- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.003
- 133
- 41
- Konu Sahibi Miray12_34
-
zaten sen hazırlanırken aramış kv n,Kızlar sadece çıtçıtlı atlet giyiyorum ben zaten göğüslerim küçük uçları belli olmayacak kadar küçük o yüzden de takmadım. Nişanlım seni eve götüreyim üstünü değiş dedi ama evimiz uzak olduğu için ben gitmedim hata ettim galiba
Kızlar sadece çıtçıtlı atlet giyiyorum ben zaten göğüslerim küçük uçları belli olmayacak kadar küçük o yüzden de takmadım. Nişanlım seni eve götüreyim üstünü değiş dedi ama evimiz uzak olduğu için ben gitmedim hata ettim galiba
Canım evin uzaksa maddi durumun el veriyorsa bir mağazadan gidip düzgün bir giysi alabilirdin. Alarjin varsa yarım atlet şeklinde sporcu sütyenleri var antialerjik ben onlardan kullanıyorum. Göğüslerin ne kadar küçük olursa olsun genede sütyen tarzı bir şey gitmelisin , eğilip kalkarken Yada ani bir durumda hoş olmayan görüntüler olabilir. Canını sıkma birdahaki sefere daha dikkat edersinKızlar sadece çıtçıtlı atlet giyiyorum ben zaten göğüslerim küçük uçları belli olmayacak kadar küçük o yüzden de takmadım. Nişanlım seni eve götüreyim üstünü değiş dedi ama evimiz uzak olduğu için ben gitmedim hata ettim galiba
Yeminle aynı düşünmüşüz. Ben ayağımda babet çorap varken arkadaşlarım davet etse dahi yakın kız arkadaşlarım, hemen bir marketten tül çorap alır giyerim. Çok itici duruyo babet çorapları. Sütyen konusu zaten fiyasko. Suratları düşmesin napsın bu insanlar. Memeler fora. Tşört zaten Bi davette giyilmez. Füme füme zaten boğmuş. Saç Nasıldı acaba?Kıyafetler fiyasko özensiz giyinilmiş alelade bir şey gibi değersiz insanlar gibi bir daha sizi ağırlamayı düşünmezdim haklılar ve meme ucunuz görünüyodur ben bakkala bile babet çorap eskimiş pantolon tişörtle gitmem. Sütyen alerjisi diye bir şey de yok uygun sütyeni takmazsanız tabi kızarır kaşınır. Fiyasko skandal daha fazla okuyamayacağım başkasının yerine utandım
Sende abarttin sorry:) babet corap kotuymus filan:) bu kadarda kasmaya ne gerek var arkadaslarinin yaninda.. ne kadar gosteris meraklisi olduk milletce yaaYeminle aynı düşünmüşüz. Ben ayağımda babet çorap varken arkadaşlarım davet etse dahi yakın kız arkadaşlarım, hemen bir marketten tül çorap alır giyerim. Çok itici duruyo babet çorapları. Sütyen konusu zaten fiyasko. Suratları düşmesin napsın bu insanlar. Memeler fora. Tşört zaten Bi davette giyilmez. Füme füme zaten boğmuş. Saç Nasıldı acaba?
Bide dikkatimi çeken neden kimse uyarmamış aileden. Sonuçta illaki davete gideceğini durumu kısaca anlatmıştır. Kızım kardeşim her neyse böyle gidilmez denilmesi lazımdı.
Nasıl sütyen takıyorsunuz ki alerji yapıyor? Sütyenler çeşit çeşit.
Malesef alışılagelmiş bir şey var ki kadınlarda göğüs ucu belli olması beni rahatsız ediyor.. Özellikle diri göğüslerde.
Şu yeni akım da nereden çıktıysa moda oldu zaten.
Şahsen burada hiç birimiz bu sıcaklarda bayıldığımız için takmıyoruz. Hepimizin sebepleri malum. Görsel..
Biz rahatlarizda cevremiz rahat etmez bole:)Valla kanka benim ofiste odam tek basima, o yuzden cekiveriyorum asagi saliyorum gidiyor oyle calisiyorum.
Ben de konu sahibesi gibiyim nefret ediyorum gercekten cok rahatsiz kis aylarinda hic takmam sadece kuplu atlet giyerim.
Bana kalirsa ust iccamasirsizlik modasi gelse butun kadinlar rahatlasa keske
Yeminle aynı düşünmüşüz. Ben ayağımda babet çorap varken arkadaşlarım davet etse dahi yakın kız arkadaşlarım, hemen bir marketten tül çorap alır giyerim. Çok itici duruyo babet çorapları. Sütyen konusu zaten fiyasko. Suratları düşmesin napsın bu insanlar. Memeler fora. Tşört zaten Bi davette giyilmez. Füme füme zaten boğmuş. Saç Nasıldı acaba?
Bide dikkatimi çeken neden kimse uyarmamış aileden. Sonuçta illaki davete gideceğini durumu kısaca anlatmıştır. Kızım kardeşim her neyse böyle gidilmez denilmesi lazımdı.
Saç da sınav haftası topuzudurYeminle aynı düşünmüşüz. Ben ayağımda babet çorap varken arkadaşlarım davet etse dahi yakın kız arkadaşlarım, hemen bir marketten tül çorap alır giyerim. Çok itici duruyo babet çorapları. Sütyen konusu zaten fiyasko. Suratları düşmesin napsın bu insanlar. Memeler fora. Tşört zaten Bi davette giyilmez. Füme füme zaten boğmuş. Saç Nasıldı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?