Görümce kaynana

Ne zaman sezeryan oldunuz?

morcivertkedi ne demeliydim canım kaynanacigim mi? Burda herkes kaynanasına kv diyor sorun olmuyor ben kaynana.deyince mi.suc oluyor !!!!
sakin ya! üslup olarak hiç hoş durmuyor.
ben de kv yazarım ama bu kayınvalide demek değil kayınvalidem’in kısaltmasıdır. bizzat annem, abimin karısını aradığında ekranda ‘kaynana’ yazmasıyla bi itici geldi bana.

Kv kkayinvalidem demek.degildir kayınvalide dir. Sadece "m" harfine bağlı kalmayın uslup yanlış da bile görümcemin üslubu çok çok yanlış morcivert

Bence anlamazlar yada işlerine gelmez :)

Evet demek ki beni takmiyorlar

Iyi gelin olunca madalyami takiyorlar sanki? Kendin gördün kendi dogumunda ne oldugunu.
Eger esin iyi bir evlat olmak istiyorsa bir zahmet kendisi yemek yapsin, kendisi annesinin pesine kossun.

Ne güzel vicdan, kendin hicbirsey yapma, yeni dogum etmis karin herseyi yapsin ondan sonra adin iyi evlat olsun. Ne ala memleket! Yok öyle dünya! Görümcene mesaj yolla, agrim sizim var ben gelemem de. Cok istiyorsaniz baci kardes kendiniz bakin annenize de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…