- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.823
- 798
- Konu Sahibi Miray12_34
-
Herkesin bir tarzi var ve ben uyarilmanizi hoş bulmadım. Uyaris sekli nazik olsada.
Ayrica konu sahibinin bedeni sutyeni ister takar ister takmaz. :) cok ilginc geldi bana sutyen tak baskısı . :)
Saç da sınav haftası topuzudur
Öyle de değilim ama bu kadar da özensiz de değilimSabah 8deki derse fönlü makyajlı gelen Selin
KoptumYeminle aynı düşünmüşüz. Ben ayağımda babet çorap varken arkadaşlarım davet etse dahi yakın kız arkadaşlarım, hemen bir marketten tül çorap alır giyerim. Çok itici duruyo babet çorapları. Sütyen konusu zaten fiyasko. Suratları düşmesin napsın bu insanlar. Memeler fora. Tşört zaten Bi davette giyilmez. Füme füme zaten boğmuş. Saç Nasıldı acaba?
Bide dikkatimi çeken neden kimse uyarmamış aileden. Sonuçta illaki davete gideceğini durumu kısaca anlatmıştır. Kızım kardeşim her neyse böyle gidilmez denilmesi lazımdı.
Tül çorap abartıysa gösterişse (yani siz böyle algılıyorsanız) bilemiyorum cevap veremem çünkü anlayamam bakış açınızı :)Sende abarttin sorry:) babet corap kotuymus filan:) bu kadarda kasmaya ne gerek var arkadaslarinin yaninda.. ne kadar gosteris meraklisi olduk milletce yaa
İyi de evin içi değil bu ortam.Hakan Akkaya sen misinnnnnnnn
Bizimle deyılsın dediler konu sahibesine
O saçlar o ayakkabı o tişört hiç olmamış
Bence abartmayalım altı üstü ev oturması bu kadar gömmeye de gerek yok evin içinde Bihter topuklu ayakkabısıyla mı gezsin
Tul corap abarti degilde babet corap cok kotu gozukuyo filan:) heleki arkadas ortaminda:)) sacma.. gidip tul corap alnak filan abarti:)) arkadas bunlar hatirlatiim.. ki hayatta babet corap giymem yani.. buarada ise giderken hep yedek corabim olur.. hatta uyumlu yedek pantolon vs goturmuslugum vardir ise.. rahat edemezsem degistiririm diye.. kiyafetime fazlaca onem veririm yani..heleki disarda.. ama bu sekilde soylemen tuhaf geldi:)Tül çorap abartıysa gösterişse (yani siz böyle algılıyorsanız) bilemiyorum cevap veremem çünkü anlayamam bakış açınızı :)
Altta ki soruyo sizede yönelteyim ayrıca.
İyi de evin içi değil bu ortam.
Kv bizzat arayıp durumu izah ediyor. Seni aile büyüklerimizle tanıştıracağız diyor. Bu halde mi gidilir. Benim göğüslerim 70b çok küçük. Sütyensiz uçları belli oluyo illa ki. Abiye giymeliydin demedim. Bu herşeyden ziyade saygıdır. Adabı muhaşeredtir. Konu sahibi sizin davetiniz Bi tarafımda değil demek istemiş. Siz gelininizi aile büyüklerinizle davet için çağırsanız bu tavırda gelse üzülmez misiniz ?
Arkadaş her yorumda sütyen kelimesi görmekten varya şimdi her kullandığımda aklıma bu başlık gelecek
Demi destekliyorsunuz. 2 arkadaş bana kızmışKoptumdestekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?