Görümce kişisi

Şekilci! Olmayan arkadaslarin yorumlarina da ben sasirdim dogrusu..
Istedigin yerde istedigini giyersin iyi güzel de bu durum bir istisnadir.Bir kac saat de olsa rahatliktan taviz vermen gereken durumlar olur.Bu şekilcilik degil saygidir.Hem kendine hem karsi tarafa..
Nisanlisiyla gezmeye gitmiyor veya bir cay bahcesine..Öncesinde belki de bu duruma dikkat etmeniz icin ozellikle tanisma durumundan bahsedildi..Aile büyüklerinin ve ilk kez tanisacagi insanlarin oldugu yerde daha özenli olunmasi gerekir.Yüzlerinin düsme sebebi bence de ic camasirsiz olmanizdir ki disardan baktiklarinda ilk o durumunuz göze carpmistir.
Agir yorumlar var ama sonuc olarak hakli olduklari noktalar da var.Görümce kisisi de aslinda bunu daha güzel bir dille mi söyleseydi bilemedim.Keske nisanliniz sizi basta uyarsaydi.
Bu tip durumlarda bu isi bilen arkadaslarinizdan veya büyüklerinizden yardim alin bence.Hem siz,hem karsi taraf mahcubiyet yasamamis olur..

Son düzenleme:
Kızlar sadece çıtçıtlı atlet giyiyorum ben zaten göğüslerim küçük uçları belli olmayacak kadar küçük o yüzden de takmadım. Nişanlım seni eve götüreyim üstünü değiş dedi ama evimiz uzak olduğu için ben gitmedim hata ettim galiba

bundan sonra daha dııkkat edın büyütmeyın durumu bazı aıleler buna onem verır... ama çamaşırınız mutlaka olsun hepsi alerji yapmaz bence....

Her insanın bi tarzı vardır.. Kot-t-shirte bişey diyemem ama gerçekten görümcenin dediği gibi eski (daha doğrusu eskimiş) bi t-shirtle gidilmez bi akşam yemeğine.. hele ki işin içinde yeni tanışılacak insanlar varsa ve sözkonusu ilk izlenimse daha da dikkat edilmedi.. Bence görümce kişsi kırıcı olmayan düzgün bi dille sizi uyarmış.. Sütyen olayını tam anlayamadım özellikle belirttiğinize göre heralde takmadığınız belli mi oluyo? belli olmasa çünkü kime ne sizin sütyensiz gezmenizden?

belli olmadığı konusunda ısrarcı iseniz tamam takmayın sutyen. ama bundan sonra tanışmalarda kıyafetinize dikkat edersiniz olur biter.

Belli olmuyosa neden belirttiniz ki o halde? sonuçta iç giyiminiz bizi ilgilendirmez.. Mesela alt iç çamaşırı giyip giymediğinizi belirtmediniz çünkü belli olmayan bişey..

Bir musibet bin nasihatten evladır der büyükler...
Siz de bu olaydan gerekli sonucu çıkarıp bundan sonra nişanlınızın ailesi ile olan buluşmalarda daha dikkatli olursunuz. Ben yine de görümcenizi iyi niyetli gördüm en azından yüzünüze ve ıygun bir üslupla söylemiş. Evlilik sadece iki kişinin birbirini sevip kabul etmesi değil, şu bir gerçek ki evlilikte aileler bizim toplumumuzda çok önemli.

Gozunuz kaymasin o zaman. Bir zahmet mukayyet olun gozunuze. Su mantigin tecavuze ugrayan biri icin o da oyle giyinmeseymisten farki yok bana gore.

Siz ozenli giyinmek istemis olabilirsiniz. Ozenli giyinebilirsiniz. Konu sahibi giyinmemis. Kimsenin suratinida cekmek zorunda degil kiyafetinden oturu. Hele hele gorumcenin kalkip bizi utandirdin deme hakki hic yok.

Sızi ilk defa görücekler sütyensiz gdilir mi birakin bi kez de alerji olun.hem alt hem üst ayni renk bogmustr çok. Yakışıcagını dúşünmüyorum açikçası bence kızmayn iyi birsey yapmis uyarmakla

Ben olsam, öğleden sonramı ne giysem diye düşünerek geçirirdim . Keşke biraz daha özenli olsaydınız, sonuçta ilk kez tanışacağınız insanlar.
Aslında gerçekten hoş değil ama bizden önce kıyafet giriyor ortama... Biraz öz güven iyi gelir insana.

utandırdın dememiş ki, dikkat et demiş.

Hamileyim ama buna rağmen sütyensiz dolaşmıyorum ki beni aşırı rahatsız ediyor artık eski sütyenlerim,daha hafif modeller aldım kullanıyorum. İsterseniz alternatif bulursunuz öyle çok çeşit var ki.
Minicikte olsa belli olur yani,hemde tişörtle gitmişsiniz,hicbirşey olmasa sallanır haliyle rahatsız olmuşlardır.
Nişanlınızı doldurmamış,size söylemiş buda bir artı bence.
Bozulmayın,dikkate alın derim

Söyleyememiş belli ki sütyen konusunu ve usturuplu şekilde uyarmış. Bahsettiğiniz renk bir tişört içerisinden çamaşır giymediğinizin fark edilmemesi imkansız. Sütyen olmasa bile bralet veya büstiyer tarzı koton kumaşlı çamaşırlar var. Hem şık hem de konforlular. İnsan içerisine çıkarken kullanmakta yarar var. Sanırım çalışmıyorsunuz. Ortamına göre giyinmek özgüven açısından başta kendine saygı açısından çok önemli. Böyle eleştirilmek ne kadar üzücüdür tahmin ediyorum ama zararın neresinden dönseniz kar. Genç bir hanım olarak makyaj, takı, gösterişli kıyafet tercih etmek zorunlu değil ama basic tarzda çok şık birkaç parça hayat kurtarabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…