiyorsun. Yıllarca çalışıp ödeyip elin boş kalma ihtimali uykunu kaçırmalı bence. Yıllarca günlük 13 saat çalışmış biri olarak bunu kabul edemezdim kesinlikle. Enişte kim Allah aşkına, canı isterse verir bi dilekçe tüm sülaleyi bir kağıtla hayatından çıkarır. Bu ev benim dese, bir taraflarını yırt istersen ıspatlayabilir misin?

Gorumcen fena guvenmissin istekleri ni anlatmissin bundan sonra seni hep o noktalardan vuracak. Ev alacaksan kendi üstüne al. Gorumcen kıskançlıktan çatlamış yarın oturduğun ev benim diyecek benden söylemesi. 10 yıl çocuk yapmamak risk zaten 2 gün sonra arkandan kısır diyecekler gözlerinin önünde doğum kontrol hapı iç onlar için farketmez. Sen yanmissin :KK70: aramıza hoşgeldin. Vel kam tu hel

Ayrıca nisanlina soylersen sen kötü olacaksin biz ne dedikte diyecekler ama yinede sen bilirsin

Tapu enistenin üstüne olacagi icin görümceye bi deli cesareti gelmis nasilsa mali elimizde ne dersem agzini acamaz, bize mecbur diye.

Hanımlar ben ister miyim evimi bi başkasının üzerine yapmak. Dişimden tırnağımdan arttıracağım birikimimi ona hibe etmek.
Yarın nişanlım uçağa binip geliyor, yazamayabilirim. Gidince konu güncellemesi yapıcam zaten.
Uygun bir dille onunla konusacağım, yazdığınız her şeyi harfi harfine okudum. Saf değilim, aptal aşık hiç değilim, bu saatten sonra da sevgimin kölesi olamam.
Canım böyle böyle kimseye gebe kalmak istemiyorum dicem, eğer ki oda onlar gibi düşünüyorsa, başta bana güvenmediğinin göstergesidir, konuyu kendi aileme taşıyacağım.
Para neden onun hesabında, nişanlımın birikmiş parası olan kartını burda bıraktı. Her ay burdan ona havale yapıyoruz diğer kartına, bunu da takdir edersiniz ki enişte bey yapıyor. Neden sen yapmıyorsun diye sormayın ben her ayın 15inde kendim yolluyorum, onun kartına elimi sürmüş değilim beni ilgilendirmez.
Araba nişanlım gittikten sonra satıldı satış işlemini kp ve enişte yaptı.
O sırada parayı eniştenin hesabına yatırmışlar.
Bir hafta sonra buraya döndüğümde ya herro ya merro.
Artık sevgilisi değil eşi olucam beraber hareket etmeliyiz

Yani kızma ama
Buradan bakınca gerçekten aptal aşık ve saf gibi duruyorsun.
Daha 8236493821 tane yorum yazılmadan senin bunu akıl etmen ve hayır demen gerekirdi.
Hani senin gözün aşktan kör, ailene ne demeli?
Benim babam kesinlikle karşı çıkardı..
Bu kadar mı şart karşı tarafla evlenmen de milyarları heba ediyorsun, yeter ki evlenelim zihniyetinde gibisin.

Görümcen açık açık demiş. Parasını sen ödesen de o ev benim demiş, buna rağmen uyanmadıysan başka da ne diyevilirsiz ki sana?

Burada çok güzel yazmışsın ama büyük ihtimalle koşarak evleneceksin, tapuyu da ellerinle enişteye vereceksin, 2 yıl sonra da evim evim diye konu açacaksın. "Ben kredi çekebiliyorum" lafını bile dinletememişsin dah akarşı tarafa. Sana bırakırlar mı o evi sanıyorsun? Seni bir taraflarına takmıyorlar bile. Görümceyle enişte her gece yatakta ooh beleşe ev sahibi olduk diye hayaller kuruyordur. Sense uyu mışıl mışıl

Umarım yanılırım.

E yok artık, sonra da ben saf değilim de.
Yani sen şimdi vazgeçtim desen bile o 100000 i nasıl geri alacaksın?
Canım bugün 6 da nişanlım geliyor, onunla konusucam. O kendi ailesiyle konussun problem onlarda çünkü.
Babam dün çok sinirlendi, annem düğünü erteleriz dedi, hakveriyor muyum, evet.
Bugün görümcem yazdı, seni çok özledim akşam lazere gidicem ordan çıkışta görüşelim yazmış, nişanlımın bana süpriz yaptığını sanıyorlar ama benim geleceğinden haberim var, eve getirmeye çalışıyorlar.
Bunda benim utanıp sıkılacağım bir şey yok, kendi malımı isterken de utanacak değilim.
Dün bana enişte ters bi cümle kurdu kalktım evime geldim.
Artık he rşeye tamam diyen, kabullenen bir gelin yok karşılarında.
Çok merak ediyorum enişteye ev alınacak olsa ben kredi çeksem tapu benim üstüme olsa kabul eder miydi ?

Bendeniz de görümce adayıyım eylülde kardeşim evleniyo ev tuttular eşya aldılar evi görmedim eşyalarında resmini kızımız gösterdi, millet kafayı yemiş ya işleri güçleri yok ya da cidden kötü insanlar, ben geçinsinler de ne gelsinler ne gidelim diyorum, haftanın 7 günü bana yetmiyo ki gelinle falan uğraşıcam
Aaaa olur muu kim benim işlerime burnumu sokacak yoksa ?
Orda burda yaptım ettim kim diyecek ?
Bizim verdiğimiz paşinatı bile, komşulara; peşinatı veriyoruz, gerisini ödesinler dedi ben şok.

Canım bugün 6 da nişanlım geliyor, onunla konusucam. O kendi ailesiyle konussun problem onlarda çünkü.
Babam dün çok sinirlendi, annem düğünü erteleriz dedi, hakveriyor muyum, evet.
Bugün görümcem yazdı, seni çok özledim akşam lazere gidicem ordan çıkışta görüşelim yazmış, nişanlımın bana süpriz yaptığını sanıyorlar ama benim geleceğinden haberim var, eve getirmeye çalışıyorlar.
Bunda benim utanıp sıkılacağım bir şey yok, kendi malımı isterken de utanacak değilim.
Dün bana enişte ters bi cümle kurdu kalktım evime geldim.
Artık he rşeye tamam diyen, kabullenen bir gelin yok karşılarında.
Çok merak ediyorum enişteye ev alınacak olsa ben kredi çeksem tapu benim üstüme olsa kabul eder miydi ?
Asla etmezdi,herkeste ona hak verirdi.Nişanlınla ters düşmeden konuş canım,ben özlemişim gelmişim,duyduklarıma bak demesin.Ailesini de özlemiş olacağı için yanlış anlamasın seni...

Asla etmezdi,herkeste ona hak verirdi.Nişanlınla ters düşmeden konuş canım,ben özlemişim gelmişim,duyduklarıma bak demesin.Ailesini de özlemiş olacağı için yanlış anlamasın seni...
İlk ev baktığımızda problem çıkmıştı kv ile canım.
O zaman da anlattım nişanlıma.
Ben böyle olacağını biliyodum, sen çok kırılgansın onlar çok ısrarcı demişti.

Bizim verdiğimiz paşinatı bile, komşulara; peşinatı veriyoruz, gerisini ödesinler dedi ben şok.
Bunlar ona yol su elektrik olarak geri dönecek canım,daha dursun,sonra niçin görümce kötü,kötü olma da,kötü denmesin.

Bu sizin için güzel bir fırsat. Önce nisanliniza anlatın. Ablan böyle dedi ben rahatsız oldum diye. Vazgeçmek için güzel bahane olur. Ailesi neden diye sorarsa hep bunu öne sürersiniz.

İlk ev baktığımızda problem çıkmıştı kv ile canım.
O zaman da anlattım nişanlıma.
Ben böyle olacağını biliyodum, sen çok kırılgansın onlar çok ısrarcı demişti.
Ailesine göre dönen biri değilse,onunla planla ve uygula,bir adım öne çıksın,ona birşey diyemezler.

Back
X